Įkraunama...
Įkraunama...

Breketai

QUOTE(vilkis pilkis-lapė snapė @ 2008 11 21, 10:00)
Ir dar noriu paklausti, kiek laiko nesiojote gumytes, nes man jau jos nervus pradeda zulinti  wink.gif

O kas cia per gumytes? Gal tos, kur ant pacio breketo yra, ar kokio kitokios? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(vilkis pilkis-lapė snapė @ 2008 11 21, 10:00)
Sveikos mergaites.  Apie ortodontijos klinika Luksio gatveje tai tikrai nieko nezinau, bet ka jau galiu patarti tai gyd. Latkauskiene, Savanoriu pr. 60 Ortodontijos centre. Figurike, as pas ja jau metus su savo dantu kolje vaikstau, rezultatas tikrai nuostabus, ir gydytoja super ! thumbup.gif  clap.gif
Papildyta:
Ir dar noriu paklausti, kiek laiko nesiojote gumytes, nes man jau jos nervus pradeda zulinti  wink.gif

Gydytoja ta man irgi labai patinka, nors dabar jau po 2,5 breketu nesiojimo nelabai ji gali prognuozoti kiek man dar liko, nors pradzioje sake apie 2 metus, bet nieko isgyvensiu ax.gif

Del tu gumyciu, tai as nesuija apie 3 menesius, bet manau dar gali ju prireikti.
Atsakyti
sveikos:) turiu problemele...labai jau neramu...stai nesioju metalinius breketus jau tris savaites ir vakar pastebejau jog paspaudziant breketa ant iltinio danties tas breketas lyg tyliai sutrashka, lyg kazkoks garselis, na atrodo jog pradetu atsiklijuoti, nors bent jau atrod kad ne, bet tas garsas gasdina verysad.gif gal kam yra taip buve..?
Atsakyti
QUOTE(Afterglow @ 2008 11 23, 15:43)
sveikos:) turiu problemele...labai jau neramu...stai nesioju metalinius breketus jau tris savaites ir vakar pastebejau jog paspaudziant breketa ant iltinio danties tas breketas lyg tyliai sutrashka, lyg kazkoks garselis, na atrodo jog pradetu atsiklijuoti, nors bent jau atrod kad ne, bet tas garsas gasdina verysad.gif gal kam yra taip buve..?

Man jie jau 1,5 metų nuolat traška, ir nieko hihihi.gif Nors dėl ko traška, nežinau... g.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Afterglow @ 2008 11 23, 17:43)

Zinai man taip buvo pacioj pradzioj, bet dabar taip nebera. As pastebejau, kad man taip buvo kai sukandu dantis kazkaip keistai sutraskedavo bet man kruminiai dantys. Manau cia nera ko pergyventi del to.
Atsakyti
na bet man tik vienoj vietoj, o ne visi traska, gal del to kad butent ta ilti reikia i sona stumti, ten su kryzmom vielutem ir spiruoklyte suverzta, tai gal isitempe ir breketa paspaudus isitempia, bet kazkaip nejauku kad betkada gali atsikabinti kasnors...tai jei kas keisis skambinsiu ortodontei.. unsure.gif
Atsakyti
laba vakara 4u.gif Aciu del atsakymo apie gumytes, as jas nesioju jau 4 menuo ir dar bent 2 gydytoja nuramino, kad teks toleruoti lotuliukas.gif . O del breketu tai man tik viena karta nuo dantuko buvo atsokes (paskutinis uzraktas). Nesupratau kodel, valgiau duona ir pajauciau , jog kazkas netaip. Buvau truputi issigandusi, kadangi buvo ilgas savaitgalis plaukiant baidaremis, o ka dabar daryt... bet viskas baigesi gerai. thumbup.gif
Atsakyti
Na, dar yra safyriniai breketai (inspire-ice), jie brangiausi, nes yra skaidrus kaip kristolas ir praktiskai nesimato ant dantu, bet mano gydytoja pasakojo kad turi jie daug minusu ir su jais sudetinga dirbti, bet ju dazniausiai pageidauja suauge vyresni zmones del ju nepastebimumo..
QUOTE(Abai @ 2008 07 30, 10:55)
Sena tema cia:
http://www.supermama...?...7943&st=588

