Įkraunama...
Įkraunama...

Moteriški modeliai

QUOTE(neringata @ 2008 10 10, 15:02)
Tik gal šito modelio "vinis" vis dėl to yra mezgimas nuo vieno rankovės galo iki kito, vientisai, kaip manai? g.gif
Jei ant virbalų bus nepatogu - galima imt su valu smile.gif
Gražų modelį pasirinkai thumbup.gif

QUOTE(katuks @ 2008 10 10, 15:13)
Sveikutės,
nieko sudėtingo nebuvo, virbalai gana ilgoki, tilpo visas mezginys sutrauktai. bet siūliukai mano nestori, tai manau, kad jei iš storesnių, tai geriau imti virbaliukus su valu, juk jie tinka ne tik mezgimui ratuku.

ačiū 4u.gif megsiu nuo rankovių, jau nusipirkau virbalus su valu biggrin.gif
jei pavyks, pasirodysiu blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saimona: 10 spalio 2008 - 17:38
QUOTE(netikėtai @ 2008 10 07, 08:06)
Bandysiu megst šitą,tiksliau kažką panašaus,nes mano siūlas tamsesnis ir man rodos storesnis negu čia g.gif
user posted image

Noriu bandyt daryt be siūlės per pečius.Gal kas nors esat taip mezgusios,labai norėčiau patrimų ax.gif

Koks fainas megztukas wub.gif Ir aš norėčiau tokį nusimegzt, bet iš kur shemutę gauti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(skarota @ 2008 10 10, 20:49)
Koks fainas megztukas  wub.gif Ir aš norėčiau tokį nusimegzt, bet iš kur shemutę gauti  ax.gif

Turiu tik brėžinuką
user posted image
O raštelio tikslaus neturiu,bet va šitas beveik toks pats-ten tik truputį schemutę pakoreguot reikia mirksiukas.gif
user posted image
4u.gif
Atsakyti
Mergaites, pradesiu megzti toki megztuka, tik truksta aiskios schemos del rankoviu ismezgimo, gal padetumet?
user posted image ]My Webpage[/URL]
zinau, kad kazkuri mergaite tikrai toki mezge, tik oranzini, bet neikaip nerandu darbar verysad.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
As irgi dabar ruosiuosi megzti sita daikciuka.Kol kas mucinu rasto pavyzdeli g.gif Kazko jis toks grazus nesigauna,nors atrodo sudetinga nera ax.gif Bandysiu megzt nuo virsaus viska iskart.Ziuresiu kas gausis g.gif
Ar dar yra kas mezga ta liemene unsure.gif

Cia dar radau rasto aprasyma ,gal kam reikes tik rusu kalba.
http://myknitting.na...-pat/shema5.htm
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo janike1: 12 spalio 2008 - 12:14
QUOTE(janike1 @ 2008 10 12, 12:35)
Sveikos 4u.gif
As irgi dabar ruosiuosi megzti sita daikciuka.Kol kas mucinu  rasto pavyzdeli  g.gif  Kazko jis toks grazus nesigauna,nors atrodo sudetinga nera ax.gif Bandysiu megzt nuo virsaus viska iskart.Ziuresiu kas gausis  g.gif
Ar dar yra kas mezga ta liemene  unsure.gif

Cia dar radau rasto aprasyma ,gal kam reikes tik rusu kalba.
http://myknitting.na...-pat/shema5.htm

rastas man sudetingas atrodo, nes su rusu kalba man sunkiau blush2.gif nelabai suprantu, gal gali paaiskinti bei gal turi schemute paties megztuko?
Atsakyti
Perziurek sita temute rasi ir pynutes ir rastuko paaiskinimus lietuviskai ,nes daug kas mezge 4u.gif As pati tik dar bandymu stadijoj biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(janike1 @ 2008 10 12, 16:41)
Perziurek sita temute rasi ir pynutes ir rastuko paaiskinimus lietuviskai ,nes daug kas mezge 4u.gif As pati tik dar bandymu stadijoj biggrin.gif

Kazka jau turiu, bet rasto lietuviskai vis tiek nerandu verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pupa@: 12 spalio 2008 - 16:24
user posted image

Pagal sitas mezgineju,kazkas is mergaiciu buvo isvertusios.

user posted image

o cia pati pynute
Atsakyti
user posted image
user posted image
Atsakyti
As irgi pradejau megzti sita liemene 5dieni, bet mezgu ne koriuku o perliniu rastu ax.gif mezgu atskirom dalim, nugara jau numezgiau iki pazastu, ieskosiu dabar kaip merginos tiksliai dare isemima blush2.gif
LIGVITA cia tavo darbelis? bigsmile.gif dieviskas grozis thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kotita: 12 spalio 2008 - 18:38
QUOTE(ingapoc @ 2008 10 10, 16:22)
Lusasita, pas rusaites maciau yra pilnas sitos bliuzeles aprasymas, as dabar pas save pasiziurejau, tai kazkodes irgi tik centrine dali issisaugojus esu  g.gif  smile.gif

gal gali adresiuka mestelt mirksiukas.gif
Atsakyti