na, kiek akių dėti tai nepasakysiu, nes nuo siūlo storio priklauso, aš paprasčiausiai mezgiau ir matavau
Peperoni, tikrai fantastiškai padirbėjai. Kaip tik norėjau sakyt, kad gal ilgio daugiau norėtųsi, bet paskaičiau tavo pačios komentarą, tai nieko ir nebesakysiu Labai labai gražu
sveikos mezgėjėlės bitelės darbštuolės, ale jau grožybių
24spl pridemonstravot kad žodžių pagyroms pritrūkau
man nes kol kas nieko į jūsų tema nunarpliojus neturiu
aš imu dar viena siūlą (pririšu) ir kaip kad uždedant akis mezginio pradžioj uždedu - tada gaunasi gražus lygus tamprus kraštelis
grubiai iš foto paskaičiavus šiam megztukui vienai rankovei uždėta apie 30 akių, o šiaip tai pridėčiau prie kokio savo rūbo ir pasiskaičiuočiau pagal savo mezginio siūlų storį ir dydį
24spl pridemonstravot kad žodžių pagyroms pritrūkau
man nes kol kas nieko į jūsų tema nunarpliojus neturiu
QUOTE(anytė @ 2008 09 11, 11:23)
Sveikos mezgėjėlės,
turiu klausimėlį žiūriu į šį megztuką ir nesuprantu kaip tas rankoves megzti , čia viskas kartu ar kaip. Gal kuri turite kažko panašaus schemutę
turiu klausimėlį žiūriu į šį megztuką ir nesuprantu kaip tas rankoves megzti , čia viskas kartu ar kaip. Gal kuri turite kažko panašaus schemutę
aš imu dar viena siūlą (pririšu) ir kaip kad uždedant akis mezginio pradžioj uždedu - tada gaunasi gražus lygus tamprus kraštelis
grubiai iš foto paskaičiavus šiam megztukui vienai rankovei uždėta apie 30 akių, o šiaip tai pridėčiau prie kokio savo rūbo ir pasiskaičiuočiau pagal savo mezginio siūlų storį ir dydį
QUOTE(Aruna @ 2008 09 11, 18:19)
Kadangi orelis bjaurėja ne dienom, o valandom, suspėjau šitais rūbeliais apsirūpint
labai simpatiskas sitas zalias megztukas
QUOTE(gandriuke... @ 2008 09 11, 18:46)
labai simpatiskas sitas zalias megztukas
aga man irgi žalias labai gražus.
Nusipirkau vakar siūlų, bandysiu megzti tą pilkąją liemenę
Aruna, labai dailus žaliasis megztukas
Neseniai uzbaigtas mano rezginukas - megstukas
Aruna, Zveriuke - darbeliai
Kaip tie kailiukai pritvirtinti?
Kaip tie kailiukai pritvirtinti?
QUOTE(Peperoni @ 2008 09 12, 12:46)
Aciu Prisiuti