QUOTE(rasa-klaipeda @ 2008 08 25, 23:29)
Man pirmiausia reikia konsultacijos su ja, nors iš tikrųjų žinau kad reikia breketų..
Na kadangi pati sakai kad galiu tavęs paklausinėti, tai dabar prirašysiu..
Kokius pati turi breketus? Kiek kainuoja konsultacija?

Kažin kiek reikės laukti iki konsultacijos jei rugsėjo gale registruosiuos..?

Aš norėčiau kuo greičiau juos turėti, kad kuo greičiau juos nuimtų..

Po kiek apsilankymų pas ją jau turėjai breketus? Ir šiaip papasakok jei atsimeni kiek ten viskas pas ją kainuoja: paveržimai ir pan, ir už ką dar reikia mokėti? Kas įeina į breketų kainą, ar daugiau už nieką nereikia mokėti?
Na kolkas atrodo viskas, iš anksto ačiū..
Pas mane metalinai (man regis paparasti). Pirma konsultacija man atrodo kainuoja 40 Lt. Kadangi aš jau buvau pilnai apsisprendusi, kad dėsiuos breketus tai per pirmą konsultaciją padarė dantų antspaudus (taip man regis vadinasi), panoramine nuotrauką, tai sumokėjau 240 Lt. Dėl registracijos tikrai nežinau kiek tau reiks laukti, man breketus uždėjo per 3 susitikimą. Man breketai vienas žandikaulis kainavo 1600 Lt. (gal dabar jau yra šiek tiek pabrange, nezinau). Šiaip dabar per apsilankymus moku ne taip baisiai vieną sykį 110 Lt, kitą 40, dar kitą 20 Lt. Žinok priklauso ką daro, man pvz. ne per kiekvieną susitikimą, ten paverzia ar vielą keičia, uždeda kai kur gumeles, tai va už gumeles ir susimoku. Na bet mano draugė sakė jau kai viela keičia tai jau sumoki apie 250 Lt, bet tas būna ne taip dažnai.
Jei nori greičiau gražiai atrodyti, turi greičiau apsispresti ir imtis veiksmų.