Įkraunama...
Įkraunama...

Moteriški modeliai

Lusasita, kokio nr virbalais mezgei? as niekaip neatsitaikau schmoll.gif ir ar is vieno siulelio moherio? mirksiukas.gif
Atsakyti
Mano anansinis kostium4lis 4u.gif Bliuzelę rodžiausi jau anksčiau ax.gif , pagaliau baigtas ir sijonukas smile.gif

user posted image

Atsakyti
QUOTE(Ašarėlė @ 2008 09 21, 14:00)
Mano anansinis kostium4lis  4u.gif Bliuzelę rodžiausi jau anksčiau  ax.gif , pagaliau baigtas ir sijonukas  smile.gif

user posted image

jau pagyriau sijonuose 4u.gif kaip tik turejau minti paakinti tave cia sukniautojoms pasidemonstruot drinks_cheers.gif thumbup.gif na juk beveik suknele, tik be liemens siules... lotuliukas.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dovyda @ 2008 09 21, 14:41)
jau pagyriau sijonuose 4u.gif kaip tik turejau minti paakinti tave cia sukniautojoms pasidemonstruot drinks_cheers.gif  thumbup.gif na juk beveik suknele, tik be liemens siules... lotuliukas.gif  4u.gif

Ačiū 4u.gif . Na čia geriau nei suknelė, nes ir bliuzelę ir sijonuką galiu dėvėt atskirai mirksiukas.gif ir derint su kuo tik širdis geidžia ir aišku prie ko kitko derės smile.gif
Atsakyti
Aciu mergytes uz pagyrimus, tai geriausias varikliukas nepaleisti virbalu is ranku mirksiukas.gif
QUOTE(dovyda @ 2008 09 21, 02:52)
Lusasita, kokio nr virbalais mezgei? as niekaip neatsitaikau schmoll.gif ir ar is vieno siulelio moherio? mirksiukas.gif

Mezgu dazniausiai 3.5 - 4 virbalais. Bet esu bandziusi ir 5 Nr ir nesigavo skystalas, matyt mezgu gana kietai ( lyginu su keliomis draugemis, kurios moheriukus mezga 2 - 2.5Nr virbalais, ir gaunasi laisviau nei pas mane su 4 Nr ) mirksiukas.gif Is vieno siuliuko. Esu stora megztini mezgusi is dvieju siulu, bet jau stooooooooooooras ir siltas labai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Ašarėlė @ 2008 09 21, 15:00)
Mano anansinis kostium4lis  4u.gif Bliuzelę rodžiausi jau anksčiau  ax.gif , pagaliau baigtas ir sijonukas  smile.gif

user posted image

bigsmile.gif na tiesiog grozis nerealus thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
Lusasita 4u.gif Ašarėlė 4u.gif na negalejau is cia iseiti nepagyrus jusu smile.gif ŠAUNUOLĖS good.gif first.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo momima: 22 rugsėjo 2008 - 07:20
Na tikrai ŠAUNUOLĖS mezgėjėlės 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Labai gražūs darbai thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(DEIVINA @ 2008 09 14, 13:55)
missoniskos bangeles 4u.gif
user posted image

Labai gražu smile.gif thumbup.gif Gal galima būtų sužnoti paslaptį, kokiu rašteliu jis numegztas. Ačiū 4u.gif
Atsakyti
Mergaitės, reikalinga jūsų pagalba, visai pasiklydau nuotraukų gausoje. Skubiai reikalingas šiltos tunikos trumpomis rankovėmis modeliukas, bet kad gražiai žiūrėtųsi iš plonų mocherinių siūlų kiauraraščiu. Gal kur esate užmatę, nukreipkite mane prašau. blush2.gif blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
Ašarėle - gražu 4u.gif

o čia šiaip, akims paganyti
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Bitelė @ 2008 09 22, 11:20)
Labai gražu smile.gif  thumbup.gif Gal galima būtų sužnoti paslaptį, kokiu rašteliu jis numegztas. Ačiū 4u.gif

o šitą raštą šaunuolės rusaitės Osinkoj jau iššifravo.
štai čia http://www.club.osin...44632?start=330
tik nelabai aiškus... g.gif

FasolkosMama, va ir tokia iš moheriuko turėtų neblogai žiūrėtis ax.gif
user posted image
va čia http://picasaweb.goo...117251808093234
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo katuks: 22 rugsėjo 2008 - 10:20