Ačiū visoms už gerus žodžius
QUOTE(mamkaa @ 2008 08 13, 09:05)
cia akzkas panasaus i Coliukes nertini. Principas toks
ale tai dabar dar ir tokio noreciau, tik kokios grazios zalios spalvos reik lekt siuliuku paieskot
as tai naktim mezgu neriu nes diena mazai laiko su maziuke.
Ačiū už kritiką, aš juos nešioju atskirai,nes pastebėjau,kad taip gražiau.Okad margi siūlai netinka gražiam raštui irgi tiesa,patyriau savo kailiu,bet negaliu mantaip smagu jais megsti
Na štai spėjau pabaigti savo darbelį kol dar orai geri
pirmą kartą dariau kažką toookio su rašteliu, tai labai džiaugiuosi kad pasiekiau finišą
pirmą kartą dariau kažką toookio su rašteliu, tai labai džiaugiuosi kad pasiekiau finišą
QUOTE(mantvaida @ 2008 08 12, 20:02)
Štai mano kostiumėlis,nelabai patinka sijonas
na kiek daug shauniu darabuzheliu prinerusi
delfine, puikiai gavosi palaidinė, labai daili
QUOTE(diudas @ 2008 08 13, 15:53)
delfine, puikiai gavosi palaidinė, labai daili
aciu
o supykus ant visu scemu kad nei viena man neitinka, rasteli palaidinei sugalvojau pati del to ji man dar mielesne pasidare
QUOTE(barsukele @ 2008 08 13, 12:35)
Man irgi labai smagu tokiais siūlais megzti Noriu paklausti, ar jūs išskalbiat tik numegztus lininiais siūlais lietuviškais megztus rūbus? Gaunasi kietokas mezginys Tokiais dar neesu mezgus, nžn, ką daryti.
Aš visus lininius daiktus skalbiau su Dreft, paskui dar minkštiklio pridėjau. Prieš skalbimą buvo kaip šarvai, bet po skalbimo suminkštėjo, o raudono sijono vanduo labai raudonas buvo, kaži ar nenusiskalbs visai?
QUOTE(naiste777 @ 2008 08 13, 17:09)
Aš visus lininius daiktus skalbiau su Dreft, paskui dar minkštiklio pridėjau. Prieš skalbimą buvo kaip šarvai, bet po skalbimo suminkštėjo, o raudono sijono vanduo labai raudonas buvo, kaži ar nenusiskalbs visai?
Man pardavėja užtikrino, kad tikrai nenubluks, sakė, tik mėlyni truputį dažo, o kiti- , tik kažkodėl abejoju na, skalbti- tai skalbti.
QUOTE(barsukele @ 2008 08 13, 20:03)
Man pardavėja užtikrino, kad tikrai nenubluks, sakė, tik mėlyni truputį dažo, o kiti- , tik kažkodėl abejoju na, skalbti- tai skalbti.
jau nunėrei?