Įkraunama...
Įkraunama...

Moteriški modeliai

Ačiū visoms už gerus žodžius 4u.gif
Atsakyti
cia akzkas panasaus i Coliukes nertini. Principas toks
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(mamkaa @ 2008 08 13, 09:05)
cia akzkas panasaus i Coliukes nertini. Principas toks

ale tai dabar dar ir tokio noreciau, tik kokios grazios zalios spalvos 4u.gif reik lekt siuliuku paieskot thumbup.gif

as tai naktim mezgu neriu blush2.gif nes diena mazai laiko su maziuke.
Atsakyti
Ačiū už kritiką, aš juos nešioju atskirai,nes pastebėjau,kad taip gražiau.Okad margi siūlai netinka gražiam raštui irgi tiesa,patyriau savo kailiu,bet negaliu mantaip smagu jais megsti ax.gif
Atsakyti
Man irgi labai smagu tokiais siūlais megzti smile.gif Noriu paklausti, ar jūs išskalbiat tik numegztus lininiais siūlais lietuviškais megztus rūbus? Gaunasi kietokas mezginys g.gif Tokiais dar neesu mezgus, nžn, ką daryti.
Atsakyti
Na štai spėjau pabaigti savo darbelį kol dar orai geri thumbup.gif
pirmą kartą dariau kažką toookio su rašteliu, tai labai džiaugiuosi kad pasiekiau finišą ax.gif

user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(mantvaida @ 2008 08 12, 20:02)
Štai mano kostiumėlis,nelabai patinka sijonas  schmoll.gif    user posted image

na kiek daug shauniu darabuzheliu prinerusi thumbup.gif
Atsakyti
delfine, puikiai gavosi palaidinė, labai daili thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(diudas @ 2008 08 13, 15:53)
delfine, puikiai gavosi palaidinė, labai daili  thumbup.gif

aciu blush2.gif

o supykus ant visu scemu kad nei viena man neitinka, rasteli palaidinei sugalvojau pati biggrin.gif del to ji man dar mielesne pasidare blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(barsukele @ 2008 08 13, 12:35)
Man irgi labai smagu tokiais siūlais megzti smile.gif  Noriu paklausti, ar jūs išskalbiat tik numegztus lininiais siūlais lietuviškais megztus rūbus? Gaunasi kietokas mezginys g.gif  Tokiais dar neesu mezgus, nžn, ką daryti.

Aš visus lininius daiktus skalbiau su Dreft, paskui dar minkštiklio pridėjau. Prieš skalbimą buvo kaip šarvai, bet po skalbimo suminkštėjo, o raudono sijono vanduo labai raudonas buvo, kaži ar nenusiskalbs visai? g.gif
Atsakyti
QUOTE(naiste777 @ 2008 08 13, 17:09)
Aš visus lininius daiktus skalbiau su Dreft, paskui dar minkštiklio pridėjau. Prieš skalbimą buvo kaip šarvai, bet po skalbimo suminkštėjo, o raudono sijono vanduo labai raudonas buvo, kaži ar nenusiskalbs visai?  g.gif

Man pardavėja užtikrino, kad tikrai nenubluks, sakė, tik mėlyni truputį dažo, o kiti- schmoll.gif , tik kažkodėl abejoju smile.gif na, skalbti- tai skalbti.
Atsakyti
QUOTE(barsukele @ 2008 08 13, 20:03)
Man pardavėja užtikrino, kad tikrai nenubluks, sakė, tik mėlyni truputį dažo, o kiti- schmoll.gif , tik kažkodėl abejoju smile.gif na, skalbti- tai skalbti.

jau nunėrei? blink.gif
Atsakyti