Įkraunama...
Įkraunama...

Moteriški modeliai

Nu aš galvoju pradėt nuo apačios ir megzt į viršų,kažkiek ten akių uždėt rankovėms,palikt skylękaklui ir toliau megzt iki galo. Nežinau ar aš čia aiškiai parašiau g.gif O sakyk kaip galima apvaliai? Tai tik iki rankovių, o kaip paskui?
Atsakyti
QUOTE(netikėtai @ 2008 10 07, 09:50)
Nu aš galvoju pradėt nuo apačios ir megzt į viršų,kažkiek ten akių uždėt rankovėms,palikt skylękaklui ir toliau megzt iki galo. Nežinau ar aš čia aiškiai parašiau g.gif O sakyk kaip galima apvaliai? Tai tik iki rankovių, o kaip paskui?

Numezgi taip, kaip darytum su siūle per pečius, tik reik gerai apskaičiuot, kad viršuj susiderintų raštas. Pečių nenuleidi akių, o palieki ant virbalo ir su data susiuvi. Bet susiuvi taip pat, kaip būtų numegzta... Na nemoku paaiškint, bet siūlės tikrai nelieka. Jei taip bandysi daryt, paieškosiu kur toks susiuvimas paaiškintas. Labai paprasta parodyt, bet nemoku paaiškinti.

Va net čia radau, rankdarbių kraitelė, mezginių apdaila. Tas pieštas paveiksliukas. :
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo batareika: 07 spalio 2008 - 09:02
Paieškok vaizdinės medžiagos,jei turi.Būčiau labai dėkinga ax.gif
Atsakyti
QUOTE(netikėtai @ 2008 10 07, 09:59)
Paieškok vaizdinės medžiagos,jei turi.Būčiau labai dėkinga ax.gif

Jau radau lotuliukas.gif Anksčiau nei paprašei lotuliukas.gif
Atsakyti
lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Labai ačiū,tau 4u.gif Jaučiu reiks taip ir daryt biggrin.gif
Atsakyti
eya, janike1, Alacka33, labai dėkoju už pagyrimus ir įvertinimą aciuks.gif
Atsakyti
QUOTE(netikėtai @ 2008 10 07, 10:15)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
Labai ačiū,tau 4u.gif Jaučiu reiks taip ir daryt biggrin.gif

Tai kad taip paprasčiau.... Bent jau man. Siūlės tikrai nesimato ir nesijaučia. Va jei siūlai melanžas būt, tada derint reiktų gal, o jei vienspalviai tai tikrai gerai bus.

Diudas, labai super megztukas thumbup.gif , tik pasidėt idėjoms nedavei didesnio paveiksliuko. Gaila turbūt tokio grožio g.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ašarėlė @ 2008 10 02, 21:20)

fantastika ir groooožis wub.gif originalybė thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

QUOTE(diudas @ 2008 10 06, 22:51)
Pasigirsiu savo mezginiu  smile.gif Mezgiau iš medvilninių siūlų "Cotton Cable"

user posted image

labai dailu thumbup.gif

Atsakyti
Diudas, labai gražutis dailutis megztukas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(diudas @ 2008 10 06, 21:51)
Pasigirsiu savo mezginiu  smile.gif Mezgiau iš medvilninių siūlų "Cotton Cable"

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
wub.gif wub.gif wub.gif
Jau senai šitą modeliuką nusižiūrėjus esu ax.gif . Tik, kad niekaip eilė neprieina doh.gif

QUOTE(Varusiote @ 2008 10 07, 10:13)
fantastika ir groooožis wub.gif originalybė  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

Ačiū, labai malonu mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
Diudas, fantastiška thumbup.gif Išbaigtumas tiesiog tobulas wub.gif
Atsakyti
QUOTE(batareika @ 2008 10 07, 10:22)
Diudas, labai super megztukas  thumbup.gif , tik pasidėt idėjoms nedavei didesnio paveiksliuko. Gaila turbūt tokio grožio  g.gif  lotuliukas.gif

Kaip tai nedaviau, juk paspaudi ant nuotraukos ir pasididina mirksiukas.gif
Atsakyti