dievinu salikelius, net vasaros metu vesesni vakara juos pasirisu, priderinus prie avalynes, bet nemegstu "silkiniu" skareliu tik salikus-salikelius
QUOTE(kioske @ 2005 05 30, 15:03)
na man skareles irgi grazu tik va as ju nenesioju
aplamai nemegstu kai ant galvos kas nors uzmauksllinta, man tiesiog trugdo
aplamai nemegstu kai ant galvos kas nors uzmauksllinta, man tiesiog trugdo
man ir taip pat gražu bet kažkaip nepatogu
Norėčiau paklaust gal kas gali paaiškinti ar rasti internete schemas kaip gražiai taip merginos apsimuturiuoja skaras ir šalikus,kad visiškai nesimato kur jis ten surištas ir jis taip aplink kaklą storai apvyniotas, na tikiuosi supratot ką turiu omeny
sveikos paneles ! tj vat turiu sokia tokia na kaip ir beda... tj vat beveik visos mano drauges, kaikurie draugai nesioja skareles, bet as niekaip negaliu surasti grazios, man patinkancios skareles....aisku turiu tu skareliu, ir parduotuvese maciau, bet jos man nelabai ir patinka.... http://www.quelle.lt...item=1000008901 vat siame puslapyje yra tokia skarele kuri man tikrai labai patinka, ji tikrai grazi ir pan., bet as niekaip nerandu kur galima butu tokia nusipirkti, o ir tame puslapyje kaina gan didele....tai vat, gal kuri panele zino kur galima butu isigyti tokia skarele? aciu
QUOTE(zellou @ 2009 12 16, 21:27)
sveikos paneles ! tj vat turiu sokia tokia na kaip ir beda... tj vat beveik visos mano drauges, kaikurie draugai nesioja skareles, bet as niekaip negaliu surasti grazios, man patinkancios skareles....aisku turiu tu skareliu, ir parduotuvese maciau, bet jos man nelabai ir patinka.... http://www.quelle.lt...item=1000008901 vat siame puslapyje yra tokia skarele kuri man tikrai labai patinka, ji tikrai grazi ir pan., bet as niekaip nerandu kur galima butu tokia nusipirkti, o ir tame puslapyje kaina gan didele....tai vat, gal kuri panele zino kur galima butu isigyti tokia skarele? aciu
NEW YORKER'Į MAČIAU. Tokių sakarelių kaip ši pilna. Sekmės paieškose. NewYroker'į šį skarelė, man atrodo, kainuoja 15-25 Lt
Tikrai labai daug kur mačiau tokių skarelių Pereik per kelias pardes kokiam akropoly ir tikrai rasi
asd maniau jos jau senai isejo is mados, net mano anyta ir ta del mados yra nusipirkus ir nesioja
Man skareles ant kitu labai grazu ir siaip dabar ju nerealus pasirinkimas...
Bet vat pati nenesioju - nors turiu kelias, bet nesugebu graziai prisiderinti
Bet vat pati nenesioju - nors turiu kelias, bet nesugebu graziai prisiderinti
QUOTE(Šilko Namai @ 2009 08 26, 08:48)
jeigu ilgesnis šalikėlis, aš dažniausiai rišu taip (tiksliau perkišu sulenkus iki dvigubo):
aha, as irgi sitaip risu ir grazu ir paprasta
QUOTE(Frama @ 2010 01 03, 19:34)
Gal kas žinote kur Kaune galima būtų rasti burberry stiliaus šalikėlių? Būčiau labai dėkinga.
turgus - naujoji burberrio sostinė