Įkraunama...
Įkraunama...

Moteriški modeliai

QUOTE(janike1 @ 2008 10 05, 17:53)
user posted image
Tunika,gana sudetinga fotkinti juoda ax.gif Modelis is "Sandros"

o iš kokių siūliukų ši tunikytė?
nepyk, janike, bet negaliu patikėti, kad per dvi savaites galima numegzti du megztinius ir liemenę. nebent megzti dieną naktį ir dar visomis keturiomis g.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(jurgaju @ 2008 10 06, 00:00)
o iš kokių siūliukų ši tunikytė?
nepyk, janike, bet negaliu patikėti, kad per dvi savaites galima numegzti du megztinius ir liemenę. nebent megzti dieną naktį ir dar visomis keturiomis  g.gif  g.gif

manau, kad galima rolleyes.gif mano 'rekordas' - 3 kiauros dienos megztukui, bet s dydžio, lygiosiomis akimis 4 nr golfutis ax.gif
Papildyta:
QUOTE(netikėtai @ 2008 10 05, 22:51)
2mm virbaliukais-patys ploniausi-imčiau ir dar plonesnius jei tik būtų doh.gif Baigiau suknytę-3 matkiukų užteko ir dar po truputuką liko mirksiukas.gif Ryt išbandysiu suknytę,patikrinsiu ar šilta biggrin.gif

doh.gif doh.gif doh.gif
Aš turiu 1,5 nr, kadaise toks senukas savadarbius pardavinejo, turguj pirkau ax.gif O raso net 3 doh.gif Lauksiu įspūdžių 4u.gif Jie tokį net plauką turi, žiūriu doh.gif O mes tą grožį jau matem? ax.gif blush2.gif
Atsakyti
Dar džiusta,vakarop pasirodysiu mirksiukas.gifO jau kaip aš norėčiau tokių plonyčių virbaliukų.Kaip pasisekė,kad tokius įsigijai,nes dabar tai niekur tokių neįmanoma rasti thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo netikėtai: 06 spalio 2008 - 11:49
Skarlet pažiūrėk va čia mano dryžiukė iš smyrnos.Labai šiltutė,minkštutė ir lengvutė. Superinis siūliukas thumbup.gif
http://public.fotki....ostogos037.html
Atsakyti
QUOTE(netikėtai @ 2008 10 06, 16:39)
Skarlet pažiūrėk va čia mano dryžiukė iš smyrnos.Labai šiltutė,minkštutė ir lengvutė. Superinis siūliukas thumbup.gif
http://public.fotki....ostogos037.html

ojėzusmaryte bigsmile.gif kaip gražu wub.gif bet KIEK darbo doh.gif aš taip norėjau juodų, o negavau verysad.gif dar bus labai įdomu, kaip nešiosis jie ax.gif
Atsakyti
Na,panešiosiu-papasakosiu mirksiukas.gif
Atsakyti
Pasigirsiu savo mezginiu smile.gif Mezgiau iš medvilninių siūlų "Cotton Cable"

user posted image
Atsakyti
Grazus darbukas, ir suvarkytas puikiai thumbup.gif drinks_cheers.gif Sakyciau, parduotuvinis megztukas (geraja prasme mirksiukas.gif ) biggrin.gif
Atsakyti
Viliuteee,Ritele, Jurgaju aciu visoms aciuks.gif aciuks.gif aciuks.gif
nieko sudetingo nenumezgiau,kai labai reikia ir turiu laiko mezgu greit blush2.gif
Tunika L dydzio dukrai ,is vilneles , megztukas taip pat jai,o liemene nediduke,megzta nuovirsaus zemyn.Tai tiek 4u.gif

Diudas- tavo darbelis tiesiog idealus. Madingas ir grazus wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Diudas tiesiog idealu wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Bandysiu megst šitą,tiksliau kažką panašaus,nes mano siūlas tamsesnis ir man rodos storesnis negu čia g.gif
user posted image

Noriu bandyt daryt be siūlės per pečius.Gal kas nors esat taip mezgusios,labai norėčiau patrimų ax.gif
Atsakyti
QUOTE(netikėtai @ 2008 10 07, 08:06)
Noriu bandyt daryt be siūlės per pečius.Gal kas nors esat taip mezgusios,labai norėčiau patrimų ax.gif

Kai tokios rankovės, tai visai gerai bus be siūlės. O tu galvoji kaklui vietą palikti ir paskui žemyn megzt ar apvaliai ir per pečius akis susiūsi, kaip kad megzta?
Atsakyti