o neoglis kokia aktyvioji medziaga?
QUOTE(Nerytė @ 2005 04 19, 07:28)
tai tą ir norėjau pasakyti, kad randeliai būna iškilūs ir contratubexas suminkština ir išlygina (velnias žino kiek tiesos ištikrųjų), bet jis tinka iškilusiems randeliams, kad sulygintų su oda
tiesos daug man l.l.padejo
sveikutes,turiu beda,pas mane ant veido yra like randeliai nuo spuogu, bet nera toki jau ziauriai matomi bet pastebimi.gal galite kokias nors priemones rekomenduoti,kokius tepalus kurie jums padejo??.aciu busiu dekinga:)
[COLOR=red]Pas mane yra 19 cm randas tarp krūtų, kuris atsirado po širdies operacijos, kuri buvo daryta prieš 13 metų. Tas randas man gadina gyvenimą, dar esu jauna, bet negaliu nei su truputį didesne iškirpte nešioti drabužių, nei atskirų maudimukų. Gal žinote kaip galėčiau jį išnaikinti? Gal žinote kiek plastinė operacija maždaug kainuotų, nes net nebežinau ką daryti?
Nu klausykit, mano vienas randas, kuris nuo nesekmingo bambos durimo likes, gyja po biski, lugtais nebe toks baltas, kaip buvo. O kitas, tas kur ant veido, prie pat akies, kai patepu, baisingai niezti (tipo, gyja). Nu gerai, bet kad jis dar ir parausta
Ar cia normalu ar cia jau alergine reakcija???
Ar cia normalu ar cia jau alergine reakcija???
Jei randas yra kur nors po drabužiais, labai geras dalykas yra MEPIFORM pleistras jis veikia taip pat kaip tepaliukas Contratubex, tik žymiai patogiau - užklijavai, ir savaitę ramu. Jis parduodamas tokiais gabalais, tai kaip nori, taip susikarpyti galima
QUOTE(Supergirl @ 2005 06 26, 17:51)
Mano anyta labai giria skystą deguonį. Sako, labai padeda gražiai užgydyti randus. Nežinau, kiek ten tiesos, bet gal kažkiek ir padeda. Va nesenai sūnus iš darželio grįžo su susiūta lūpyte. Kol kas tai tikrai matosi randas Tai ir gydomės tuo deguonim.
O kur to skysto deguonies rasti ir kaip juo gydytis?
Aktuali temelė..Na, turiu gan nemažų randų plotų ant nugaros - vaikystėj nusiplikinau verdančiu vandeniu - kaip vaikui, tie randai buvo dideli, bet kadangi esu aukšta, išaugau, maniškiai randai dabar yra maždaug dviejų delnų pločio ...plius randas nuo apendicito..Ir nors tai yra odos defektai ir neleidžiu sau apsivilkt sukneles su giliai atvira nugara, net minčių nekyla apie kokias tai korekcijas, odos šlifavimus, pleistrus ir t.t. Ir nemanau, kad randai yra kažin kas, baisiai bjaurojantis kūną. Jei figūra yra daili, prižiūrimas kūnas, veidas, plaukai, randas yra visai nekrentantis į akis dalykas..Galiu pasakyt, kad net mintis nekilo man dėl jų kompleksuot ar slėpti juos..(Toks požiūris susidaro perkaičius kai kuriuos komentarus)..ir savaime kyla klausimas: moterys, ar jums randai trukdo? Ar juos stengiatės užmaskuot kažkaip? Ar, pvz, jei figūra leidžia dėvėt atskirų dalių maudymuką, slėpdamos randus rinktumėtės vientisą? Kažkaip man keistas požiūris visą temą perskaičius pasirodė..Randai taigi ne apsileidimas.
O man mano randas vidury kaktos (mazdaug 1cm) trukdo Jis idubes,tai kaip supratau jo nors kiek sumazinti neiseina?
Nors kaip pagalvoji,ji galima paslepti "grifka" arba lankeliu kokiu,nlb didele problema,bet vistiek norisi kad bent kiek apmazetu...
Nors kaip pagalvoji,ji galima paslepti "grifka" arba lankeliu kokiu,nlb didele problema,bet vistiek norisi kad bent kiek apmazetu...