Įkraunama...
Įkraunama...

Breketai

QUOTE(kabesita @ 2008 08 25, 14:12)
Kazkaip ziuriu tuoj Klaipedoj tikrai ne kas  blink.gif Konsultacija tik rugsejo pabaigoj. As Kaune gavau po savaites  smile.gif , nors paskui mano odontologe, kuri rekomendavo ortodonte, sake, kad gana greitai gavau  mirksiukas.gif

Pasisekė tau.. 4u.gif
Atsakyti
as tai kur beeidavau,tai nepranesus ateidavau ir bandydavau isiprasyt biggrin.gif ir [asiseke visus kartus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(eglincia @ 2008 08 25, 18:13)
as tai kur beeidavau,tai nepranesus ateidavau ir bandydavau isiprasyt  biggrin.gif  ir [asiseke visus kartus  biggrin.gif

Ir ką sakydavai, kad tave priimtų? biggrin.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(rasa-klaipeda @ 2008 08 25, 11:22)
Sveikos visos 4u.gif

Šiandien pasiskambinau į "Lorną" ir "Makrodentą" (gyd.Skersienė) dėl regitracijos, tai tik pas Skersienę bus artimiausia registracija - rugsėjo gale.. Kokia jūsų nuomonę apie Skersienę?  g.gif

Sveika,

as pas ja lankausi jau puse metu, esu patenkinta, man ja rekomendavo mano drauge kuri jau ilgiau breketus nesioja. Jinai jau labai senai dirba Klaipedoj. Kas tave konkreciai domina? Klausk jei ka...
Atsakyti
QUOTE(Gintarija7 @ 2008 08 25, 22:07)
Sveika,

as pas ja lankausi jau puse metu, esu patenkinta, man ja rekomendavo mano drauge kuri jau ilgiau breketus nesioja. Jinai jau labai senai dirba Klaipedoj. Kas tave konkreciai domina? Klausk jei ka...

Man pirmiausia reikia konsultacijos su ja, nors iš tikrųjų žinau kad reikia breketų..
Na kadangi pati sakai kad galiu tavęs paklausinėti, tai dabar prirašysiu.. 4u.gif ax.gif
Kokius pati turi breketus? Kiek kainuoja konsultacija? ax.gif Kažin kiek reikės laukti iki konsultacijos jei rugsėjo gale registruosiuos..? g.gif Aš norėčiau kuo greičiau juos turėti, kad kuo greičiau juos nuimtų.. biggrin.gif Po kiek apsilankymų pas ją jau turėjai breketus? Ir šiaip papasakok jei atsimeni kiek ten viskas pas ją kainuoja: paveržimai ir pan, ir už ką dar reikia mokėti? Kas įeina į breketų kainą, ar daugiau už nieką nereikia mokėti? mirksiukas.gif
Na kolkas atrodo viskas, iš anksto ačiū.. 4u.gif biggrin.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(rasa-klaipeda @ 2008 08 25, 19:19)
Ir ką sakydavai, kad tave priimtų? biggrin.gif  g.gif

sakydavau,kad pas mane tokia padetis,kad mane visi daktarai klaidina,nezinau ka daryti,jus vienintele viltis,ka galite pasakyt paziureje mano sakandi,nezinau kur man geriausiai butu eit ir t.t. ,tada priimdavo,apziuredavo,pasakydavo savo nuomone ir va pas viena daktare likau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(eglincia @ 2008 08 26, 01:33)
sakydavau,kad pas mane tokia padetis,kad mane visi daktarai klaidina,nezinau ka daryti,jus vienintele viltis,ka galite pasakyt paziureje mano sakandi,nezinau kur man geriausiai butu eit ir t.t. ,tada priimdavo,apziuredavo,pasakydavo savo nuomone ir va pas viena daktare likau  biggrin.gif

Gudrutė.. mirksiukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rasa-klaipeda @ 2008 08 26, 10:12)
Gudrutė.. mirksiukas.gif  lotuliukas.gif

tai jau tikrai:)))
Atsakyti
QUOTE(rasa-klaipeda @ 2008 08 25, 23:29)
Man pirmiausia reikia konsultacijos su ja, nors iš tikrųjų žinau kad reikia breketų..
Na kadangi pati sakai kad galiu tavęs paklausinėti, tai dabar prirašysiu.. 4u.gif  ax.gif
Kokius pati turi breketus? Kiek kainuoja konsultacija?  ax.gif Kažin kiek reikės laukti iki konsultacijos jei rugsėjo gale registruosiuos..? g.gif Aš norėčiau kuo greičiau juos turėti, kad kuo greičiau juos nuimtų.. biggrin.gif Po kiek apsilankymų pas ją jau turėjai breketus? Ir šiaip papasakok jei atsimeni kiek ten viskas pas ją kainuoja: paveržimai ir pan, ir už ką dar reikia mokėti? Kas įeina į breketų kainą, ar daugiau už nieką nereikia mokėti? mirksiukas.gif
Na kolkas atrodo viskas, iš anksto ačiū.. 4u.gif  biggrin.gif  bigsmile.gif

