Liemene megzta pagal si modeli
QUOTE(*coliukeee* @ 2008 09 29, 09:24)
gal kuri zinot is kur sis megztukas, kaip ji megzt?
dievuliau kap uzsimaniau, ale neissifruoju kap ten ta pyne suregzta
Mano nuomone reiktų megzt paprastai, nuo apačios, tik norimoj vietoj, kur bus tas mazgas reiktų numegzt blogom akim juostą. Po to, kai viskas numegzta, toj vietoj, kur nupaišiau rodykles surinkt akis ir numegzt juostelę, kurią po to reiks surišt su kita numegzta juostele ir prisiūti lygiagrečiai kitoj pusėj. Labai grazus ir įdomus megztukas.
O apie tokią liemenę kaip Ligvitos seniai galvojau ir seilinau varvę , bet nusprendžiau nemegzt .
Jo, čia sudėtingas reikalas su tuo megztuku. Mano manymu jis visas megztas skersai, ir toj vietoj, kur yra tas mazgas, numegzta ilgesnė juostelė ir paskui surišta ir prisiūta. Na, reikėtų pabandyt.
Kažkas kalbėjo apie baltą megztuką su viena saga. Tai va, aš jį pradėjau nuo apačios. Atskirai numezgiau tą dalį su pyne, paskui surinkau akis ir varau į viršų. tuoj baigsiu rankoves išimti ir bandysiu įdėt parodyti. tik jis bus bordinis. Man tai svarbesnis klausimas iškilo: iš kur gauti tokią sagę medinę
Kažkas kalbėjo apie baltą megztuką su viena saga. Tai va, aš jį pradėjau nuo apačios. Atskirai numezgiau tą dalį su pyne, paskui surinkau akis ir varau į viršų. tuoj baigsiu rankoves išimti ir bandysiu įdėt parodyti. tik jis bus bordinis. Man tai svarbesnis klausimas iškilo: iš kur gauti tokią sagę medinę
Originale tai tikrai megzta nuo šono, bet manyčiau, kad nuo apačios megzt yra žyyyyymiai paprasčiau negu nuo šono. Išėmimas pažasčių ir kaklo, o jei dar įliemenuot užsinorėtumėm, tai tikrai sudėtinga . Bent man tai tikrai būtų .
QUOTE(naiste777 @ 2008 09 29, 21:47)
labai labai dėkui O gal didesnį antrą paveikslėlį turi? nelabai eina įžiūrėt akių skaičių ten
QUOTE(naiste777 @ 2008 09 29, 21:47)
oi kaip dekui visdel to megzta is sono... reik ryskintis kaip ta mazga daryt.
Dar vienas "daugiafunkcinis"
Rankoves gali buti ilgos ir tiesios, gali buti 3/4 siek tiek pustos kaip dabar madinga. Na o Lietuviskiems orams reiktu golfuko
Rankoves gali buti ilgos ir tiesios, gali buti 3/4 siek tiek pustos kaip dabar madinga. Na o Lietuviskiems orams reiktu golfuko
Lusasita labai miela ir gražu
jau kitoj temoj isgyriau sita lusasitos nerealuji megztinuka
o ligvitos juoduke liemene dabar pagirsiu, niu grazu grazu nerealu....
o ligvitos juoduke liemene dabar pagirsiu, niu grazu grazu nerealu....
zvirble. aciukas