Įkraunama...
Įkraunama...

Moteriški modeliai

Ristina, super idėja thumbup.gif
QUOTE(Alacka33 @ 2008 10 04, 13:38)
Ristina šalikėlis labai fainas  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif ,(gerai dera vašelis su virbalais.)

Kiek aš dar suprantu tai tas kraštas kur atrodo virbalais, tai spec siūlas šalikams toks lotuliukas.gif Noriu tokio šaliko, bet bais jau brangiai išeitų, o va Ristine gerą idėją pametėjo - gi nebūtinai jis turi visas iš to siūlo būt.
Atsakyti
Teisingai, krastelis is juosteles.
Na, ir ne visai mano si salikelio ideja. Nusiziurejau "interneto platybese".
Atsakyti
QUOTE(Peperoni @ 2008 10 03, 20:53)
Vasaruole  doh.gif  nu uzkrauni tu foruma juodai savo zinutem... doh.gif  a butina ju sitiek kartot???????  blink.gif ir kam reik savo zinutes cituoti?  g.gif

yra nezmoniskas kiekis temu apie mezgima, kuriose tu schemu nors vezimu vezk  4u.gif  reik tik pavartyt - ir viska rasi  4u.gif

atsipraša atsiprašau, mergaitės blush2.gif ---aš tik vakar pirmą kartą prisijungiau---tai biski pjoviau grybą doh.gif ---kol išbandžiau visas čia funkcijas, kur kokia žinutė nueina..ir koks komentaras---turėčiau nebeerzinti 4u.gif ----o sijono kliošinio man labai reikia---ir daviau garo čia po visur, bet matomai vieno vakaro nepakaks kol rasiu;)---ačiūūū už pagalbą, iš kurių jos sulaukiau...
Atsakyti
Na manau ir maniškis tinka prie moteriškų modelių
user posted image
Atsakyti
Oho kiek graziu darbeliu prigaminot bigsmile.gif Nebuvau pora savaiteliu o cia tiek grozybiu thumbup.gif thumbup.gif Man su savaisiais darbeliais sleptis po lapais blush2.gif Bet pasirodysiu ,kad netinginiavau ax.gif

user posted image
akrilanas:)
user posted image

user posted image
is siulu likuciu:)

user posted image
Megztukas is "Verenos "

user posted image
Tunika,gana sudetinga fotkinti juoda ax.gif Modelis is "Sandros"

Atsakyti
Labai gražu čia viskas. Janike1 čia viskas per porą savaičių? Tada aš be žado: ir grožis ir tempai.

Jusda, labai faina liemenė, o gal tunika, spalva wub.gif
Atsakyti
janike1 kokie gražūs visi mezginiai thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif ,o ir greitumas koks(jei čia per dvi savaites)
Atsakyti
Naiste ,Alacka- Aciu aciuks.gif panasiai per pora savaiteliu tik ta balta megztuka mezgiau siek tiek anksciau.Neprisiruosdavau nufotkint blush2.gif
Atsakyti
nu jau janike1 kiek grožių prikūrusi thumbup.gif matosimatosi,kad netinginiavai ax.gif

rodausi ir aš savają naujieną

user posted image
Atsakyti
QUOTE(janike1 @ 2008 10 05, 17:53)
Oho kiek graziu darbeliu prigaminot  bigsmile.gif Nebuvau pora savaiteliu o cia tiek grozybiu  thumbup.gif  thumbup.gif Man su savaisiais darbeliais sleptis po lapais blush2.gif  Bet pasirodysiu ,kad netinginiavau ax.gif

user posted image
akrilanas:)
user posted image

user posted image
is siulu likuciu:)

user posted image
Megztukas is "Verenos "

user posted image
Tunika,gana sudetinga fotkinti juoda ax.gif Modelis is "Sandros"
saunus darbeliai thumbup.gif ,o tas baltas tai tiesiog super thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(netikėtai @ 2008 10 03, 15:36)
Tikrai užteks.Iš viengubo mezgu suknelę iki kelių trijų  matkiukų užtenka.Labai fainas siūliukas,mane jis sužavėjo thumbup.gif

Parsinešiau as juos vakar namo g.gif Bet kokie plonyyyčiai unsure.gif Su kuriuo Nr. mezgat? doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Skarlet @ 2008 10 05, 21:30)
Parsinešiau as juos vakar namo  g.gif Bet kokie plonyyyčiai  unsure.gif Su kuriuo Nr. mezgat?  doh.gif

2mm virbaliukais-patys ploniausi-imčiau ir dar plonesnius jei tik būtų doh.gif Baigiau suknytę-3 matkiukų užteko ir dar po truputuką liko mirksiukas.gif Ryt išbandysiu suknytę,patikrinsiu ar šilta biggrin.gif
Atsakyti