Įkraunama...
Įkraunama...

Galvos plovimas

Maniske irgi bijojo ir dabar dar nemegsta, bet prausiames su ivairiais zaidimais, nuperku sampuna su kokiais multiku herojais tai sutinka plaut, ar ikalbu kad gaus kinder siurpriza jei neverks ir leisis, nuo 2,5m ismoko atlost galvele tai nebeverkiam, iki tol budavo ranka nupilu nusluostau muiluotus plaukus ir tiek to perskalavimo kitaip nesileisdavo.
Atsakyti
mano taipat tik su zaidimais su dainom ir.t. galvytę leidžia isplauti,o taip rekia ne ne
Atsakyti
Na maniske irgi nesileisdavo plaut galvos,bet paskui kazkokiu stebuklingu budu,ji pradejo leisti,ir net juokdavosi,kai palengdavom galvyte praskalaut plaukucius,o paskui vel po kiek laiko,vel nebesileidzia, isterija uzeina,butent,kai reikia isplaut sampuna doh.gif verysad.gif
Atsakyti
Mano nei viena nemegsta galvytes plauti. su didziaja nuo kokiu 2.5m. pradejom susitarti, kad pabutu atlosusi galva, tada ramiai isbuna ir nereikia. O mazoji spiegia ir nieko cia nepadarysim. kol paaugs ir supras kaip reikia galvyte laikyti, kad vanduo nebegtu ant veiduko.
Atsakyti
Mano mergytei irgi dabar tragedija galvos plovimas, tik pradedu skalaut is karto su zviegimais is vonios bando ropstis ir daugiau atsisako sestis i vandenuka. Nusipirkom ir ta munchkin piltuveli, kur prie kaktos prisispaudzia, kad vandenukas ant veiduko nepatektu, bet mums jis neveikia sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Erikuteee5 @ 2012 01 30, 14:10)
Oi didziajam tai siaubo pilnos akys buna ,kai ateina eile plauti galva - ir mokiname ,kad atlostu ,rekia makaluojasi ir daro savo. doh.gif O jauviskam pasibaigus kai ruonis po vandeni taskosi ,ir jokiu asaru nebuna ,kai pats vandeni pilasi ant galvos g.gif

Mano irgi tas pats smile.gif Pats pilasi ant galvos ir su dušu, ir su puodeliu, nors ir į akis bėga, ir šampūnu labai mėgsta įsitrint, bet kai reik skalaut doh.gif Nepadeda nei spec piltuvėliai, nei kepurės, nei žaislai doh.gif Buvo keli kartai per 2m. be ašarų- kai talošęs galvą žiūrėjo kaip iš dušo vanduo bėga biggrin.gif
Kiek save prisimenu- aš irgi rėkdavau ax.gif Nors jau gana didelė buvau, ir vanduo į akis nebėgdavo, bet negalėjau pakęst galvos plovimo rolleyes.gif
Atsakyti
Pirmajam sūnui galvos plovimas, o ir apskirtai maudymasis buvo ir yra didžiausias malonumas, o antrajam galvos plovimas didžiausia kančia, savaime suprantam ir tėvams, niekas nepadeda, nei brolio padrąsinimai, nei dainos, nei kalbinimai, tiesiog nors truputį ašarų ir klykimo būna mažiau, kai ir tėtis būna kartu vonioje (turiu omeny pačioje vonioje įlipęs). Labai tikiuosi, kad kai paaugs bus su tuo gavos plovimu paprasčiaus viskas smile.gif
Atsakyti
Dukrytė mėgsta maudytis, vis kaskart naujų žaidimukų jai prigalvoju, tas pats ir su galvos plovimu - tai vyksta žaidimo forma. Sušlapint plaukučius - jokios problemos, ir su šampūnu ištrinkti... O kai jau laikas skalauti galvyte - tai tenka pagudrauti , jog "lyja lietutis o skėtuko nėra", arba "meškutė maudosi medutyje'', arba tisiog pasiguldau ant vienos rankos ir ''plukdinu'' dukrytę pirmyn - atgal tuo tarpu kita ranka išskaluju plaukučius. Svarbu visą procesą paversti žaidimu thumbup.gif
Atsakyti
Maudytis abudu megsta, bet kai reikalas daeina iki galvos plovimo... tai jau kas pirmas is vonios islips, klyksmo, rekimo daug buna doh.gif
Atsakyti
mums tai gelbėja duoniukas;) Kai ateina laikas plauti galvą, tai gauna duoniuką, ir kol kremta ramiai pabūna. O kai ramiai būna, tai ir vandenuko į akytes nepatenka, todėl dabar jau nebesipriešina;) P.S. merginai 1 m. ir 9 mėn.smile.gif
Atsakyti
Mano mazajam pusantru, mergytei 3,5 viskas gerai kol nereikia pradet skalaut, tada ir prasideda klykimas, nupirkau ir ta ant galvos kepuraite, bet net uzdet nesiduoda doh.gif
Atsakyti
Mano berniukui dabar 1.9metu, bet bedos su galvos plovimu turejom tik kai labai mazas buvo. Nors nemoka dar galvos atlosti, bet vyriskai iskencia, tik prunkscia taip lyg ne i akis o i burna vanduo begtu smile.gif
O is tiesu, kai prasidejo problema su galvos plovimu, tai kadangi prausdavomes kasdien, o galva sampunindavom karta i savaite, tai pradejau 'plauti galva' kasdien (ties ten tu ir plaukuciu bebuvo) - uzpildavau vandens, su rankom "trindavau" galvyte, po to "skalaudavau". Kazkaip per pora savaiciu priprato prie tokiu proceduru (sampunas dalyvaudavo procese 1 karta is septyniu), ir nustojo nervintis, dabar biski papyksta jei jau gerai i akis sampuno ibega, bet kaip sakiau, tik prunkscia visas, o ne rekia...
Atsakyti