Įkraunama...
Įkraunama...

Skalbimo mašinos

Sugedo mano mašinytė skalbimo.Jau 10 metu tarnavo istikimai,Fagor firmos.Negrežia ji man dabar,va galvoju ar kviest meistra ar jau ieskot naujos? Perskaičiau visa tema ir pasimeciau, rašo kad senesnes kokybiskesnes g.gif verysad.gif
Atsakyti
[quote=ameliute,2008 11 02, 00:06]
Sugedo mano mašinytė skalbimo.Jau 10 metu tarnavo istikimai,Fagor firmos.Negrežia ji man dabar,va galvoju ar kviest meistra ar jau ieskot naujos? Perskaičiau visa tema ir pasimeciau, rašo kad senesnes kokybiskesnes g.gif verysad.gif

Gal aš čia per vėlai su rekomendacijomis-bet mūsų irgi senutė-apie 10 metų- tai kaskart (vis ką nors įskalbiam) kviečiam meistrą ir "reanimuojam" saviškę, nes meistras taip ir pasakė-dabartinės su elektronikom silpnesnės, nei senosios.
Taigi, jei skalbia gerai-galima pataupyti ir susiremontuoti.
Atsakyti
O ka tam meistrui sakyt? Jis is to gyvena.. Pazistu viena asmeniskai, tai sake, kad db zmones mazai ka beremontuoja.
pati pastebejau, kad isigijus nauja skalbykle, elektros saskaita per menesi sumazejo net 10 lt,
Atsakyti
QUOTE(laisve76 @ 2008 10 23, 16:13)
O WHIRPOOL  kaip jos? Ar kas turite, ar patenkinti?

Turiu Whirpool, per virsu kur skalbinius reik det, jau kokie 3 metai, tai labai ciki- nei genda tfu tfu tfu ir vietos daug maziau uzima nei ta tradicine, kur skalbinius per prieki deda drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(laisve76 @ 2008 10 23, 17:13)

Uošviai turi,bet man labai schmoll.gif garsas nenormalus kaip grežia,pati tokios nepirkčiau
Atsakyti
Jau stovi namuose naujas Whirpooliukas thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(laisve76 @ 2008 10 23, 16:13)

Turiu, bet daugiau nepirkciau. Mano senute Blomberg, nors ir garsiai dirbdavo, bet buvo zymiai geresne 4u.gif Rubus suvelia, o dabar ir vandeni pradejo leisti, nors dar nei 1 metu nera doh.gif
Atsakyti
Sveikos mamytes,
Gal parasysiu ir ne i tema, bet aktualus klausimas.
Kaip nukalkinti skalbimo masina su actu? g.gif Zinau, kad pilamas pilnas (lyg) butelis acto ir nustatomas virinimas? Ar teisingai? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Invincible @ 2009 10 29, 14:31)
Sveikos mamytes,
Gal parasysiu ir ne i tema, bet aktualus klausimas.
Kaip nukalkinti skalbimo masina su actu?  g.gif  Zinau, kad pilamas pilnas (lyg) butelis acto ir nustatomas virinimas? Ar teisingai?  ax.gif

Mums garantiniam sake kad stiklinė citrinos rūgšties ir 90 laipsniu.
Sake kad ten visos taip giriamos priemonės nieko geriau nepadaro nei citrinos rūgštis..
Atsakyti
O ta stikline citr. rugsties pilama i pagr. stalciuka?
Atsakyti
QUOTE(Invincible @ 2009 10 30, 19:43)
O ta stikline citr. rugsties pilama i pagr. stalciuka?

Ar jus apsiraminsit su ta citrinos rugstim?!?!Jokiu budu jos negalima pilti nei i bugna nei stalciuka blink.gif Vyras turi gera pazistama meistra,be to ir pats daug nusimano ir paremontuoja daug ka namams ir kitiems,tai iki siol saiposi kai sudadinau gumas-noredama buti labai protinga,jo nepaklausiau,o paklausiau tokio meistro,kuris remontuoja masinas ir pardavineja padevetas...Vyras sako:nepamirsk ir sitai ipilti citrinos rugsties lotuliukas.gif
Dabar turiu nauja skalbimo masina,tai aiskiai parasyta,kad nukalkinimui negalima naudoti jokiu rugsciu.Retkarciais reikia tuscia praskalbti 95 laipsniu temperaturoj su skalbimo milteliais,o jei pas jus labai kietas vanduo-dazniau prasukti su nukalkinimo priemone 95 laipsniu(irgi tuscia)
Atsakyti
Kitame skyrelyje taip pat yra tema apie skalbimo mašinas 4u.gif
Atsakyti