mano mergytei uz poros menesiu bus trys metai. Pastoviai galvos plovimas budavo baisi procedura, su verkimais ir pan. Bet dabar mes sugalvojom toki zaidima. JI pati laikosi and kaktos merliuka (kad vanduo nepatektu i akis), o as is jos zaisliuko pilu vandeni jai ant galvos. Nu ir kazkaip patinka Tai dabar dazniau galva pradejom plauti xi xi xi
geriausia tai spec. snapeliai kur dedasi ant galvytes ir nei vandenukas, nei sampunas nepakliuna i akytes, tuo paciu dingsta ir baime, ju buna pirkti vaistinese
Sveiki,
o aš nežinau ar čia rašau, bet man įdomu, o kokį šampūną naudojate? šiandien nusipirkom kažkokį naują lietuvišką "Tindi", prieš tai iš anglijos turėjom parsisiuntę, gal kas parekomenduotumėt ką? Dukrytės plaukučiai ilgi ir dažnai būna kuo nors sulietė, tad galvą tenka plauti gana dažnai
o aš nežinau ar čia rašau, bet man įdomu, o kokį šampūną naudojate? šiandien nusipirkom kažkokį naują lietuvišką "Tindi", prieš tai iš anglijos turėjom parsisiuntę, gal kas parekomenduotumėt ką? Dukrytės plaukučiai ilgi ir dažnai būna kuo nors sulietė, tad galvą tenka plauti gana dažnai
Mum ta pati problema su galvytės plovimu. Esmė ta, kad kažkaip dabar jo ant nugarytės nebepaguldysi vonytėj... Iki šiol gulėdavo ir dar paniręs galėdavo būt, o dabar... Ir nesuprantu kodėl pasikeitė, ko išsigando - kaip ir nė karto nebuvo niurktelėjęs atbulas... O šiaip vandenuką, maudymąsi dievina.
Nu žinokit aš atradau nerealų daiktą kuris mus išgelbejo nuo klyksmų.
kai tik pradėdavau leisti į vonią vandenį, mano mergaitė 2metukų net pamėlinuodavo. labai bijojo plauti galva.
Išbandžiau va šį kubiliuką, po truputį maniškė pradėjo nebebijoti. dabar jo net nebenaudojam. Esmė - guminė dalis prisiglaudžia prie kaktos ir vandenukas nubėga per šonus, akytės lieka sausos.
kai tik pradėdavau leisti į vonią vandenį, mano mergaitė 2metukų net pamėlinuodavo. labai bijojo plauti galva.
Išbandžiau va šį kubiliuką, po truputį maniškė pradėjo nebebijoti. dabar jo net nebenaudojam. Esmė - guminė dalis prisiglaudžia prie kaktos ir vandenukas nubėga per šonus, akytės lieka sausos.
Aš maudau abudu, tai pirma sesę išskalbiame ir rodomės kaip tai lengva tada mažojo eilė, pilu ant galvos nuo nugaros nuo nugaros pusės, biški parėkiame bet kitaip neišeina, paniškai nebijo bet pyksta
QUOTE(Pin49 @ 2011 08 11, 23:53)
O kur tokiu pirkti yra?
mes vandenuką labai mėgstame ir galvos plovimas nėra problema Galiu su dušu plauti ir nieko Džiaugiuosi, kad nuo mažens neišgazdinome ir nėra bėdos
Mano panele ir labai bijo plaut galva, t.y. perplaut po istrinkimo su smapunu rekia, spiegia, tragedija. Ir visai tai nesusije su isgasdinimu MB man paaiskino, kad jis ir negali pakest, kai per veida bega vanduo, tada pradeda ziopciot, tarsi oro truksta (beja, pas anyt tas pats "sindromas", tikriausiai bus paveldimas reikalas).
na mes kazkaip dideliu problemu del to neturime jokiu asaru ir pykciu tikrai nebuna del to paprasau kad ji palenktu galvyte, nors ir nlb ji ta nori daryti bet prilaikau uz spranduko ir su dusu nulieju..aisku kazkiek patenka vandenuko i akytes ir ant veiduko, bet manau laikui begant ismoksim graziai issiplauti galvyte
o tas kubiliukas tai tikrai super dalykelis ar kiekvienoj vaistinej ji galima isigyti?
o tas kubiliukas tai tikrai super dalykelis ar kiekvienoj vaistinej ji galima isigyti?
mes statom boksta ant galvos is putu ir taip nejucia issiplaunam
Nuo mazens nebijodavo plautis galvytes, po to atejo toks laiko tarpas (nuo 1 metu) kai pradejo pykti kazkiek kai plaudavau galva, bet dabar sedinciam vonioje pasakau, kad plausiu galvyte uzsimerk tai nelabai ir pyksta kai perspeju, bet turejo siek tiek persilauzti, nes pykdavo, tai su jo zaisliukais vonios nupildavau sampuna, poto ir jis pats su jais pradejo vandeneli ant galvos pilti