Sveika,
Balti (keramikiniai) breketai atrodo estetiskiau, bet jie yra brangesni. Is tiesu juos reikia nesioti keliais menesiais ilgiau. Be to, jei kartais nuluztu, ji reiketu keisti nauju (metelini priklijuoja ta pati) - vadinasi iseina brangiau. O ir nuimti juos sudetingiau, nes skilineja. O ir ne visi gydytojai dirba su keramikiniais. Tau reiketu pasisneketi su daktare.
BELIGATURINIAI (bet jie buna tik metaliniai) .Su jais gydymas trunka trumpiau nei gydant paprastais metaliniais breketais, dazniausiai nereikia salinti dantu.
Pas gydytoją reikia lankytis rečiau nei įprastai (kartą į 1,5-2mėn, tuo tarpu taikant standartines breketų sistemas vidutinis laikas tarp vizitų- 1mėn)
Kainos (vienam zandikauliui):
Metaliniai:1000 - 1400 Lt,
Keramikiniai: apie 2000 Lt:
Beligaturiniai: apie 1800 - 2000 Lt.
Pris uzsidedama breketus, labai daug ieskojau iv. informacijos  blush2.gif  Gal kur suklydau - pataisykite  lotuliukas.gif

Papildyta:
noriu pasigirti, kad as irgi jau prisijungiau i breketu myletoju bureli!! jau 3 dienos kaip nesioju, ir, gerbiamosios fainuoles forumo dalyves, JUS ir Jusu komentarai ir patarimai man labai padejo apsipresti del breketu. ne paslaptis, kad bijojau juos detis del aplinkiniu reakcijos, bijojau kad neestetiskai atrodys, bet pamazu apsipratau su ta mintimi ir dabar mano baimes atrodo tokios vaikiskos ir kvailos, bendrauja su manim visi lygiai taip pat kaip anksciau, ir mano kreivi danteliai su breketais atrodo zymiai patrauklesni nei be ju..ir sypsotis nebijau visai!!!!! beje, dejausi keramikiniu ant 8 priekiniu dantu, o kur nesimato - metalinius..ir esu labai laiminga!!! aciu dar karta supermamytems uz parama!! merginos/moterys/mamos jei kuri abejojate del breketu tai zinokite viskas atrodo baisu tik tol kol breketai ne jusu burnoje!! 4u.gif linkiu visoms ryzto ir kantrybes tobulinant savo isvaizda!! drinks_cheers.gif
Atsakyti
Smagu kad prisijungei Meri_ceri prie sio burelio nesiojanciu "DANTUKU KOLJE" 4u.gif . As kai pamenu kai tik isejau su uzdetais breketais, na man toks noras buvo visiems sypsotis thumbup.gif dabar jau praejo visi metai kai turiu virsutinius ir apatinius ir tiesa pasakius neisivaizduoju koks jausmas bus be ju, man tikrai labai grazu clap_1.gif
Atsakyti
Sveikutes dar karta 4u.gif
As irgi "dziaugsiuosi" po nauju metu breketais cool.gif Gydytoja dar pasiule sventes ramiai atsvesti, pavalgyti, o tada jau pradesim gydyti mano sakandi rolleyes.gif Atvejis sake pakankamai sudetingas, ne maziau kaip 3 metus reiks nesiot unsure.gif Bet ir pasirinkimo kito neturiu, nes nuvalgysiu visai dantis ir znadikaulio sanariukus visiskai susigadinsiu verysad.gif
Nutariau detis virsuje 6 keramikinius, kitus metalinius ax.gif Ir bijau (skausmo slenkant dantims), ir laukiu greiciau viska pradet ir uzbaigt rolleyes.gif
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti