Įkraunama...
Įkraunama...

Moteriški modeliai

Ačiū, labai už pagyrimus. Tik kažko jie tikrovėje geriau atrodo ax.gif, nes kai sumažini nuotrauką, tai ji praranda kokybę, o žaisti su programa labai tingiu blush2.gif , nors gal čia tik man taip atrodo
Atsakyti
ikvepta vasaros karscio , turedama tik 100 Gr Mandarino medvilnytes nusiraizgiau stai ka

user posted image
Atsakyti
Lusasita thumbup.gif thumbup.gif ir tik tiek siūlų bigsmile.gif

Arunos darbai thumbup.gif thumbup.gif skraistė labai patiko thumbup.gif

Ristinos voratinkliai wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pulina: 01 rugpjūčio 2008 - 14:08
QUOTE(Aruna @ 2008 08 01, 14:46)
Ačiū, labai už pagyrimus. Tik kažko jie tikrovėje geriau atrodo  ax.gif, nes kai sumažini nuotrauką, tai ji praranda kokybę, o žaisti su programa labai tingiu  blush2.gif , nors gal čia tik man taip atrodo

4u.gif labai patiko skraiste thumbup.gif tik nelabai aiskiai matosi pati jo forma,gal tik man taip atrodo g.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(pulina @ 2008 08 01, 15:07)
Lusasita thumbup.gif  thumbup.gif ir tik tiek siūlų  bigsmile.gif

rastelio schemute jei kam reiks
user posted image

aga, tik 100 gr, bijojau, kad bus mazai, bet metrazas 576 m, tai neriau iki siulgaliuko lotuliukas.gif

Maciau mergaites siulu likuciuose juos dalinasi. Dar turiu Mandarino 100 gr zydru, tai gal dar koks tinkliukas nusiraizgys ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lusasita: 01 rugpjūčio 2008 - 14:56
help.gif Noriu paklausti kiek akiu reik sumegzt megztinio priekyje ir nugaroje norint isimti rankoves? Ir kaip reik akis nuleidinet apvaliam ar elipses formos kaklui? Esu pradedancioji mezgeja ir labai noriu nusimegzti megztuka, todel laaabai tikiuosi, kad patarsit. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(nenuorama: ) @ 2008 08 01, 16:19)
help.gif Noriu paklausti kiek akiu reik sumegzt megztinio priekyje ir nugaroje norint isimti rankoves? Ir kaip reik akis nuleidinet apvaliam ar elipses formos kaklui? Esu pradedancioji mezgeja ir labai noriu nusimegzti megztuka, todel laaabai tikiuosi, kad patarsit. blush2.gif

šiaip tai tas akių skaičius priklauso nuo siūlų storio g.gif
Atsakyti
QUOTE(Skarlet @ 2008 08 01, 17:09)
šiaip tai tas akių skaičius priklauso nuo siūlų storio  g.gif

Pusvilnoniai atrodo, Merino vilna. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Lusasita @ 2008 08 01, 14:29)
ikvepta vasaros karscio , turedama tik 100 Gr Mandarino medvilnytes nusiraizgiau stai ka

user posted image

thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Lusasita @ 2008 08 01, 15:47)
rastelio schemute jei kam reiks
user posted image
aga, tik 100 gr, bijojau, kad bus mazai, bet metrazas 576 m, tai neriau iki siulgaliuko  lotuliukas.gif

Maciau mergaites siulu likuciuose juos dalinasi. Dar turiu Mandarino 100 gr zydru, tai gal dar koks tinkliukas nusiraizgys  ax.gif

Labai gražu thumbup.gif
bet man schemutės nerodo verysad.gif
Atsakyti
[quote=Lusasita,2008 08 01, 14:29]
Labai zaisminga

Papildyta:
[quote=valentinuke,2008 08 01, 15:23]
4u.gif labai patiko skraiste thumbup.gif tik nelabai aiskiai matosi pati jo forma,gal tik man taip atrodo g.gif mirksiukas.gif
Bandau dar karta ideti kitokia rezoliucija, bet vistiek kokybe neblizga
user posted image

user posted image
Atsakyti
drinks_cheers.gif [quote=Aruna,2008 08 01, 18:59]
[quote=Lusasita,2008 08 01, 14:29]
Labai zaisminga

Papildyta:
[quote=valentinuke,2008 08 01, 15:23]
Bandau dar karta ideti kitokia rezoliucija, bet vistiek kokybe neblizga
user posted image

user posted image
[/quote]

4u.gif aciu dabar puikiai matosi drinks_cheers.gif mirksiukas.gif
4u.gif aciu dabar labai gerai matosi,o kokia mezgimo tehnika,nuo ko reikia pradiet?aciu
Atsakyti