Ačiū, labai už pagyrimus. Tik kažko jie tikrovėje geriau atrodo , nes kai sumažini nuotrauką, tai ji praranda kokybę, o žaisti su programa labai tingiu , nors gal čia tik man taip atrodo
ikvepta vasaros karscio , turedama tik 100 Gr Mandarino medvilnytes nusiraizgiau stai ka
Lusasita ir tik tiek siūlų
Arunos darbai skraistė labai patiko
Ristinos voratinkliai
Arunos darbai skraistė labai patiko
Ristinos voratinkliai
QUOTE(Aruna @ 2008 08 01, 14:46)
Ačiū, labai už pagyrimus. Tik kažko jie tikrovėje geriau atrodo , nes kai sumažini nuotrauką, tai ji praranda kokybę, o žaisti su programa labai tingiu , nors gal čia tik man taip atrodo
labai patiko skraiste tik nelabai aiskiai matosi pati jo forma,gal tik man taip atrodo
QUOTE(pulina @ 2008 08 01, 15:07)
Lusasita ir tik tiek siūlų
rastelio schemute jei kam reiks
aga, tik 100 gr, bijojau, kad bus mazai, bet metrazas 576 m, tai neriau iki siulgaliuko
Maciau mergaites siulu likuciuose juos dalinasi. Dar turiu Mandarino 100 gr zydru, tai gal dar koks tinkliukas nusiraizgys
Noriu paklausti kiek akiu reik sumegzt megztinio priekyje ir nugaroje norint isimti rankoves? Ir kaip reik akis nuleidinet apvaliam ar elipses formos kaklui? Esu pradedancioji mezgeja ir labai noriu nusimegzti megztuka, todel laaabai tikiuosi, kad patarsit.
QUOTE(nenuorama: ) @ 2008 08 01, 16:19)
Noriu paklausti kiek akiu reik sumegzt megztinio priekyje ir nugaroje norint isimti rankoves? Ir kaip reik akis nuleidinet apvaliam ar elipses formos kaklui? Esu pradedancioji mezgeja ir labai noriu nusimegzti megztuka, todel laaabai tikiuosi, kad patarsit.
šiaip tai tas akių skaičius priklauso nuo siūlų storio
QUOTE(Skarlet @ 2008 08 01, 17:09)
šiaip tai tas akių skaičius priklauso nuo siūlų storio
Pusvilnoniai atrodo, Merino vilna.
QUOTE(Lusasita @ 2008 08 01, 14:29)
ikvepta vasaros karscio , turedama tik 100 Gr Mandarino medvilnytes nusiraizgiau stai ka
QUOTE(Lusasita @ 2008 08 01, 15:47)
rastelio schemute jei kam reiks
aga, tik 100 gr, bijojau, kad bus mazai, bet metrazas 576 m, tai neriau iki siulgaliuko
Maciau mergaites siulu likuciuose juos dalinasi. Dar turiu Mandarino 100 gr zydru, tai gal dar koks tinkliukas nusiraizgys
Labai gražu
bet man schemutės nerodo
[quote=Lusasita,2008 08 01, 14:29]
Labai zaisminga
Papildyta:
[quote=valentinuke,2008 08 01, 15:23]
labai patiko skraiste tik nelabai aiskiai matosi pati jo forma,gal tik man taip atrodo
Bandau dar karta ideti kitokia rezoliucija, bet vistiek kokybe neblizga
Labai zaisminga
Papildyta:
[quote=Aruna,2008 08 01, 18:59]
Labai zaisminga
Papildyta:
[/quote]
aciu dabar puikiai matosi
aciu dabar labai gerai matosi,o kokia mezgimo tehnika,nuo ko reikia pradiet?aciu
Labai zaisminga
Papildyta:
[/quote]
aciu dabar puikiai matosi
aciu dabar labai gerai matosi,o kokia mezgimo tehnika,nuo ko reikia pradiet?aciu