Įkraunama...
Įkraunama...

Galvos plovimas

Mum irgi beda galvos plovimas,manau todel,kad sampunas akis grauzia,nors parasyta,kad negrauziantis. Gelbetu apasauga,ieskosiu pirkt 4u.gif
Atsakyti
man irgi tokia beda. dukryte labai megsta pliuskentis, bet kai reikia plaut galva, baisios isterijos schmoll.gif plaunu ir viskas, juk reikia verysad.gif
Atsakyti
Dauguma bijo ,manasis nebijo bet pašoka jei tik šiek tiek vandens užpilu ant veido .
Gal kada išsigando ? g.gif
Atsakyti
praustis veiduko su vandeniu nebijo ...o galva plauti niekaip g.gif gal tad kai skalauju as ji atlosiu ,bet kaip tada nuskalauti... dusas nepatinka jam
Atsakyti
Manau, kad vaikams nepatiko pirmą kartą plauti galvą. Kažką darėte ne taip, jei vaikiukui tai kančia. Aš sakau,ką darysiu: pvz. -dabar plausim plaukučius.Reikia sušlapinti plaukus. Užpilsiu puodelį (naudojam vienkartinį vaikišką su paveikslėliais) vandens ant galvos. Kad nebėgtų ant veiduko, atlošk galvytę atgal.(papildomai laikau su ranka ant kaktos , kad tikrai nebėgtų ant veido) Ir pliurpiu: ai, kaip patinka plaukučiams, kaip jie džiaugiasi ir šaukia daaar daaaar, vandens vandens..... hihihi.gifŽodžiu, prigalvoju visokių pasakų.Kai paaugo ir pradėjom maudytis duše, tai, kišant galvą po dušo srove,mokinau sulaikyti orą. Kai reikia šampūną nuplauti, tai per kelis kartus kišu galvą po srove, neskubinu ir leidžiu "pailsėti". mirksiukas.gif Ir mums galvos plovimas niekada nebuvo kančia. Gal kam padės mano patarimas, sėkmės.
Atsakyti
Mums is pradziu buvo viskas gerai. Ramiai isplaudavom, o dabar net dreba, kai plaunu galvyte ir verkslena. Rodos visada plaunu taip pat. Kazin kodel tokia reakcija unsure.gif net nesinori jos plaut verysad.gif
Atsakyti
Mums irgi buvo didele problema...bet isigijom tokia apsaugele akims, tai dabar ramu
Atsakyti
As tai plaudama galva nenaudoju sampuno, o vandeniuka kuriame vaikas stovi, jame yra siek tiek muiliuko. Tokio vaikisko riebaus ir paskui paemusi kempine atsargiai su sviezui vandeniu nuspaudau. Plaukuciai visai zvilga ir neatrodo kad jie taip plaunami, nes kitaip baisus skandalas. O sitaip mes visai susikalbam.
Atsakyti
mes irgi nemegstam plauti doh.gif .
Atsakyti
QUOTE(mijukas @ 2009 03 22, 22:43)
Mums irgi buvo didele problema...bet isigijom tokia apsaugele akims, tai dabar ramu

O kur radote ta apsaugele, ir kaip ji atrodo? smile.gif Reikia ir mums isbandyti smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo larisas: 23 kovo 2009 - 00:18
mes irgi turim tokią pačią bėdą ,kaip beplautum klykia nors tu ką,bet tėtis su ja jau kažkaip susitaria turi savo metodą,jau atidirbtą,bet vistriek ,tai į akytes pakliūva tai ant veiduko,vis kas nors negerai. cray.gif
Atsakyti
Mus irgi ta pati problema iškyla, kai reikia šampūną išskalaut. Pirkau apsaugą galvai, bet bėda ta, kad mano sūnelis nemėgsta nieko, kas ant galvos dedama, tai nuplėšia ta "kepurę" ir viskas. O tų apsaugėlių yra pirkti tikrai. Aš pati pirkau Kaune, Megoj, Limpopo parduotuvėj, Ten yra net 3 rūšių, kainuoja iki 18 litų. Dar esu mačius "Vaikutyje" (Savanoriu pr. 138). Manau, kad ir kituose miestuose turi būti.
Atsakyti