Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgesys

QUOTE(sachar @ 2008 08 05, 20:52)
Laikykis  4u.gif
Laukiu i svecius  thumbup.gif

Viskas nuo rytojaus imsiuos veiklos nebegaliu viskas atsibodo doh.gif unsure.gif
Atsakyti
beje , MYTH, galeciau prasyti honoraro uz autorines teises
"Esi ar buvai? " -is mano dienorascio smile.gif
Atsakyti
merginos man atrodo per anksti viena diena mes truputi pasveikinom blush2.gif

QUOTE(sachar @ 2008 08 05, 16:26)

Man ir pastaruoju metu norisi verkti, tik kazkaip dar neprisikaupe reikiamas asaru kiekis turbut  unsure.gif tai biski toks sunkumas aplankes, bet nieko tokio  ax.gif

vat man irgi verysad.gif jauciu tuoj zliumbsiu, ir isvis nezinau kas darosi man paskutiniu metu unsure.gif pati saves nesuprantu, isdarineju visokius nesamoningus dalykus ir pati savim nebesijauciu verysad.gif

Atsakyti
Raudonoji, o ko Tau tas liūdesiukas apėmė? unsure.gif

čia tikriausiai kažkokie užtemimai veikia...kad jūs žinotumėt, kaip norėčiau ant kokio peties išsiverkt... blush2.gif
Atsakyti
Man savaitgali irgi taip buvo, tik kad as ir zliumbiau ir galingai, bet va dabar atrodo jau gerai jauciuosi bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(CrazySun @ 2008 08 05, 22:41)
Raudonoji, o ko Tau tas liūdesiukas apėmė?  unsure.gif
čia tikriausiai kažkokie užtemimai veikia...kad jūs žinotumėt, kaip norėčiau ant kokio peties išsiverkt...  blush2.gif

as tai dabar noriu BMB, noriu kad atvaziuotu ir stipriai apkabintu verysad.gif bet to nebus ir as turiu valios, kad nesugalvociau jam tai parasyti verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(raudonoji @ 2008 08 05, 22:46)
as tai dabar noriu BMB, noriu kad atvaziuotu ir stipriai apkabintu  verysad.gif bet to nebus ir as turiu valios, kad nesugalvociau jam tai parasyti  verysad.gif

mažute, eikš, aš galiu Tave apkabint console.gif friends.gif dviese liūdesys ir ilgesys greičiau praeis... blush2.gif

o ko širdele taip suspaudė? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(raudonoji @ 2008 08 05, 21:46)
as tai dabar noriu BMB, noriu kad atvaziuotu ir stipriai apkabintu  verysad.gif bet to nebus ir as turiu valios, kad nesugalvociau jam tai parasyti  verysad.gif

Šaunuolė, kad laikaisi ir atsipiri ir kam neparašai, iš savo patirties žinau, kaip tai yra sunku... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Stileta @ 2008 08 05, 22:10)
beje , MYTH, galeciau prasyti honoraro uz autorines teises
"Esi ar buvai? " -is mano dienorascio smile.gif

tai kad ne iš dienoraščio tongue.gif o į temą juk buvai įdėjus kažkada, be jokio prierašo, ar čia tavo, ar dar kieno nors tongue.gif [nors gal ir dienorašty yra - nežinau, ten niekad neskaitau ax.gif ]

labas rytas visoms 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(raudonoji @ 2008 08 05, 22:32)
merginos man atrodo per anksti viena diena mes truputi pasveikinom  blush2.gif

oficialiai tai per anksti, bet ji pati vakar dieną kitoj temukėj parašė, kad už kelių valandų jos gimtadienis ir priiminėjo sveikinimus cool.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Dinariuke @ 2008 08 05, 22:02)
Viskas nuo rytojaus imsiuos veiklos nebegaliu viskas atsibodo  doh.gif  unsure.gif

Smagu girdeti thumbup.gif Taip tave isbuociuoti norisi uz sios zodzius hihihi.gif (tik nieko blogo nepagalvok lotuliukas.gif )

QUOTE(raudonoji @ 2008 08 05, 22:32)
vat man irgi  verysad.gif  jauciu tuoj zliumbsiu, ir isvis nezinau kas darosi man paskutiniu metu  unsure.gif  pati saves nesuprantu, isdarineju visokius nesamoningus dalykus ir pati savim nebesijauciu  verysad.gif

As ir nesamoniu darau ir dar kiek doh.gif Bet tos nesamones prablasko bent, nors man nera budingos blush2.gif Nieko istversim mirksiukas.gif 4u.gif

QUOTE(CrazySun @ 2008 08 05, 22:41)
Cia tikriausiai kažkokie užtemimai veikia...kad jūs žinotumėt, kaip norėčiau ant kokio peties išsiverkt...  blush2.gif

Jei reikia peties, galiu kada pameginti ji paskolinti mirksiukas.gif
Atsakyti
Laba diena 4u.gif
Vel persimiegojau, vel puse dienos prabego o as jo nepaveju, su ta veikla s gaunas.... unsure.gif
16val pamoka turesiu tai ten jau bus veiklos...
Namus iskuopiau, kaip pavargau... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Dinariuke @ 2008 08 06, 13:57)
Laba diena  4u.gif
Vel persimiegojau, vel puse dienos prabego o as jo nepaveju, su ta veikla s gaunas....  unsure.gif
16val pamoka turesiu tai ten jau bus veiklos...
Namus iskuopiau, kaip pavargau... unsure.gif

kas per pamoka? bigsmile.gif
Atsakyti