Įkraunama...
Įkraunama...

Galvos plovimas

QUOTE(Letta26 @ 2011 08 29, 17:15)
mes vandenuką labai mėgstame ir galvos plovimas nėra problema bigsmile.gif Galiu su dušu plauti ir nieko blush2.gif Džiaugiuosi, kad nuo mažens neišgazdinome ir nėra bėdos bigsmile.gif

mes irgi neturime bedu tongue.gif
Atsakyti
mums is kart nebuvo su tuo problemu o dabar jau yra ...kaip pradeda rekauti tai neimanoma klausyti ...
Atsakyti
Mes tai turim bedu su galvos plovymu, kol plaunam reikia isklausyti visa serenada g.gif todel plauna labai retai, kai jau esam pasiruose jos rekimui
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laruja: 04 spalio 2011 - 14:41
Kai vyras plauna mazylei galva,tai ta verkia baisiausiai,saukiasi manes,nes jis nesicackina.O kai as plaunu,tai mes gana graziai sutariam,dideliu asaru daznai pavyksta isvengti smile.gif
Atsakyti
Kokia skausminga ir artima man si tema! biggrin.gif Rekiam, lauk lipam, musames, vel rekiam, oj.... jetau... verysad.gif Bandysiu ta "baika" su voriuku. Ir sampunas negriauziantis tikrai, lyg nebuvau isgasdinus taip pat g.gif
Atsakyti
Ar kas bandėt maudymosi kepurėles:
http://www.shoppy.lt...zyliu-kepureles
arba
http://www.manospint...=...5&Itemid=81
gal dar kas kur matėt, įmeskit nuorodėles, nes aš tik pradėjau googlint, įdomu kaip gerai jos realiai priglunda, ir dar užsegimas nelabai suprantamas iš paveikslėlio.
Būčiau dėkinga už komentarus 4u.gif
Atsakyti
MANO DUKRYTĖ 2M.TAI PAT NEDUODA GALVOS IŠPLAUT schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Sellija @ 2011 10 05, 06:41)
Ar kas bandėt maudymosi kepurėles:
http://www.shoppy.lt...zyliu-kepureles
arba
http://www.manospint...=...5&Itemid=81
gal dar kas kur matėt, įmeskit nuorodėles, nes aš tik pradėjau googlint, įdomu kaip gerai jos realiai priglunda, ir dar užsegimas nelabai suprantamas iš paveikslėlio.
Būčiau dėkinga už komentarus  4u.gif

Na mes nuo 1.5 metu kategoriskai atsisakem plautis galvyte be asaru blink.gif , bet mama rado sprendima wink.gif nusipirkom maudymosi kepuryte. Pradziai ji jos labai nenorejo detis, verkem ne del plovimo o del dejimo kepures, bet priprato o i akytes bandenukas nebega tai ir maudynes smagios paliko, kai pilu vandeli ir bega per snapuka tau saukau lyja ir jai labai patinka, bet patarciau pirkt silikonine kepuryte, kad graziai apgaubtu galvyte, nes mes isigijom tokia kieta, tai mums kartais nukrenta ji, kartais prabega, nes blogai prisispaudzia. Dar patarciau akd butu paveiksliuku, nes padeda uzsidet kepuryte biggrin.gif
Tas piltuvelis antras man tai nelabai koks atrodo. Mes pirkom vaiku parduotuvej, bet maciau lygtai skelbiu.lt tu silikoniniu pirkt. Ir ant ju parasytas labai mazas amzius, bent musu iki 24 men, bet mes manau ja naudosim jei reiks ir iki 5 metu biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nessta: 08 spalio 2011 - 14:00
QUOTE(ingakamile @ 2011 10 05, 14:28)
MANO DUKRYTĖ 2M.TAI PAT NEDUODA GALVOS IŠPLAUT schmoll.gif

Buna taip, kad yra kazkada pateke sampuno i akeles ir nuo to trauma sad.gif Po truputi po truputi ir vel pripras, kaip nors is leto pratinkit smile.gif
Ir sampuna naudokit, kad akyciu nedirgintu, sakau taip, nes mums tap buvo, vienakart pateko i akis ir ilgai atsimine sad.gif Bet dabar naudoju labai svelnu sampuna, Johnsonu, ir jau kazkaip pamirso apie nemalonius ispudzius smile.gif)
Atsakyti
Mūsiškė nuo 1 metų, atsisakė galvytę plauti, dušo bijo, apie prileistą vandens vonią išvis nekalbu blink.gif todėl plaunam retai, kartais mažiau rėkia , kartais daugiau, bet baigiant prausti, tai jau abu su tetčiu rėkia, tetis niekaip negali suprasti ką aš darau ne taip, bet žino, kad tikrai ne taip...
Atsakyti
QUOTE(EGLUCIUKE @ 2011 10 04, 17:42)
Kokia skausminga ir artima man si tema! biggrin.gif  Rekiam, lauk lipam, musames, vel rekiam, oj.... jetau...  verysad.gif  Bandysiu ta "baika" su voriuku. Ir sampunas negriauziantis tikrai, lyg nebuvau isgasdinus taip pat g.gif

Oooooo, pas mus ir cirkai būna su galvos plovimu - toks įspūdis, kad apie mano vaiką parašyta biggrin.gif Vidurinėlis tik dabar nustojo rėkti plaunant galvą, o jam greit 5 metai doh.gif Galvytę visad plauna tetukas, nes mažiau triukšmo būna, o mamą galima paterorizuoti biggrin.gif
Atsakyti
mes irgi saukiam iki pamelynavimo, blink.gif
Atsakyti