Na, dar yra safyriniai breketai (inspire-ice), jie brangiausi, nes yra skaidrus kaip kristolas ir praktiskai nesimato ant dantu, bet mano gydytoja pasakojo kad turi jie daug minusu ir su jais sudetinga dirbti, bet ju dazniausiai pageidauja suauge vyresni zmones del ju nepastebimumo..
QUOTE(Abai @ 2008 07 30, 10:55)
Sena tema cia:
http://www.supermama...?...7943&st=588
Sveika,
Balti (keramikiniai) breketai atrodo estetiskiau, bet jie yra brangesni. Is tiesu juos reikia nesioti keliais menesiais ilgiau. Be to, jei kartais nuluztu, ji reiketu keisti nauju (metelini priklijuoja ta pati) - vadinasi iseina brangiau. O ir nuimti juos sudetingiau, nes skilineja. O ir ne visi gydytojai dirba su keramikiniais. Tau reiketu pasisneketi su daktare.
BELIGATURINIAI (bet jie buna tik metaliniai) .Su jais gydymas trunka trumpiau nei gydant paprastais metaliniais breketais, dazniausiai nereikia salinti dantu.
Pas gydytoją reikia lankytis rečiau nei įprastai (kartą į 1,5-2mėn, tuo tarpu taikant standartines breketų sistemas vidutinis laikas tarp vizitų- 1mėn)
Kainos (vienam zandikauliui):
Metaliniai:1000 - 1400 Lt,
Keramikiniai: apie 2000 Lt:
Beligaturiniai: apie 1800 - 2000 Lt.
Pris uzsidedama breketus, labai daug ieskojau iv. informacijos

Gal kur suklydau - pataisykite
Papildyta:
noriu pasigirti, kad as irgi jau prisijungiau i breketu myletoju bureli!! jau 3 dienos kaip nesioju, ir, gerbiamosios fainuoles forumo dalyves, JUS ir Jusu komentarai ir patarimai man labai padejo apsipresti del breketu. ne paslaptis, kad bijojau juos detis del aplinkiniu reakcijos, bijojau kad neestetiskai atrodys, bet pamazu apsipratau su ta mintimi ir dabar mano baimes atrodo tokios vaikiskos ir kvailos, bendrauja su manim visi lygiai taip pat kaip anksciau, ir mano kreivi danteliai su breketais atrodo zymiai patrauklesni nei be ju..ir sypsotis nebijau visai!!!!! beje, dejausi keramikiniu ant 8 priekiniu dantu, o kur nesimato - metalinius..ir esu labai laiminga!!! aciu dar karta supermamytems uz parama!! merginos/moterys/mamos jei kuri abejojate del breketu tai zinokite viskas atrodo baisu tik tol kol breketai ne jusu burnoje!!

linkiu visoms ryzto ir kantrybes tobulinant savo isvaizda!!