Mano sūnus irgi buvo po galvos plovimo isterijas kėlęs, kai tik į vonią, tai net šokdavo iš jos. Visada buvo viskas gerai, o ėmė kartą ir pradėjo bijoti. Dabar niekada nebeimam dušo, vanduo bėga tik iš krano, o ant galvytės irgi pilu kokiu nors jo žaisliuku vandnuką. Visą galvytę išplaut retokai pavyksta, bet bent pusė galvos, tai išsiplaunam dabr be isterijų. O maudytis visą laiką patinka, taškosi, plaukioja
QUOTE(vygita @ 2009 05 21, 08:10)
maniškiui mauditis labai patinka,bet jau kaip prasideda galvytės plovimas ir prasideda ašaros
nu vat ir pas mus taip! krykstauja, taskosi, vanduo visiskai atsala, o iskrapstyti neina. o galva plaunant tai zviegimas nezmoniskas namie. Matas tai pazviegia, o po to dar koki pusvalandi pliuskenasi, nes vel nebebaisu. dar konstatuoja, kad ' nu ir gerai as cia pazviegiau' . o rusnei tai jau ir noras maudytis is to strioko praeina, nes galva skalaujant visokiais budais bando islipti is voneles nors su sausa galva gali kad ir visa diena taskytis
mano sunus irgi labai nemegsta plaukuciu plaut, tai as isodinus i vonia iskart greit galva isplaunu, atrekia savo, o tada jau ramiai zaidzia sau ir asaros per minute pamirstamos.
kazkada isaugs ir tiek manau ta nenora plaut galva
QUOTE(adriatic @ 2009 05 25, 12:45)
mano sunus irgi labai nemegsta plaukuciu plaut, tai as isodinus i vonia iskart greit galva isplaunu, atrekia savo, o tada jau ramiai zaidzia sau ir asaros per minute pamirstamos.
nu vat ir mes taip pat darom. ir paskiau pats net kikena is savo tokio bereikalingo panikavimo. pasnekam, kad kita karta nebebijosim, nera cia ko bijot visai, nu bet kita karta vel viskas is naujo kartojasi...
musu vaikui ir patinka maudytis,bet visada pries lipdama i vonia paklausia ar neplausim galvytes,kai ruosiuosi plauti visada pasikvieciai tete,kad padetu,paklabintu ,uzdengtu akytes,tada isterijos mazesnes
mum irgi jau nebepatinka galvytes plauti,..
idomu o tokios kur kepurytes tik su snepuku yra ar padeda jos? ar sulaiko jos vandenuka nuo akiu?
gal kuri bandet?
idomu o tokios kur kepurytes tik su snepuku yra ar padeda jos? ar sulaiko jos vandenuka nuo akiu?
gal kuri bandet?
Sveiki! O mes, zinokit, vandens ar plauku plovimo baimes beveik neturejom.. Tfiu, tfiu, tfiu.. Budamas kazkur metuku kelis kartus be asareliu neapsejome, o veliau pavyko labai graziai paaiskinti ir paprasyti kad atlostu galvyte,kol mamyte nuplaus sampuna. Ispradziu sakiau, kad paziuretu ar nera kur muses, ar voro ant lubu Kol iesko ir galvyte nuplaunam Db jau mums 2m2men tai uztenka paprasyt paziuret i virsu ir viskas Beje, vandenukas mums yra nepakeiciamas dalykas, geriausias uzsiemimas nuo gimimo iki dabar
kolkas noriai leidziasi prausiamas
siandien abu sukisau i vonele ir prausiau (nes labai skubejom pas gydytoja), tai, mano nustebimui, del galvos skalavimo isterijos buvo labai munimalios. matyt dviese plauti galvyte daug drasiau
QUOTE(jurgitaru @ 2009 06 01, 20:23)
siandien abu sukisau i vonele ir prausiau (nes labai skubejom pas gydytoja), tai, mano nustebimui, del galvos skalavimo isterijos buvo labai munimalios. matyt dviese plauti galvyte daug drasiau
Su kompanija visada geriau
Yra kepurytes, yra ir spec zaislai kurie uzsimauna ant duso galvos.
maniskiui neliptu toks dalykas, nes vistiek is jo vanduo ant galvytes begtu, jis turi zaisliuku kur prisigeria vandens ir su jais bandziau purksti zaisdama ir niekaip vandeni ir maudynes megsta net labai, sunku istraukt ji is vonios, ir bandziau kalbint kad galvyte atlostu irgi niekaip , kad paziuretu i mane ar i virsu tai paziuri grait ir vel nuleidzia galva, o jei tuo metu bandau pilt vandeni tai psio, klysmas didziausias, ir ranksluostuka duodu kad laikytu irgi nepadeda, o sese kai mazute buvo tai tiktai taip su ranksluostuku ir atlosta galvyte
Mūsų dukrytei maudytis labai patinka,bet galvą kol išplaunu tai būna ašarų.Visada tik įkišus vonion,su dušu išplaunu galvą,pazirzia ir tada taškosi toliau o kai reikia ištraukt iš vandens-tai vėl su ašarom