Įkraunama...
Įkraunama...

Moteriški modeliai

QUOTE(Peperoni @ 2008 09 10, 19:20)

O cia jau kopija...  ax.gif

user posted image

Grazu, ir tasyte taip gerai dera thumbup.gif
Atsakyti
Peperoni, labai grazu. Niekuo nenusileidzia originalui, o gal ir lenkia wub.gif 4u.gif

Atsakyti
Peperoni fantastika thumbup.gif wub.gif drinks_cheers.gif saunuole drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
Aciu, mergaites wub.gif norejosi siek tiek ilgesnes - bet pritrukau tu baltai auksiniu maxi siulu... unsure.gif
Atsakyti
Peperoni wub.gif wub.gif wub.gif įvertintas first.gif
Atsakyti
saunuole Peperoni 4u.gif
Atsakyti
Peperoni, ajej kaip gražu thumb_yello.gif Man visada patiko modeliai su kapiušonais (chm, kaip lietuviškai teisingai pavadinti šį daiktą?). Juose yra kažkas vėjavaikiško.
Atsakyti
Peperoni, jeigu ne spalvota mergaitė, tai ir nepasakytum, kur originalas biggrin.gif
Atsakyti
PEPERONI na grozis nerealus,niekuom nesiskire nuo oreginalo,saunuole thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos mezgėjėlės,
turiu klausimėlį žiūriu į šį megztuką ir nesuprantu kaip tas rankoves megzti , čia viskas kartu ar kaip. Gal kuri turite kažko panašaus schemutę ax.gif
user posted image
Atsakyti
[quote=anytė,2008 09 11, 11:23]
Sveikos mezgėjėlės,
turiu klausimėlį žiūriu į šį megztuką ir nesuprantu kaip tas rankoves megzti , čia viskas kartu ar kaip. Gal kuri turite kažko panašaus schemutę

Aš su tokiomis rankovytėmis mezgiau liemenę http://picasaweb.goo...294321388178146 , tai paprasčiausiai numezgus iki tos rankovių vietos atskirai nugaros ir priekio dalį, tada ant to pačio virbalo, na sakykim ant to kur mezgiau nugarą uždėjau dar papildomai akių (taip pat akis dėjau kaip ir pradedant mezginį) tiek kiek reikia tai rankovei ir tada jau viską mezgiau ratu. Aišku pas tave čia ratu nebus, nes megztinis susisega, bet vistiek tada visos dalys megsis kartu. Na, nežinau ar aš čia aiškiai parašiau
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo diudas: 11 rugsėjo 2008 - 12:41
[quote=diudas,2008 09 11, 12:39]
[quote=anytė,2008 09 11, 11:23]
Sveikos mezgėjėlės,
turiu klausimėlį žiūriu į šį megztuką ir nesuprantu kaip tas rankoves megzti , čia viskas kartu ar kaip. Gal kuri turite kažko panašaus schemutę

Aš su tokiomis rankovytėmis mezgiau liemenę http://picasaweb.goo...294321388178146 , tai paprasčiausiai numezgus iki tos rankovių vietos atskirai nugaros ir priekio dalį, tada ant to pačio virbalo, na sakykim ant to kur mezgiau nugarą uždėjau dar papildomai akių (taip pat akis dėjau kaip ir pradedant mezginį) tiek kiek reikia tai rankovei ir tada jau viską mezgiau ratu. Aišku pas tave čia ratu nebus, nes megztinis susisega, bet vistiek tada visos dalys megsis kartu. Na, nežinau ar aš čia aiškiai parašiau
[/quote]

Na maždaug įsivaizduoju, o kiek tai rankovei maždaug akių dėt?
Labai gražiai numegzti darbeliai tavo rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo anytė: 11 rugsėjo 2008 - 12:50