Įkraunama...
Įkraunama...

Moteriški modeliai

mano paltuko originalioji foto
user posted image
Atsakyti
Būtų stebuklas, jei kuri turit šio megztukėlio schemą ar aprašymą wub.gif o tai man jau galva visai susisuko nuo apmastymų, iš kurio galo pradėt ...atnarą numezgiau , bet dabar manau , kad ne nuo to galo prasideda, bent jau rankas mergina pakėlusi stovėtų, tai matytųsi kaip ten po pažastim g.gif blush2.gif o gal panašaus modelio aprašymą turit savo ''skrynelėse''...dukra pamatė šį megztuką ir ramybės neduoda 4u.gif

user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(bazuka @ 2008 10 13, 18:42)
Būtų stebuklas, jei kuri turit šio megztukėlio schemą ar aprašymą  wub.gif o tai man jau galva visai susisuko nuo apmastymų, iš kurio galo pradėt ...atnarą numezgiau , bet dabar manau , kad ne nuo to galo prasideda, bent jau rankas mergina pakėlusi stovėtų, tai matytųsi kaip ten po pažastim g.gif  blush2.gif o gal panašaus modelio aprašymą turit savo ''skrynelėse''...dukra pamatė šį megztuką ir ramybės neduoda  4u.gif

parasiau i az savo primityvius apmastymus kaip as daryciau unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sketisss: 13 spalio 2008 - 22:52
stai ant modeliuko
user posted image
Atsakyti
Ligvita,kaip grazu bigsmile.gif clap_1.gif clap_1.gif
Atsakyti
mano naujas "kepinelis"

user posted image

o cia pavyzdelis pagal kuri mezgiau ax.gif
user posted image
Atsakyti
Vaje Lusasita<dar vienas sedevras bigsmile.gif Pavyko puikiai thumbup.gif Man graziau ir uz originala user posted image O kaip tos kisenytes numegztos ax.gif
Atsakyti
Janike1, aciu
Lusasita labai saunus darbelis
Atsakyti
Agam,Lusasita labai smalsu kaip tos kišenytės tokios fainuoliškos numegztos ax.gif
Atsakyti
Aciu, jums mergytes 4u.gif

kisenes megztos is dvieju pusapskritimiu, o tada surinktos akys ir penkiais virbaliukais apstulpeliuotos. mirksiukas.gif
Atsakyti
Lusasita, labai fainas thumbup.gif megztukas ir spalva daug gražesnė nei originale ir tavasis megztukas dailesnis nei originalus
Atsakyti
cia idejom (kuriu ir taip pas jus netruksta ir yra kas ju is jusu pasisemia) http://www.littlewoo...egoryId=7859817
visai vertaperverst visus 25 psl. ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo laurin22: 15 spalio 2008 - 00:00