Įkraunama...
Įkraunama...

Moteriški modeliai

user posted image

šviežias rūbelis bigsmile.gif
Atsakyti
Ristina labai fainas tas šviežias rūbelis 4u.gif
Atsakyti
Ristina gražuiukas tavo darbelis wub.gif , čia tau 4u.gif
Papildyta:
Lusasita dar vienas stebuklas thumbup.gif wub.gif , o jau tos kišenės tai superinės thumbup.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
merginos, as su tokiu visai nekonkreciu klausimu.... blush2.gif gal kuri savo lobynuos netycia turit... g.gif zinau, kad ir pati turejau - ale nerandu... verysad.gif

akyse stovi tokia foto (berods is rusu puslapio kazkurio buvau issaugojus...) - mergina bordo/raudonos spalvos kukluciu drabuzeliu (berods korsetu...? g.gif ) ir nerealaus grazumo azurinem kojinem iki keliu..... wub.gif wub.gif wub.gif noriu tu kojiniu... wub.gif reik tos foto... pleeeeease...... help.gif help.gif help.gif help.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Peperoni: 16 spalio 2008 - 20:27
naijai iskeptas biggrin.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
laimike, jau rubelio spalvyte tai thumbup.gif , ir rubelis labai praktiskas drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Peperoni @ 2008 10 16, 21:21)
merginos, as su tokiu visai nekonkreciu klausimu....  blush2.gif  gal kuri savo lobynuos netycia turit... g.gif  zinau, kad ir pati turejau - ale nerandu...  verysad.gif 

akyse stovi tokia foto (berods is rusu puslapio kazkurio buvau issaugojus...) - mergina bordo/raudonos spalvos kukluciu drabuzeliu (berods korsetu...?  g.gif ) ir nerealaus grazumo azurinem kojinem iki keliu.....  wub.gif  wub.gif  wub.gif  noriu tu kojiniu...  wub.gif  reik tos foto...  pleeeeease......  help.gif  help.gif  help.gif  help.gif

Manau, čia vadinamas "gipiūrinis" raštelis 4u.gif
user posted image user posted image

Papildyta:
Ristina, Laimike, gražūs jūsų nauji drabužėliai wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo neringata: 17 spalio 2008 - 10:51
Neringata - noris tave isbuciuot oro_buckis.gif thumbup.gif aciu aciu aciu 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Peperoni @ 2008 10 17, 12:01)
Neringata - noris tave isbuciuot  oro_buckis.gif   thumbup.gif aciu aciu aciu  4u.gif  4u.gif  4u.gif

na jau, na jau blush2.gif Prašom 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo neringata: 17 spalio 2008 - 11:05
sveikos merginos, labai ieskau vieno psl, kuri galvojau, kad issisaugojau, bet pasirodo, kad ne doh.gif kazkas buvo imetusi megztu kojiniu psl, sake, tinka pasiruosti kaledom, daug ten tu kojiniu buvo. ir net neprisimenu kokioj temoj doh.gif gal kuri uzmatete ir prisimenate ar turite issisaugojusi? labai man padetumete. aciu
Atsakyti
QUOTE(temptress @ 2008 10 17, 12:18)
sveikos merginos, labai ieskau vieno psl, kuri galvojau, kad issisaugojau, bet pasirodo, kad ne  doh.gif  kazkas buvo imetusi megztu kojiniu psl, sake, tinka pasiruosti kaledom, daug ten tu kojiniu buvo. ir net neprisimenu kokioj temoj  doh.gif  gal kuri uzmatete ir prisimenate ar turite issisaugojusi? labai man padetumete. aciu

gal cia...?
http://www.garnstudi...kt.php?kat=Dame
Atsakyti
QUOTE(Kotita @ 2008 10 17, 12:40)

ne sitas, bet uz sita laaaabai dekui 4u.gif
Atsakyti