Ristina labai fainas tas šviežias rūbelis
Ristina gražuiukas tavo darbelis , čia tau
Papildyta:
Lusasita dar vienas stebuklas , o jau tos kišenės tai superinės
Papildyta:
Lusasita dar vienas stebuklas , o jau tos kišenės tai superinės
merginos, as su tokiu visai nekonkreciu klausimu.... gal kuri savo lobynuos netycia turit... zinau, kad ir pati turejau - ale nerandu...
akyse stovi tokia foto (berods is rusu puslapio kazkurio buvau issaugojus...) - mergina bordo/raudonos spalvos kukluciu drabuzeliu (berods korsetu...? ) ir nerealaus grazumo azurinem kojinem iki keliu..... noriu tu kojiniu... reik tos foto... pleeeeease......
akyse stovi tokia foto (berods is rusu puslapio kazkurio buvau issaugojus...) - mergina bordo/raudonos spalvos kukluciu drabuzeliu (berods korsetu...? ) ir nerealaus grazumo azurinem kojinem iki keliu..... noriu tu kojiniu... reik tos foto... pleeeeease......
laimike, jau rubelio spalvyte tai , ir rubelis labai praktiskas
QUOTE(Peperoni @ 2008 10 16, 21:21)
merginos, as su tokiu visai nekonkreciu klausimu.... gal kuri savo lobynuos netycia turit... zinau, kad ir pati turejau - ale nerandu...
Manau, čia vadinamas "gipiūrinis" raštelis
Papildyta:
Ristina, Laimike, gražūs jūsų nauji drabužėliai
Neringata - noris tave isbuciuot aciu aciu aciu
QUOTE(Peperoni @ 2008 10 17, 12:01)
Neringata - noris tave isbuciuot aciu aciu aciu
na jau, na jau Prašom
sveikos merginos, labai ieskau vieno psl, kuri galvojau, kad issisaugojau, bet pasirodo, kad ne kazkas buvo imetusi megztu kojiniu psl, sake, tinka pasiruosti kaledom, daug ten tu kojiniu buvo. ir net neprisimenu kokioj temoj gal kuri uzmatete ir prisimenate ar turite issisaugojusi? labai man padetumete. aciu
QUOTE(temptress @ 2008 10 17, 12:18)
sveikos merginos, labai ieskau vieno psl, kuri galvojau, kad issisaugojau, bet pasirodo, kad ne kazkas buvo imetusi megztu kojiniu psl, sake, tinka pasiruosti kaledom, daug ten tu kojiniu buvo. ir net neprisimenu kokioj temoj gal kuri uzmatete ir prisimenate ar turite issisaugojusi? labai man padetumete. aciu
gal cia...?
http://www.garnstudi...kt.php?kat=Dame
QUOTE(Kotita @ 2008 10 17, 12:40)
ne sitas, bet uz sita laaaabai dekui