Nu aš galvoju pradėt nuo apačios ir megzt į viršų,kažkiek ten akių uždėt rankovėms,palikt skylękaklui ir toliau megzt iki galo. Nežinau ar aš čia aiškiai parašiau O sakyk kaip galima apvaliai? Tai tik iki rankovių, o kaip paskui?
QUOTE(netikėtai @ 2008 10 07, 09:50)
Nu aš galvoju pradėt nuo apačios ir megzt į viršų,kažkiek ten akių uždėt rankovėms,palikt skylękaklui ir toliau megzt iki galo. Nežinau ar aš čia aiškiai parašiau O sakyk kaip galima apvaliai? Tai tik iki rankovių, o kaip paskui?
Numezgi taip, kaip darytum su siūle per pečius, tik reik gerai apskaičiuot, kad viršuj susiderintų raštas. Pečių nenuleidi akių, o palieki ant virbalo ir su data susiuvi. Bet susiuvi taip pat, kaip būtų numegzta... Na nemoku paaiškint, bet siūlės tikrai nelieka. Jei taip bandysi daryt, paieškosiu kur toks susiuvimas paaiškintas. Labai paprasta parodyt, bet nemoku paaiškinti.
Va net čia radau, rankdarbių kraitelė, mezginių apdaila. Tas pieštas paveiksliukas. :
Paieškok vaizdinės medžiagos,jei turi.Būčiau labai dėkinga
Labai ačiū,tau Jaučiu reiks taip ir daryt
eya, janike1, Alacka33, labai dėkoju už pagyrimus ir įvertinimą
QUOTE(netikėtai @ 2008 10 07, 10:15)
Labai ačiū,tau Jaučiu reiks taip ir daryt
Tai kad taip paprasčiau.... Bent jau man. Siūlės tikrai nesimato ir nesijaučia. Va jei siūlai melanžas būt, tada derint reiktų gal, o jei vienspalviai tai tikrai gerai bus.
Diudas, labai super megztukas , tik pasidėt idėjoms nedavei didesnio paveiksliuko. Gaila turbūt tokio grožio
QUOTE(Ašarėlė @ 2008 10 02, 21:20)
fantastika ir groooožis originalybė
QUOTE(diudas @ 2008 10 06, 22:51)
labai dailu
Diudas, labai gražutis dailutis megztukas
QUOTE(diudas @ 2008 10 06, 21:51)
Jau senai šitą modeliuką nusižiūrėjus esu . Tik, kad niekaip eilė neprieina
QUOTE(Varusiote @ 2008 10 07, 10:13)
fantastika ir groooožis originalybė
Ačiū, labai malonu
Diudas, fantastiška Išbaigtumas tiesiog tobulas
QUOTE(batareika @ 2008 10 07, 10:22)
Diudas, labai super megztukas , tik pasidėt idėjoms nedavei didesnio paveiksliuko. Gaila turbūt tokio grožio
Kaip tai nedaviau, juk paspaudi ant nuotraukos ir pasididina