mano paltuko originalioji foto
Būtų stebuklas, jei kuri turit šio megztukėlio schemą ar aprašymą o tai man jau galva visai susisuko nuo apmastymų, iš kurio galo pradėt ...atnarą numezgiau , bet dabar manau , kad ne nuo to galo prasideda, bent jau rankas mergina pakėlusi stovėtų, tai matytųsi kaip ten po pažastim o gal panašaus modelio aprašymą turit savo ''skrynelėse''...dukra pamatė šį megztuką ir ramybės neduoda
QUOTE(bazuka @ 2008 10 13, 18:42)
Būtų stebuklas, jei kuri turit šio megztukėlio schemą ar aprašymą o tai man jau galva visai susisuko nuo apmastymų, iš kurio galo pradėt ...atnarą numezgiau , bet dabar manau , kad ne nuo to galo prasideda, bent jau rankas mergina pakėlusi stovėtų, tai matytųsi kaip ten po pažastim o gal panašaus modelio aprašymą turit savo ''skrynelėse''...dukra pamatė šį megztuką ir ramybės neduoda
parasiau i az savo primityvius apmastymus kaip as daryciau
stai ant modeliuko
Ligvita,kaip grazu
mano naujas "kepinelis"
o cia pavyzdelis pagal kuri mezgiau
o cia pavyzdelis pagal kuri mezgiau
Janike1, aciu
Lusasita labai saunus darbelis
Lusasita labai saunus darbelis
Agam,Lusasita labai smalsu kaip tos kišenytės tokios fainuoliškos numegztos
Aciu, jums mergytes
kisenes megztos is dvieju pusapskritimiu, o tada surinktos akys ir penkiais virbaliukais apstulpeliuotos.
kisenes megztos is dvieju pusapskritimiu, o tada surinktos akys ir penkiais virbaliukais apstulpeliuotos.
Lusasita, labai fainas megztukas ir spalva daug gražesnė nei originale ir tavasis megztukas dailesnis nei originalus
cia idejom (kuriu ir taip pas jus netruksta ir yra kas ju is jusu pasisemia) http://www.littlewoo...egoryId=7859817
visai vertaperverst visus 25 psl.
visai vertaperverst visus 25 psl.