Įkraunama...
Įkraunama...

Randų naikinimas

dekui visoms uzh patarimus..apie toki purshkiama soliariuma apskritai net negirdejau.. blush2.gif bet turbut jus teisios..reix susilaikyt.. o kazhin kaip ten su savaiminio idegio kremais.. g.gif ar jie kaip nors veikia randus?? g.gif
po operacijos dar nedaug laiko praejo, bijau dar labiau susibjaurot.. g.gif
Atsakyti
QUOTE(mamalelia @ 2005 04 07, 18:18)
dekui visoms uzh patarimus..apie toki purshkiama soliariuma apskritai net negirdejau.. blush2.gif  bet turbut jus teisios..reix susilaikyt.. o kazhin kaip ten su savaiminio idegio kremais.. g.gif ar jie kaip nors veikia randus??  g.gif
po operacijos dar nedaug laiko praejo, bijau dar labiau susibjaurot.. g.gif

Savaiminio idegimo kremai turetu ir randeli paveikti, bet geriau pabandyk kokia diena pasiteplioti, tik kad nereiketu po to niekur eit - a vdrug nepavyks? laugh.gif
Ne, cia visiskai rimtai, savaiminio idegimo kremai turetu ir randeli "idegint" ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Frosted_berry @ 2005 04 07, 15:38)
O man tai ant veido su pleistru vaiksciot tikriausiai nekaaaaaip butu... laugh.gif

Jis yra plonytis ir permatomas, atsikerpi kiek reikia randui uždengt ir viskas, arba tik nakčiai užsiklijuot.
Atsakyti
QUOTE(Ašara @ 2005 04 08, 08:47)
Jis yra plonytis ir permatomas, atsikerpi kiek reikia randui uždengt ir viskas, arba tik nakčiai užsiklijuot.

Na, man kazkaip nelabai gal su pleistru vaiksciot.. Eisiu siandien i vaistine Contratubexo. Pazystama neseniai isoperavo, tai irgi randai liko, gydytojai patare Contratubex... Sako, jai padeda. Nu, jei jai pooperaciniai randai sumazeja, tai maniskis "katino randas" tikrai turetu sumazet ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Frosted_berry @ 2005 04 07, 23:04)

Ne, cia visiskai rimtai, savaiminio idegimo kremai turetu ir randeli "idegint"  ax.gif

ash bijau, kad jis gali dar labiau paraudonuot, pakilt.. g.gif
ai, surizikuosiu, gal gi nieko nenutiks.. reikia gi pagaliau ivykdyt pasikeitimo akcija - "ish melynos i ruda" biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(_Too_Young_ @ 2005 04 05, 16:41)
o kas tie inkų perlai? g.gif

tai kremas nuo randu, as ji pirkau po gimdymo strijoms gydyti,del striju nelabai padejo,todel del randu abejoju, kad pades
Atsakyti
QUOTE(mamalelia @ 2005 04 08, 08:45)
ai, surizikuosiu, gal gi nieko nenutiks.. reikia gi pagaliau ivykdyt pasikeitimo akcija - "ish melynos i ruda"  biggrin.gif

man tai soliaruimas labai padejo. Randai maziau pastebimi pasidare smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mamalelia @ 2005 04 08, 09:45)
ai, surizikuosiu, gal gi nieko nenutiks.. reikia gi pagaliau ivykdyt pasikeitimo akcija - "ish melynos i ruda"  biggrin.gif

Nuo savaiminio idegimo kremu tikrai neturetu parausti ir/ar pakilti, nes jis tik "nudazo" oda rudai smile.gif Tik pabandyk tokia diena, kai jei neiseis, galesi namie pasedeti smile.gif Nors, kiek prisimenu tavo randas ant kojos, ne ant veido - tai kelnes apsimausi - ir viskas thumbup.gif
Sekmes mirksiukas.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Frosted_berry @ 2005 04 08, 08:28)
Na, man kazkaip nelabai gal su pleistru vaiksciot.. Eisiu siandien i vaistine Contratubexo. Pazystama neseniai isoperavo, tai irgi randai liko, gydytojai patare Contratubex... Sako, jai padeda. Nu, jei jai pooperaciniai randai sumazeja, tai maniskis "katino randas" tikrai turetu sumazet  ax.gif

tikrai tikrai padeda mirksiukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(natie @ 2005 04 09, 11:41)
tikrai tikrai padeda mirksiukas.gif  thumbup.gif

Ot, jomajo, skleroze man doh.gif Siandien juk buvau vaistineje, vitaminu nusipirkau, o Contratubex'a pamirsau doh.gif
O per kiek laiko padeda? Jei randas nedidelis, ar ikivasaros jo atsikratysiu? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Frosted_berry: 09 balandžio 2005 - 17:24
QUOTE(Frosted_berry @ 2005 04 09, 17:23)
Ot, jomajo, skleroze man  doh.gif Siandien juk buvau vaistineje, vitaminu nusipirkau, o Contratubex'a pamirsau  doh.gif
O per kiek laiko padeda? Jei randas nedidelis, ar ikivasaros jo atsikratysiu?  g.gif

pas mane apie 3cm, tei tepdawau kasdien wakarais ir gan greit rezultatas judejo in prieki g.gif na iki wasaros 2men tei manau turetu but wisai ciki thumbup.gif o dar kosmetologiniam paslifuodawo saltu azotu iswis ok budawo mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mamalelia @ 2005 04 08, 09:45)

Surizikavau ir nuejau i soliariuma, mano randelis paraudo cry.gif
Gal praeis tas raudonumas ir paruduos ir nebesimatys? blush2.gif rolleyes.gif
Atsakyti