Įkraunama...
Įkraunama...

Moteriški modeliai

QUOTE(Pramones prospektas @ 2008 08 05, 08:23)
be abejo, megzti nerti tinka visokioms figuroms, taciau mano nuomone sis modelis esamai figurai netinka, po krutine kunas tarsi persmaugtas

gal tikrai taip nuotraukoj atrodo,nors iš tikro po krūtine yra lasvoka,be to netinka liemenuko spalva ax.gif
Atsakyti
siaudukes, įsižiūrėjau, kad aš tokiu rašteliu dabar neriu dukrai bliuskutę bigsmile.gif kas žino, gal ir ant manęs gausis.. lotuliukas.gif Taviškė maikutė labai šauni thumbup.gif

QUOTE(Viliuteee @ 2008 08 04, 22:28)
o čia mano paskutinis sukurtas modelis iš serijos ,,ne manekenėms"
galit su manim nesutikt,bet aš laikausi nuomonės,kad megzti-nerti rūbai tinka ne tik manekenės figūrai ax.gif
user posted image

va..je... wub.gif liuks labai .... thumbup.gif thumbup.gif įmesk špargalkę kaip pasigamint... čia nertas ir megztas, ane bigsmile.gif

nuomonei pritariu drinks_cheers.gif
Atsakyti

tiesiog gražu user posted image
user posted image

user posted image user posted image

Atsakyti
Nors vasara jau i pabaiga, bet gal kitai vasarai, labai grazhus modeliukas wub.gif

user posted image
Atsakyti
Skubiai reikalinga pagalba. Kaip padariomos sio modelio rankoves help.gif Iki cia daejau ir stop doh.gif O nagai kaaaip niezti rolleyes.gif
user posted image
Atsakyti
4u.gif Viliuteee stebiuosi tavo kruopsciu darbstumu ir greitumu,tu turbut visai nepoilsiauji,kad beveik kasdien vis koki nauja gaminuka idedi,na negaliu acistebiet tavo isradingumu ir darbstumu,saunuole thumbup.gif mirksiukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
Kol mano kompiuteriuką remontino, baigiau šitą:
user posted image
Daiktas "iš galvos", o kaip pavadinti net nežinau- ar palaidinė, ar jau tunika tokio ilgio g.gif ? Nesvarbu kas, bet dar ruošiuosi nusinerti ilgesnę tikrą tuniką. Taip užkabino nėrimas blush2.gif .
Atsakyti
QUOTE(morta-sigita @ 2008 08 05, 13:15)
user posted image
Daiktas "iš galvos"

Grazu, o kokie cia siulai?

Rodausi, prie moteriškų modeliu bigsmile.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ristina: 05 rugpjūčio 2008 - 12:54
QUOTE(Ristina @ 2008 08 05, 13:53)
Grazu, o kokie cia siulai?

O siūlai tai nežinau kokie blush2.gif biggrin.gif . Nusipirkau ritę 800 gr. ir dabar neralioju visokius daikčiukus. Siūlai plonyčiai, už siuvimo plonesni, gal kaip muline siūliukai du, o gal net vienas. Tai suku po du, o išeina plonesni už Maxi- 1,5 vąšeliu neriu ir išeina laisvokai. Sudėtis taip pat neaiški, bet jie tamposi, tai gal kokios lycros įdėta , net neįsivaizduoju kas per stebuklas g.gif .

thumbup.gif Gražūs margiukai thumbup.gif !
Atsakyti
QUOTE(X-iuke @ 2008 08 05, 10:54)
Nors vasara jau i pabaiga, bet gal kitai vasarai, labai grazhus modeliukas  wub.gif

user posted image

Gal turit sito grozio schemute? Labai buciau dekinga smile.gif
Atsakyti
QUOTE(morta-sigita @ 2008 08 05, 13:15)
Kol mano kompiuteriuką remontino, baigiau šitą:
user posted image
Daiktas "iš galvos", o kaip pavadinti net nežinau- ar palaidinė, ar jau tunika tokio ilgio  g.gif ? Nesvarbu kas, bet dar ruošiuosi nusinerti ilgesnę tikrą tuniką. Taip užkabino nėrimas  blush2.gif .

Nu nesikeikiant... ***** kaip grazu!!!!! 4u.gif paprasta, bet kartu ir taip grazu, bei puosnu wub.gif blush2.gif isimylejau ta daikta blush2.gif thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(auramatoniene @ 2008 08 05, 19:03)
Gal turit sito grozio schemute? Labai buciau dekinga  smile.gif

http://club.osinka.r...pic.php?t=42792 čia yra smile.gif
Atsakyti