Pas mane metalinai (man regis paparasti). Pirma konsultacija man atrodo kainuoja 40 Lt. Kadangi aš jau buvau pilnai apsisprendusi, kad dėsiuos breketus tai per pirmą konsultaciją padarė dantų antspaudus (taip man regis vadinasi), panoramine nuotrauką, tai sumokėjau 240 Lt. Dėl registracijos tikrai nežinau kiek tau reiks laukti, man breketus uždėjo per 3 susitikimą. Man breketai vienas žandikaulis kainavo 1600 Lt. (gal dabar jau yra šiek tiek pabrange, nezinau). Šiaip dabar per apsilankymus moku ne taip baisiai vieną sykį 110 Lt, kitą 40, dar kitą 20 Lt. Žinok priklauso ką daro, man pvz. ne per kiekvieną susitikimą, ten paverzia ar vielą keičia, uždeda kai kur gumeles, tai va už gumeles ir susimoku. Na bet mano draugė sakė jau kai viela keičia tai jau sumoki apie 250 Lt, bet tas būna ne taip dažnai.
Jei nori greičiau gražiai atrodyti, turi greičiau apsispresti ir imtis veiksmų. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Gintarija7 @ 2008 08 27, 10:13)
Pas mane metalinai (man regis paparasti). Pirma konsultacija man atrodo kainuoja 40 Lt. Kadangi aš jau buvau pilnai apsisprendusi, kad dėsiuos breketus tai per pirmą konsultaciją padarė dantų antspaudus (taip man regis vadinasi), panoramine nuotrauką, tai sumokėjau 240 Lt. Dėl registracijos tikrai nežinau kiek tau reiks laukti, man breketus uždėjo per 3 susitikimą. Man breketai vienas žandikaulis kainavo 1600 Lt. (gal dabar jau yra šiek tiek pabrange, nezinau). Šiaip dabar per apsilankymus moku ne taip baisiai vieną sykį 110 Lt, kitą 40, dar kitą 20 Lt. Žinok priklauso ką daro, man pvz. ne per kiekvieną susitikimą, ten paverzia ar vielą keičia, uždeda kai kur gumeles, tai va už gumeles ir susimoku. Na bet mano draugė sakė jau kai viela keičia tai jau sumoki apie 250 Lt, bet tas būna ne taip dažnai.
Jei nori greičiau gražiai atrodyti, turi greičiau apsispresti ir imtis veiksmų.  thumbup.gif

Drįsčiau paprieštarauti, labai jau kosminės kainos čia nurodytos. Dantų antspaudus padaryt visose klinikose (bent jau kiek teko susidurt kai vaikščiojau per konsultacijas) kainuoja 60 Lt, panoraminė dantų nuotrauka Žalgirio klinikoj (kur visi jas dažniausiai ir daro) kainuoja apie 40 Lt, taigi viso 100 Lt ( o ne 240 Lt). Už vielos keitimą 250 Lt galima sumokėt tuo atveju, jei vielas keičia abiem žandikaluliam, vienam žandikauliui vielos keitimas kainuoja per pusę. Dabar jau pabrangę metaliniai breketai kainuoja apie 1600 Lt, seniau jie kainavo 1200 - 1400 Lt.

Dėl vielų keitimo, tai man metus laiko kiekvieno vizito metu keitė vielas, taigi mokėdavau visada už vieno žandikaulio vielos keitimą po 100 Lt, paskutinio vizito metu sumokėjau jau 130 Lt už vieno žandikaulio vielos keitimą. Taigi man vielas keitė labai dažnai smile.gif Dabat tvarkys sakandį tai mokėsiu mažiau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jucy: 27 rugpjūčio 2008 - 09:43
QUOTE(Jucy @ 2008 08 27, 11:42)
Drįsčiau paprieštarauti, labai jau kosminės kainos čia nurodytos. Dantų antspaudus padaryt visose klinikose (bent jau kiek teko susidurt kai vaikščiojau per konsultacijas) kainuoja 60 Lt, panoraminė dantų nuotrauka Žalgirio klinikoj (kur visi jas dažniausiai ir daro) kainuoja apie 40 Lt, taigi viso 100 Lt ( o ne 240 Lt). Už vielos keitimą 250 Lt galima sumokėt tuo atveju, jei vielas keičia abiem žandikaluliam, vienam žandikauliui vielos keitimas kainuoja per pusę. Dabar jau pabrangę metaliniai breketai kainuoja apie 1600 Lt, seniau jie kainavo 1200 - 1400 Lt.

Dėl vielų keitimo, tai man metus laiko kiekvieno vizito metu keitė vielas, taigi mokėdavau visada už vieno žandikaulio vielos keitimą po 100 Lt, paskutinio vizito metu sumokėjau jau 130 Lt už vieno žandikaulio vielos keitimą. Taigi man vielas keitė labai dažnai  smile.gif  Dabat tvarkys sakandį tai mokėsiu mažiau.

Dėl vielų keitimo tai ir kalbu apie abu žandikaulius smile.gif
Man breketai ne taip senai sudėti smile.gif Sakau ką aš mokejau, bet dabar vizitų metu moku nedaug (paskutinio 40 Lt, prieš tai 20 Lt), ne manau kad tai kosminės kainos rolleyes.gif . Manau, kad kiekvienoj klinikoj sava tvarka, vieni odontologai maziau ima uz viena paslauga, o prideda prie kitos paslaugos daugiau.
Atsakyti
Skaitau ir suprantu, kad aš moku labai pigiai. Konsultacija + atspaudai man kainavo 70 Lt. Breketai (metaliniai, kol kas tik viršus) 1000 Lt. Už paveržimus daugiau 50 Lt nemokėjau. Per pusmetį išleidau tik 1650 (čia su konsultacijom, dantų rovimu, apsilankymu pas higienistę ir kt). Na, apačia gal jau brangiau kainuos, nes viskas brangsta.
Neskaičiuoju tik kelionės į kitą miestą (apie 50 km), bet vistiek, man išeina laaaabai pigiai palyginus su jūsų kainom g.gif
Atsakyti