As irgi turiu kruvas skareliu. Dauguma mazu nusipirkusi turguje. Kainuoja kelis litus ir galima prisipirkti paciu ivairiausiu.
O siaip salikus megstu pirkti Buddelei. Ten buna tikrai labai fainu ir originaliu . Tik gaila, kad nepigiu
salikus mezgu pati tada gaunas tokie kokiu nori esu viena skarele is maximos pirkus, tai nudaze mano sviesu svarkeli melynai, nors per lietu nebuvau niekad permirkus kiaurai
QUOTE(Prime @ 2006 04 28, 12:46)
Man skareles grazu tik ant kaklo.
Kazkuria cia diena kelinta karta ziurejau Along came Polly, tai atkreipiau demesi, kad Aniston ten beveik visur prie maikuciu su skarelem. Bet tai filmas 2004, tai ir mada nebe ta... bet man visai grazu
Kazkuria cia diena kelinta karta ziurejau Along came Polly, tai atkreipiau demesi, kad Aniston ten beveik visur prie maikuciu su skarelem. Bet tai filmas 2004, tai ir mada nebe ta... bet man visai grazu
o man nerodo
paskutiniu metu ir as pamegau skareles
QUOTE(vita82 @ 2006 04 28, 18:44)
bandau dar
ech.. skareles ir visokie saliai mano silpnybe..... o juos dazniausiai perku second handuose - tik ten galima rasti graziu, originaliu ir uz prieinama kaina! nenesa man dar kisene moketi 50 ir virs is geru parduotuviu, nors kartais kokybe tai ten buna s...
tik idomu kaip sita varianta graziai sunarpliot
man regis cia reikia dideles ir plonos skaros, o surista "bantuku"
aš tai labai mėgstu skaras ir šalius.Jų labai daug turiu,nors turiu prisipažint ne visad jas panaudoju