Lusasita, kokio nr virbalais mezgei? as niekaip neatsitaikau ir ar is vieno siulelio moherio?
Mano anansinis kostium4lis Bliuzelę rodžiausi jau anksčiau , pagaliau baigtas ir sijonukas
QUOTE(Ašarėlė @ 2008 09 21, 14:00)
Mano anansinis kostium4lis Bliuzelę rodžiausi jau anksčiau , pagaliau baigtas ir sijonukas
jau pagyriau sijonuose kaip tik turejau minti paakinti tave cia sukniautojoms pasidemonstruot na juk beveik suknele, tik be liemens siules...
QUOTE(dovyda @ 2008 09 21, 14:41)
jau pagyriau sijonuose kaip tik turejau minti paakinti tave cia sukniautojoms pasidemonstruot na juk beveik suknele, tik be liemens siules...
Ačiū . Na čia geriau nei suknelė, nes ir bliuzelę ir sijonuką galiu dėvėt atskirai ir derint su kuo tik širdis geidžia ir aišku prie ko kitko derės
Aciu mergytes uz pagyrimus, tai geriausias varikliukas nepaleisti virbalu is ranku
Mezgu dazniausiai 3.5 - 4 virbalais. Bet esu bandziusi ir 5 Nr ir nesigavo skystalas, matyt mezgu gana kietai ( lyginu su keliomis draugemis, kurios moheriukus mezga 2 - 2.5Nr virbalais, ir gaunasi laisviau nei pas mane su 4 Nr ) Is vieno siuliuko. Esu stora megztini mezgusi is dvieju siulu, bet jau stooooooooooooras ir siltas labai
QUOTE(dovyda @ 2008 09 21, 02:52)
Lusasita, kokio nr virbalais mezgei? as niekaip neatsitaikau ir ar is vieno siulelio moherio?
Mezgu dazniausiai 3.5 - 4 virbalais. Bet esu bandziusi ir 5 Nr ir nesigavo skystalas, matyt mezgu gana kietai ( lyginu su keliomis draugemis, kurios moheriukus mezga 2 - 2.5Nr virbalais, ir gaunasi laisviau nei pas mane su 4 Nr ) Is vieno siuliuko. Esu stora megztini mezgusi is dvieju siulu, bet jau stooooooooooooras ir siltas labai
QUOTE(Ašarėlė @ 2008 09 21, 15:00)
na tiesiog grozis nerealus
Lusasita Ašarėlė na negalejau is cia iseiti nepagyrus jusu ŠAUNUOLĖS
Na tikrai ŠAUNUOLĖS mezgėjėlės
Labai gražūs darbai
Labai gražūs darbai
QUOTE(DEIVINA @ 2008 09 14, 13:55)
Labai gražu Gal galima būtų sužnoti paslaptį, kokiu rašteliu jis numegztas. Ačiū
Mergaitės, reikalinga jūsų pagalba, visai pasiklydau nuotraukų gausoje. Skubiai reikalingas šiltos tunikos trumpomis rankovėmis modeliukas, bet kad gražiai žiūrėtųsi iš plonų mocherinių siūlų kiauraraščiu. Gal kur esate užmatę, nukreipkite mane prašau.
Ašarėle - gražu
o čia šiaip, akims paganyti
o čia šiaip, akims paganyti
QUOTE(Bitelė @ 2008 09 22, 11:20)
Labai gražu Gal galima būtų sužnoti paslaptį, kokiu rašteliu jis numegztas. Ačiū
o šitą raštą šaunuolės rusaitės Osinkoj jau iššifravo.
štai čia http://www.club.osin...44632?start=330
tik nelabai aiškus...
FasolkosMama, va ir tokia iš moheriuko turėtų neblogai žiūrėtis
va čia http://picasaweb.goo...117251808093234