Įkraunama...
Įkraunama...

Moteriški modeliai

QUOTE(mamkaa @ 2008 09 04, 20:19)
kiek daug garziu mot modleiuku yra www.otto.lt.
stai keliatas is sio puslapiuko

user posted image
4u.gif

man sitie... wub.gif net seile tista.... lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(mamkaa @ 2008 09 04, 20:19)

Atsakyti
gal kas turi idėjų, raštų, schemų, iškarpų, kurios pagelbėtų pasigaminti šį grožį?
Atsakyti
QUOTE(Anakondaaz @ 2008 09 05, 21:01)
gal kas turi idėjų, raštų, schemų, iškarpų, kurios pagelbėtų pasigaminti šį grožį?

oi , tai, kad visai nesudetinga, pasididinus viskas puikiai matyt drinks_cheers.gif thumbup.gif ir aciu uz nuorodele mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(La Perla @ 2008 09 04, 09:56)
siaip tai dabar nusiziurejus nerealu paltuka  wub.gif

parodyk ir mums tą nerealųjį paltuką ax.gif

QUOTE(netikėtai @ 2008 09 04, 22:33)
Jau nebadėkit tų grožių doh.gif Galva svaigsta,kas antro norisi,o laiko nėra doh.gif Ir rankytės tik dvi verysad.gif

tikra tiesa, kad galva sukasi. visko visko norisi. ir kuo greičiau. ir čia pat. o kas daryt? laiko beužtenka tik tokiems grožiams kompe apžiūrinėt blink.gif
Atsakyti
LaPerla, nespausk, parodyk gi ir mums, leisk seile pavarvint, o tai jau tikrai galva sukas nuo visu grozybiu ir neispildomu noru biggrin.gif
Atsakyti
Sveiki
QUOTE(`delfine` @ 2008 08 13, 12:05)
Na štai spėjau pabaigti savo darbelį kol dar orai geri  thumbup.gif
pirmą kartą dariau kažką toookio su rašteliu, tai labai džiaugiuosi kad pasiekiau finišą  ax.gif

user posted image
user posted image

Labai gražu wub.gif
QUOTE(Mexxica @ 2008 08 27, 07:48)

Turiu keletą pavyzdėlių  4u.gif

user posted image

Gal kas turit chemute kaip sita megzt megztuka, bent jau kaip rasteli ismegzt ax.gif ax.gif
Labai dekoju is anksto

QUOTE(Daivija @ 2008 08 27, 22:56)
Nu jau man sito grozis  wub.gif  wub.gif  wub.gif Kazin, ar labai sudetinga butu nusimegzti  g.gif

user posted image

Man ir labai patinka, tik kazi kaip toki nusimegzt g.gif cia kiek suprantu megzti reikia pradedant nuo rankoviu g.gif gal patartu labiau patyrusios g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gandriuke...: 06 rugsėjo 2008 - 14:08

Man ir labai patinka, tik kazi kaip toki nusimegzt g.gif cia kiek suprantu megzti reikia pradedant nuo rankoviu g.gif gal patartu labiau patyrusios g.gif
[/quote]

šitoj temoj panašių yra

http://www.supermama...?...229737&st=0

Atsakyti
noriu pasigirti 4u.gif ax.gif
user posted image
Atsakyti
Remda - gražu. ir labai sudėtingas raštas matau 4u.gif

o aš va kokį paprastutį radau
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Daivija @ 2008 08 28, 00:56)
Nu jau man sito grozis  wub.gif  wub.gif  wub.gif Kazin, ar labai sudetinga butu nusimegzti  g.gif

user posted image

na sito grozis tai nesipasakytas wub.gif wub.gif wub.gif jau gundaus ji megzti,tik mastau ar rankove numezgus iskart deti akis sonui,ar palaipsniui,kad pazastis dailesne butu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Karusia @ 2008 09 06, 18:02)
o aš va kokį paprastutį radau

O kaip jį iš arčiau pamatyt? Niekaip neįžlibinu blush2.gif Matosi, kad gražu, bet norėčiau pamatyt kaip padaryta.
Atsakyti
QUOTE(remda @ 2008 09 06, 22:07)
na sito grozis tai nesipasakytas wub.gif  wub.gif  wub.gif jau gundaus ji megzti,tik mastau ar rankove numezgus iskart deti akis sonui,ar palaipsniui,kad pazastis dailesne butu ax.gif

yra tema SM Keltiskasis mezgimas, tai merginos ten panasaus aprasyma idejusios mirksiukas.gif
aprasymas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dovyda: 07 rugsėjo 2008 - 08:50