pries perkant pasitarem su meistrais, sake pirkt, kad kuo maziau elektroniku butu, ir pasiemem, paprasciausia su ratukasi Siemensiuka, tarnauja jau kokie 5-6metai, ir nesigailiu,kad tokia pirkau

Mes prieš penkerius metus nusipirkom ARDO, nu tai aš patylėsiu... Garantinis keitė ir variklio šepetėlius, ir patį variklį, bet vis tiek karts nuo karto ima cypt
Nors šiaip skalbimo kokybe nesiskundžiu.

Dabar turim Beko skalbyklę, negaliu skųstis, bet vat tėvai šiuo metu svarsto pirkti naują, tai kadangi teko dirbti buitinės technikos parduotuvėje, aš jiems patariau įsigyti Electrolux skalbyklę, nes jos ekonomiškos, naudoja mažiau vandens ir el.energijos ir šiaip yra patikimos
, kai mūsiškė "nusibaigs", ieškosim Electrolux

Ruosiames pirkt nauja skalbenke,gal kas galit kokia parekomenduot,noriu siauros,kraunamos per virsu,iki 1500lt
Ar imanoma nupirkt bent jau nebloga uz tokia kaina,ir i ka atkreipt demesi?

QUOTE(zebrina @ 2008 09 18, 17:53)
Ruosiames pirkt nauja skalbenke,gal kas galit kokia parekomenduot,noriu siauros,kraunamos per virsu,iki 1500lt
Ar imanoma nupirkt bent jau nebloga uz tokia kaina,ir i ka atkreipt demesi? 

mano electrolux 'sukakojo' metukai
sugedusi nebuvo-tiesa dirba biskuti garsiai,matai ji nera tokia stabili kaip placios skalbenkos, ji 40 cm plocio (kitokiai neturejau vietos) beto pas mane vonios grindys nesutvarkytos-truputuka kreivos
mokejau berods 1300 lt
vandenuko ir elektros naudoja tikrai nedaug,yra tos skalbimo funkcijos kokiu ir reikejo-skalbimas rankomis,mezginiams, svelniems audiniams... , skalbimo atidejimo funkcija 2, 4, 6 valandom, trumpesnio skalbimo funkcija. man tiek pakako

Turim Bosch. Super mašina.
QUOTE(vaivos juosta @ 2008 09 20, 18:43)
Turim Bosch. Super mašina.
Tai va as ir apie Bosch'iuka galvoju,jau viena lyg ir nusiziurejau,tik reikia dar kad siek tiek nusimanantis apziuretu,ne tik as

QUOTE(JOLKA999 @ 2008 08 22, 17:19)
SAMSUNG SKALBYKLE NAUDOJAM JAU 5 METAI,KOL KAS VISKAS GERAI,TELIKUI JAU 8 M,GEDIMU NEBUVO.
Ar zinot, kad rasyti didziosiomis raidemis reiskia rekima. Prasom nerekauti. Mes dar girdim

Tame ir suo pakastas, kad seniau pirktos masinos buvo geresnes kokybes. Ir as visiskai nesiginciju, kad jusu masina prasta.

O as surasiau sarasa nepriklausomai atliekamu testu(tikiuosi, kad Lietuvoje ir kazkada panasau prades daryti. Rusai jau daro. Kai pasiziuriu ju testai daznai sutampa su vokiskais), kad padeti zmonem apsispresti. O kaip jie apsispres tai jau ju reikalas.

QUOTE(Radvyle @ 2008 08 28, 23:02)
Mes prieš penkerius metus nusipirkom ARDO, nu tai aš patylėsiu... Garantinis keitė ir variklio šepetėlius, ir patį variklį, bet vis tiek karts nuo karto ima cypt
Nors šiaip skalbimo kokybe nesiskundžiu.

Maniškė irgi ARDO. Pirkta prieš 9 metus. Skalbia puikiai, veikia taip pat puikiai