Įkraunama...
Įkraunama...

Moteriški modeliai

QUOTE(liusinda @ 2008 10 03, 12:56)
Ašarėlė  bigsmile.gif  thumbup.gif super darbelis ir toks originalus  thumbup.gif

Ačiū 4u.gif

QUOTE(Aruna @ 2008 10 03, 12:56)
Ašarele, kaip supratau, tai čia pilnoj komplektacijoj pademonstruota, nes ir sagė priderinta  smile.gif

Na tiesiog taip netyčia susiderino ax.gif . Buvau išvažiavusi kursuose ir tik tų dviejų spalvikių vilnos buvau įsimetusi ant greitųjų, tai kad nenuobodžiaut vakare ir susibaksnojo tokia sagė, kurios iki dabar taip ir neturėjau labai prie ko pritaiko ax.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Skarlet @ 2008 10 03, 13:09)
Mergaitės, kaip jusm atrodo, xs-s dydžio lygių akių golfukui 2 matkelių užtektų?
g.gif
http://www.auksarank...productID=45706

Tikrai užteks.Iš viengubo mezgu suknelę iki kelių trijų matkiukų užtenka.Labai fainas siūliukas,mane jis sužavėjo thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Lusasita @ 2008 10 03, 17:15)
Va CIA ka is numegzto saliko islankstyt galima  mirksiukas.gif

Labai noreciau pamatyti ka galima islankstyt is saliko,bet man nerodo,gal kaip kitaip galima?
Atsakyti
QUOTE(dovyda @ 2008 09 21, 15:41)
jau pagyriau sijonuose 4u.gif kaip tik turejau minti paakinti tave cia sukniautojoms pasidemonstruot drinks_cheers.gif  thumbup.gif na juk beveik suknele, tik be liemens siules... lotuliukas.gif  4u.gif

...dabar supratau apie kokius ananasiukus kalbėjai biggrin.gif ---kostiumėlį---irgi gražus...bet tongue.gif
Papildyta:
QUOTE(La Perla @ 2008 09 02, 19:21)
mano paskutinis darbelis:

user posted image
user posted image

labai gražu smile.gif---šaunuolė---
Atsakyti
QUOTE(Barita @ 2008 08 31, 10:28)
Gal kas turite sio rasto schema? 4u.gif

user posted image

user posted image

oi, kaip gražu---kas schemutę turit, atsiliepkit ir paplatinkit ax.gif
Papildyta:
QUOTE(valentinuke @ 2008 08 05, 12:52)
4u.gif Viliuteee stebiuosi tavo kruopsciu darbstumu ir greitumu,tu turbut visai nepoilsiauji,kad beveik kasdien vis koki nauja gaminuka idedi,na negaliu acistebiet tavo isradingumu ir darbstumu,saunuole thumbup.gif  mirksiukas.gif  thumbup.gif

Viliuteeee---šaunuolė---tik gal gali įdėti schemutes, kai dedi savo pagamintus grožius ax.gif ---ačiū
Papildyta:
QUOTE(vasaruolė @ 2008 10 03, 20:38)
oi, kaip gražu---kas schemutę turit, atsiliepkit ir paplatinkit  ax.gif
Papildyta:
Viliuteeee---šaunuolė---tik gal gali įdėti schemutes, kai dedi savo pagamintus grožius  ax.gif ---ačiū

Barita, atsiliepk smile.gif---įdėk to megstuko rašto schemutę ---dėkinga būsiu ilgai 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(vasaruolė @ 2008 10 03, 20:08)
...dabar supratau apie kokius ananasiukus kalbėjai  biggrin.gif ---kostiumėlį---irgi gražus...bet  tongue.gif
Papildyta:

La Perla, brangioji bigsmile.gif , tavo ta juoda step by step suknutė---buk gerutė--shcemutės verkiant reikia--sijono konkrečiai rašto schemutės!!!!--ačiū
Atsakyti
Vasaruole doh.gif nu uzkrauni tu foruma juodai savo zinutem... doh.gif a butina ju sitiek kartot??????? blink.gif ir kam reik savo zinutes cituoti? g.gif

yra nezmoniskas kiekis temu apie mezgima, kuriose tu schemu nors vezimu vezk 4u.gif reik tik pavartyt - ir viska rasi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Viliuteee @ 2008 08 27, 23:10)
Ašarėlei ir Lusasitai dideliausi pagyrimai thumbup.gif  4u.gif

O čia mano mažutis minkštutis megztukas-mocheriukas

user posted image

user posted image

Viliutee, nekankink smile.gif---nors vieos kliošinio sijono schemutę įmesk blush2.gif ---o tai buvau tavo darbuose pasižvalgyti----oi, alpstu---taip norėčiau sijoną kliošinį turėt moherinį---bet rašto jokio schemutės neturiu..smile.gif---
Atsakyti
o kaip jums šis variantas?
user posted image
ir šitas
user posted image
gal turit minčių kaip nusimegzti g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo furyy: 04 spalio 2008 - 07:45
QUOTE(vasaruolė @ 2008 10 03, 21:21)
Viliutee, nekankink smile.gif---nors vieos kliošinio sijono schemutę įmesk blush2.gif ---o tai buvau tavo darbuose pasižvalgyti----oi, alpstu---taip norėčiau sijoną kliošinį turėt moherinį---bet rašto jokio schemutės neturiu..smile.gif---

susirask,kur servetėlių tema, jie megzti pagal staltiesių schemas. Na nereikia greičiausiai nei viliuteei, nei laperlai schemų, jos ir be jų numezga.O tu netingėk paieškot forume.Tiek temų, nors kelias perversk, daug ką rasi.
Atsakyti
QUOTE(vasaruolė @ 2008 10 03, 20:08)
...dabar supratau apie kokius ananasiukus kalbėjai  biggrin.gif ---kostiumėlį---irgi gražus...bet  tongue.gif
Papildyta:

Laba grazu, gal kas nors galetu nunerti toki panasu grozi pardavimui? ax.gif 4u.gif
Atsakyti
Rudeniskas salikelis, manau, tinka prie moterisku modeliu bigsmile.gif

user posted image
Atsakyti
Ristina šalikėlis labai fainas thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif ,(gerai dera vašelis su virbalais.)
Atsakyti