Įkraunama...
Įkraunama...

Moteriški modeliai

4u.gif PEPERONI na jau cia kiek grozybiu idejai tai net akys raibsta bigsmile.gif blink.gif thumbup.gif
Atsakyti
Viliuteees grožis super wub.gif thumbup.gif Šaunuolė. Tiesiog švyti thumbup.gif
Atsakyti
NEINE, Pookelis, eya, Mexxica, Viliuteee, nuosirdi, janike1 Ačiū visoms už įvertinimus 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Viliuteee man tavasis minkštučiukas, baltučiukas, lengvučiukas wub.gif
Atsakyti
Sveikos,
gal galite kuri pagelbėti ir turite šio megztinuko rašto schemas? Pas rusaites yra tik aprašymas, bet schemų neradau verysad.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Viliuteee @ 2008 08 27, 23:10)

Sveikos mergaitės,retokai čia užsuku,o be reikalo g.gif Vos nuo kėdės nenugriuvau nuo šito grožio.Norėjau įdėti modeliuką iš naujo žurnalo,kad jis jau nebe toks ir gražus,lyginant su šituo.na bet vis tik įmetu,numegsit gražiau.
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Gal kas turite sio rasto schema? 4u.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
labai norėčiau to megztuko schemutės.... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Latina @ 2008 08 30, 20:25)
Sveikos,
gal galite kuri pagelbėti ir turite šio megztinuko rašto schemas? Pas rusaites yra tik aprašymas, bet schemų neradau verysad.gif
user posted image

Čia jis mezgamas: http://club.osinka.ru/topic-40418
2-am ir 8-am puslapiuose yra ir schemos
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tetulė: 01 rugsėjo 2008 - 07:32
QUOTE(tetulė @ 2008 09 01, 08:30)
Čia jis mezgamas: http://club.osinka.ru/topic-40418
2-am ir 8-am puslapiuose yra ir schemos

Ačiū labai 4u.gif Atrodo visur išnaršiau, ale nemačiau doh.gif
Atsakyti
Man sitas patiko modleiukas, jau labai labai labai rudeniu jis man kvepia blush2.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(mamkaa @ 2008 09 02, 07:40)
Man sitas patiko modleiukas, jau labai labai labai rudeniu jis man kvepia  blush2.gif
user posted image

Eina sau koks grožis wub.gif Kur laiko gaut,kur gaut laiko g.gif
Atsakyti
QUOTE(*coliukeee* @ 2008 08 28, 08:56)

labukas visoms mezgejelems 4u.gif

uzsuku karts nuo karto pasigrozet jusu grozybemis bigsmile.gif wub.gif ir nauju ideju pasiieskot blush2.gif jau visos esat auksarankes ir ne kitaip 4u.gif wub.gif
uztikau cia *coliukeees* albume viena super grazu megztinuka-kai pamaciau tai iskart uzsinorejau doh.gif ax.gif sakyk, is kur cia yra sitie modeliukai paimti? blush2.gif noreciau pasiziuret placiau kaip ta grozi butu galima pasigamint hihihi.gif aciux 4u.gif
Atsakyti