Įkraunama...
Įkraunama...

Galvos plovimas

QUOTE(Aiva. @ 2009 04 02, 11:56)
mano dukryte irgi nuo kokiu 2, 5 metuku labai pradejo nemegti galvytes plovimo, kildavo isterijos, bet isigijom toki dalykeli ir dabar maudynes praeina ramiai thumbup.gif pilant vandeni dar pasedi isitempus, bet jau be asaru ax.gif rekomenduoju

user posted image

Labai super dalykas, reiks ir mums toki isigyti, nes kol kas galvos plovimas dar vis kosmaras. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(lanvita @ 2009 04 03, 12:35)
Labai super dalykas, reiks ir mums toki isigyti, nes kol kas galvos plovimas dar vis kosmaras. doh.gif

o kur galima isigyti toki stebuklinga daikciuka?
Atsakyti

Tokiu daikciuku galima isigyti vaikisku prekiu parduotuvese.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dideee: 07 balandžio 2009 - 12:34
kai tik plauti galva tai asaros verysad.gif
Atsakyti
As savo maziukui kai plaunu galvyte tai paimu uz smakriuko ir palenkiu truputi atgal,na ir taip isplaunu ax.gif .Kol kas gerai sekasi.Nepatinka tas galvos plovimas vaikams schmoll.gif
Atsakyti
Dukra irgi nuo pat mazumos rekdavo, kai plaudavom galva. Budavo stresas ir jai, ir man... Kai pradejo truputi protingesne buti pradejau kalbeti ir ikalbineti ja. Kazkaip iprato ji su teciu vienoje vanoje maudytis, tai kai plaunu galva, atsigula ant tecio, butinai uzsidengia ausis, o as plaunu. Is pradziu duodavau pasirinkti, ar as vanoje skalauciau, ar dusa paimciau. Aisku priimtinesnis variantas buvo, kad as skalauciau vanoje. Aisku, stengiuosi, kad i akis nepatektu vandens, nes jei pateks ateitiyje vel reikes ikalbineti....
Atsakyti
O aš tai susišneku su dukra, paguldo galvą man ant kojų, pasiimu jos laistytuvėlį ir žaidimo forma išsiplaunam be ašarų ir barnių. na maudomės abi, nes vonia dvivietė, o dar ir sesę pasiimam pasidūkt thumbup.gif
Atsakyti
Musu dukryte taip pat nemegsta plaut galvos.. verysad.gif bet po truputi plaunu, kalbinu, duodu zaisliuku.. o tas auksciau parodytas "prietaisas" gal ir visai geras.. reiks isigyti mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gerdema: 25 balandžio 2009 - 16:15
Jokiu problemu su galvos plovimu neturim rolleyes.gif nuo kudikystes maziukas megsta vandenuka ir panardyti tai kad ir su plovimu viskas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(ilmacka @ 2008 07 29, 20:40)
Nebeisivaizduoju kad daryti. Mano 2,5 metuku dukryte tiesiog isteriskai bijo plauti galva. Kuo toliau tuo blogiau. Nesinori to vaiko prievartauti, bet ir su neplauta galva gi negali leisti vaikscioti. Uztenka tik uzsiminti apie galvos plovima ir pasipila asaros, o jei bandai plauti tai tai taip klykia ir spardosi kad net man baisu darosi.
Gal turite kokiu patarimu? Busiu labai dekinga.

Ir pas mane beda su galvos plovimu.
Atsakyti
Sveikos. paskaitineju cia, tai rodos apie mano vaikuskalba eina lotuliukas.gif Abudu taip isterikuoja, kai tik kalba apie maudynes pasisuka. Vyresnelis kelis kartus net apsiveme is to strioko verysad.gif . Mazylė jau irgi pradejo bijoti, nors anksciau dar kazkaip prakentedavo... tas daiktas kur foto ideta tai tikrai neblogai atrodo, nes mano vaikams didziausia baime kelia ant veido tekantis vanduo. akiu tikrai negrauzia, pati ju sampunais savo akis tryniau, tikrinau. reiks paieskoti, nes siaip tai tokio daikto nesu maciusi g.gif
Atsakyti
maniškiui mauditis labai patinka,bet jau kaip prasideda galvytės plovimas ir prasideda ašaros cray.gif
Atsakyti