Įkraunama...
Įkraunama...

Skaros, skarelės, šalikai, šalikėliai

QUOTE(ginija @ 2005 05 31, 15:03)
Na o man skareles graziau nei skrybeles... Na man dar 30 metu nera, tada gal jau ir nenoresiu kai tiek sulauksiu. Gal jau nebegrazu po pusmecio bus. O dabar noriu.  blink.gif

Nu man, ačiū Dievui, irgi dar 30 nėra tongue.gif
Skarelę bandžiau surišti namie tokiu būdu (tik reikia ilgesnio šalikelio, ne skarelės):
aprišu aplink galva, o paskui likusius galus susuku kaip rožę, ir pritvirtinu juos, labai gražu, deja, nedrįstu taip į lauką išeiti blush2.gif , tik po namus pasistaipau biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vilione: 01 birželio 2005 - 06:57
Paziurejau - pilnas Vilnius su skarelem vaiksciojanciu. Ir sakyciau ne visai pacankes, o net ir vyrelesnes nei ash. g.gif
Atsakyti
skarele nesioju as ant kaklo.. ax.gif
Atsakyti
ir as prie skareliu gerbeju thumbup.gif kol dar buvau ne mama tai jos mane istisai lydejo,dabar siektiek maziau,nes stilius pasikeite ax.gif bet kartas nuo karto tikrai smagu uzsiristi thumbup.gif siaip megstu vienspalves ir nesintetines,bet sunku tokiu rasti man patinkanciu blush2.gif ,o ir dukrai kai silti orai visada risu skaryte,man mergytes su skarytem tai is viso pasakiskai atrodo nepalyginsi su jokiom skrybelaitem ax.gif siaip prisiperku ir visokiu sintetiniu bet tokias visas sesuo nureketuoja,ji ant kaklo megeja uzsirist,o as net pro "secand hand" eidama visada uzsuku paziuret ar nera kokiu thumbup.gif nes ten tikrai idonesniu galima surast ir sau ir mergytems rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kikkaa: 10 birželio 2005 - 14:24
Man patinka ir ant kaklo ir ant galvos (nugaroj susirišt).
Ant kaklo gražu, ant galvos patogu, ypač kai į gamtą važiuoji ")_
Atsakyti
As prisimenu buvo toks skareliu bumas visi kas netingejo kam tiko ir netiko jas nesiojo atrode kaip melzejos blink.gif
Na dabar reciau galima pamatyti ir kai kurioms merginoms/moterims tikrai tinka thumbup.gif
Atsakyti
Man skarelės irgi labiau ant kaklo patinka, ant galvos negražu, nes labai primena mokyklos laikus, kai per darbus reikėdavo jas nešioti ir visos kaip melžėjos atrodydavo, va biggrin.gif
Atsakyti
As skareles tik ant kaklo nesioju ,ant galvos man schmoll.gif
Maciau vos kelias merginas ,kuriom istiesu tiko skareles,bet teko matyt ir tokiu,kurios juokingai atrode rysedamos skarutes-melzejos(kaip jau ne viena minejo)ir nekitaip smile.gif
Atsakyti
As skareles risuosi ant kaklo, bet taip pat gan daznai naudoju vietoj dirzo thumbup.gif Galima labai puikiai derinti su virsumi.
Labai labai patinka tik silkines skareles, mano mylimiausia - juoda su raudonom rozem wub.gif
Atsakyti
Siandie "secand hand" nusipirkau labai grazu kremines spalvos salikeli su drugeliais thumbup.gif , butinai ryt pasipuosiu 4u.gif
Atsakyti
man labai patinka, bet pati niekaip nesiryztu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Flo @ 2005 06 12, 18:03)
Siandie "secand hand" nusipirkau labai grazu kremines spalvos salikeli su drugeliais thumbup.gif , butinai ryt pasipuosiu 4u.gif

Oi kaip fainai... As kiek beuzsukciau, taip nieko ir grazaus nenusiperku. Nemoku ieskoti. Prekiu gausoj nieko nesurandu. O mano drauge pastoviai kokybisku, beveik nenesiotu rubeliu susiranda...
Atsakyti