Įkraunama...
Įkraunama...

Viskas apie maudynes

Pas mus tokių problemų kaip ir nebuvo,bet aš į vandenį pilu levandų kvapo dušo žėlę,tai mažyliui labai patinka,jį labai ramina biggrin.gif gal pabandyk ir tu blush2.gif
Ir dar mano mažyliui labiau patinka maudytis ant pilvuko ax.gif negu ant nugarytės,pabandyk ir tu,gal tavo mažylei irgi labiau patiks mirksiukas.gif

Atsakyti
QUOTE(tamsi @ 2006 02 12, 13:44)
Mano dukrytė tai pirmus trys men maudyniu nekentė,ir močiučiu ir babyčiu metodus bandėm ir nieko schmoll.gif ,klykdavo net ausis užguldavo blink.gif . Osuėjo 4 mėn ir viskas staigiai baigėsi.gal jai toks laikotarpis buvo. Dabar tik išgirdusi pilama vandeni ima juoktis. thumbup.gif

Pas mus lygiai lygiai tas pats.
Atsakyti
Mes tai savo leliuka maudom paguldzius ant gultuko, ir jai patinka ir mums patogu.
Atsakyti
Mano maziukui buvo panasiai. As paprasciausiai ji idedavau i vonele, o jei iskart uzsirekia isimdavau, stengiausi kuo maziau laikyti vandenuke. Dar kai iguldydavau i vonele pati apsikabindavau rankomis ji, tada nurimdavo trumpam. Zodziu kartais spedavau nuprausti maziu kartais ne. Bet dabar jau su maudymu jokiu problemu nebeliko. Visada noriai maudosi, pliuskenasi. smile.gif

Dar sako padeda vaikams, kai vienas is tevu maudosi su juo. Galit pameginti. Svariai nusiprauskit po dusu, prisileiskit vonia ir atsigulkit su maziuke kartu. mirksiukas.gif
Atsakyti
Dekui visoms uz patarimus ax.gif
Suzinojau tokiu budu apie kuriuos pirma karta isgirdau pvz. maudyti ant pilvuko, vis tas pirmas kartas tongue.gif Butinai isbandysiu jau rytoj Jusu patarimus ir parasysiu kaip sekesi (nes mes kas antra diena maudomes) 4u.gif
Atsakyti
Ziuziu,tu nepergyvenk,su mano princese buvo lygiai taspats,2men, klyke ideta i vonelia cray.gif cray.gif cray.gif ,o dabar istraukt negaliu thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(pumkius @ 2006 02 15, 13:37)
Ziuziu,tu nepergyvenk,su mano princese buvo lygiai taspats,2men, klyke ideta i vonelia  cray.gif  cray.gif  cray.gif ,o dabar istraukt negaliu  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

Pas mus lygiai taip pat, iki 4 mėn klykdavo įmerkta į vonelę, o dabar klykia, kai noriu ją iš jos iškelti biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif Vos ne dantim kabinasi į kraštus lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Nu va isbandem Jusu patarimus, bet.... schmoll.gif Idejaom i vonele suvyniot i vystykliuka, is pradziu buvo nieko, bet po to paspyle asaros ir klyksmai verysad.gif , bandem apversti ant pilvuko irgi nieko...
Matyt, teks palaukti kuri laika, kol supras kad vandenelyje gali buti labai faina bigsmile.gif
Papildyta:
Dar karta visoms aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ziuziu @ 2006 02 16, 20:29)
Nu va isbandem  Jusu patarimus, bet.... schmoll.gif Idejaom i vonele suvyniot i vystykliuka, is pradziu buvo nieko, bet po to paspyle asaros ir klyksmai verysad.gif , bandem apversti ant pilvuko irgi nieko...
Matyt, teks palaukti kuri laika, kol supras kad vandenelyje gali buti labai faina bigsmile.gif
Papildyta:
Dar karta visoms aciu 4u.gif

Tikrai nenusimink schmoll.gif ,tuoj neuzilgo rasysi,kaip viskas susitvarke thumbup.gif ir duosi patarimus kitoms mamoms mirksiukas.gif
Atsakyti
Pradzioje ir maniske labai nerami budavo. O istraukus is voneles ir pradejus rengti tiesiog taip klykdavo, kad visas namas girdedavo. Ko tik nedarem... Karta atsitiktinai teveliui iskelus dukryte is voneles, isupau ja i silta svelnu adijaliuka... ir neverke... Nors siaip manau visi is to isauga, mes nebeverkiam nuo 2 men. Tad kantrybes ziuziu tau ir tavo vyrui smile.gif
Atsakyti
Užjaučiu tave, turėjau tokią pačią bėdą su vyresnėle. Mamos čia tikrai gerų patarimų prirašė, bet mum jie ir schmoll.gif tiesiog du mėnesius kankinomės ir tiek. Ji taip bijodavo to vandens blink.gif ir tas pats procesas- vaiko dėjimas į vandenį jai buvo baisus. Augo turėdama traukuliukus, beje ir nemėgdavo oro vonių. Bet po poros mėnesių kažkaip viskas pasikeitė, labai tikiuosi kad ir jūs išaugsit 4u.gif
Dabar apie ją galiu pasakyti tiek- iš vandens neištrauksi, jūroj taškos kol pamėlynuoja, net jei vanduo šaltas vis tiek lenda doh.gif o namie vasarą laksto plika lotuliukas.gif neina aprengt lotuliukas.gif
Sėkmės 4u.gif
Atsakyti
Pas mus irgi buvo tokia problema. Tai kuri laika maudydavome su marskineliais, nes supratau, kad mazute bijo virsutines kuno dalies nuogumo.. Pameginkite ir jus thumbup.gif

Papildyta:
Beje, nors dabar maudomes be klyksmu - dziugesio taip pat nematau..
Atsakyti