Mums tai padeda tokia kaip skrybėlaitė be viršaus , vyras iš Ispanijos padeda liuks dalykas akytės visada sausos
Keliu temuke i virsu.Mamos,ka daryt,mano mazoji nemaudyta gal jau netoli menesio,apiplaunu per didziausius reksmus,o apie galvos plovima isvis neturiu zodziu Nezinau,ka daryt,jau naudojaus ivairiais patarimais,kai tik pasakau,kad einam maudytis,tai prasideda klyksmai,isterijos-baisu,vaikas nemaudytas lieka.Nebezinau ,kaip elgtis,PADEKIT
Vonioje turim vandens zaisliuku, kuriais zaidzia tik kai maudomes. Jie nukreipia demesi nuo duso. O siaip duodu paciai i rankas dusa palaikyti, zodziu darom is to zaidima. Anksciau maze klykdavo kai i vonia keldavom, o dabar pati bega i vonia saukdama - nioniu pu pu pu pu
QUOTE(alinute.m @ 2009 01 16, 18:44)
Vonioje turim vandens zaisliuku, kuriais zaidzia tik kai maudomes. Jie nukreipia demesi nuo duso. O siaip duodu paciai i rankas dusa palaikyti, zodziu darom is to zaidima. Anksciau maze klykdavo kai i vonia keldavom, o dabar pati bega i vonia saukdama - nioniu pu pu pu pu
Nu kaip pavydziu,manajai niekas nepadeda,nei zaislai,nei idomus sampunu buteliukai,nei akyciu apsauga,niekas Vien tik isgirdus zodi maudytis,prasideda verksmai.
Mum irrgi buvo panasiai,riksmai,isterijos,trumpiau tariant net kaimynai zinojo kada mano sunelis eina maudytis.Bet viena karta nupirkom zaisliuku,susotarem,kad butinai su juo reikia zaisti vonioje.Pirmom dienom tai tik zaisdavo,o po to po truputi praejau prausti.Taip ir baigesi isterijos.
QUOTE(valiusiuke @ 2008 10 21, 20:12)
Mums tai padeda tokia kaip skrybėlaitė be viršaus , vyras iš Ispanijos padeda liuks dalykas akytės visada sausos
mes toki dalyka supermamoj radom pirkt, dalykas
Maniške jei tik galėtu tai dieną naktį sėdėtu vandeny ir galva plaunam svarbu šampūnas tinkamas butu.
Mano irgi ramiai sėdi, jai labai patinka kai pamažuoju galvytę
QUOTE(Vijora @ 2009 01 16, 17:30)
Keliu temuke i virsu.Mamos,ka daryt,mano mazoji nemaudyta gal jau netoli menesio,apiplaunu per didziausius reksmus,o apie galvos plovima isvis neturiu zodziu Nezinau,ka daryt,jau naudojaus ivairiais patarimais,kai tik pasakau,kad einam maudytis,tai prasideda klyksmai,isterijos-baisu,vaikas nemaudytas lieka.Nebezinau ,kaip elgtis,PADEKIT
Labai suprantu ir uzjauciu, nes vienu metu (pan. apie 2 m)ir mums taip budavo: tik uzsimeni apie maudymasi ir i asaras. Paskui palengvejo ir vel vargom iki vieno atsitikimo. Tetis sumaste atrakcija - vandens parka(o as pakesti negaliu vandens, beje), tipo gal vaikas pamatys daug dusu, visokiu pribumbasu ir vonioj nebebijos. Zinokit- suveike! Dabar noriai kas savaite zingsniuojam maudytis i vonia, aisku, zaislu reikia, plaukiojimo rato, vaizduojam baseineli( taip ji vadina vandens parka) ir su puikia nuotaika maudomes, galva trenkiam be jokiu asaru ar pykciu.
Pabandykit gal ir jums suveiks
O as nupirkau tokia skrybelaite be viorsaus pas mus Tindi Rindi parduotuveje. bet ji ir jos nelabai megsta
Siaip ne taip issiplaunam galvyte
Siaip ne taip issiplaunam galvyte
QUOTE(valiusiuke @ 2008 10 21, 19:12)
Mes irgi turim tokią skrybėlę skirtą maudynėm, be viršaus. Šiek tiek geriau nei be nieko, bet galvos plautis vistiek labai nepatinka
o mano pupa maudytis labai mėgsta, tik galvos plaut tai ne. Bet išsprendėm ir tai. Pasakiau jai, kad reikia pakelti smakrą į viršų ir išplaunu plaukučius taip, kad vanduo į akis nebėga. Nuo tada ji taip ir daro, nusiramino ir maudynės visada malonios .