Įkraunama...
Įkraunama...

Moteriški modeliai

QUOTE(RSebes @ 2008 09 03, 19:46)
cia mano paskutinis sau darbelis biggrin.gif
user posted image

4u.gif labai grazus megztukas,tik turiu klausima gal galietum paaiskint kaip megzt kapisona g.gif ,aciu mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
la perla -koks sexy nertinukas wub.gif koks čia nerimas-airiškas?
Atsakyti
QUOTE(RSebes @ 2008 09 03, 18:46)
cia mano paskutinis sau darbelis biggrin.gif
user posted image

MAN LABAI ŽAVUS, BOBŲ VASAROS PASITIKIMUI:)
Atsakyti
QUOTE(Mantilė @ 2008 09 04, 06:52)
la perla -koks sexy nertinukas wub.gif koks čia nerimas-airiškas?

laba, aha airiskas, detales sujungtos brydemis smile.gif

aciu labai mergaites, kad giriat. tai ikvepia naujiems zygiams lotuliukas.gif
siaip tai dabar nusiziurejus nerealu paltuka wub.gif
Atsakyti
smile.gif La,isom darbstuolem,turiu prasyma,gal kuri galietu paaiskint,kaip mezgasi kapisonas?aciu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(valentinuke @ 2008 09 04, 09:15)
smile.gif La,isom darbstuolem,turiu prasyma,gal kuri galietu paaiskint,kaip mezgasi kapisonas?aciu  mirksiukas.gif

esu karta mezgusi ax.gif tai numezgiau ilga "salika" ir susiuvau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(valentinuke @ 2008 09 04, 09:15)
smile.gif La,isom darbstuolem,turiu prasyma,gal kuri galietu paaiskint,kaip mezgasi kapisonas?aciu  mirksiukas.gif

Aš surenku akis aplink apykalę ( nugaroje apykaklės išėmimo nedarau, užbaigiu tiesiai) ir mezgu į viršų, jei reikia, kad but platesnis dadedu biškeli akių. Suaugusiam mezgu apie 25-27 cm ilgio, vaikam trumpesnį. Kai lieka megsti kokius 2-3 cm, tada per patį centrą atsižymiu kokias 5 akis, o prieš jas ir po jų 2-3 kartus sumezgu po dvi akis kas antrą eilę ( čia tam kad smaigaliu kapišonas nebūt) ir numezgus reikiamą ilgį susiuvu. Dar galima megsti tokiu pat principu kaip kojinės kulną, bet man asmeniškai nelabai patinka blush2.gif Tikiuos suprasi paaiškinimą, nes kai darau atrodo paprasta, o kai reikia paaiškinti tai doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sonatuole: 04 rugsėjo 2008 - 13:46
4u.gif Aciu merginos uz paaiskinima bandysiu megzt g.gif ,tik nezinau kas gausis tongue.gif
Atsakyti
La Perla, user posted image Tavo apdaras kaip iš pasakos- nei apsirengus, nei nuoga smile.gif
RSebes, praktiškas toks, mielas thumbup.gif
Atsakyti
kiek daug garziu mot modleiuku yra www.otto.lt.
stai keliatas is sio puslapiuko
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

Papildyta:
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

Papildyta:
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
4u.gif
Atsakyti
Jau nebadėkit tų grožių doh.gif Galva svaigsta,kas antro norisi,o laiko nėra doh.gif Ir rankytės tik dvi verysad.gif
Atsakyti
na aciu uz pagyrimus merginos smile.gif blush2.gif smaus ir siltas megztinukas smile.gif tik labai plaukuojasi schmoll.gif tai nelabai kur eina pasipuost
Papildyta:
QUOTE(valentinuke @ 2008 09 04, 05:25)
4u.gif labai grazus megztukas,tik turiu klausima gal galietum paaiskint kaip megzt kapisona g.gif  ,aciu mirksiukas.gif  4u.gif

as kapisona neriau iskart nuo kaklo smile.gif priekio tik nepabaigiau, nuemiau peciam, o kaklo neemiau, mezgiau toliau, tada susiuvau visas dalis uzdejau ant uzpakalines dalies akis ir vis pridedama akiu platinau iki reikiamo dydzio... o tada virsuj susiuvau bigsmile.gif
sunku ir paaiskint, bet gal suprasit blush2.gif jei kas neaisku dar klauskit
Atsakyti