Įkraunama...
Įkraunama...

Randų naikinimas

QUOTE(lisik @ 2012 06 18, 12:13)
kai tai nera vien kosmetinis defektas, bet susije ir su sveikata smile.gif

geriausiai manau pasakytu pats gydytojas ar tai butu mokama ar nemokama operacija  smile.gif

o galima konkreciau kokios gali buti problemos su sveikata ir kur galima pasidometi tuo kompensavimu..
Atsakyti
QUOTE(b.kite @ 2012 06 18, 20:47)
o galima konkreciau kokios gali buti problemos su sveikata ir kur galima pasidometi tuo kompensavimu..

galit drasiai kreiptis i pati gydytoja smile.gif as taip ir padariau
http://www.plastikoschirurgas.lt/

zodziu jei ten tik randas (kosmetinis defektas), tai manau kompensacijos negalima tiketis...

mano atveju tiesiog reikejo pasalinti mazyte fibroma ant kojos, kuri buvo vos-vos iskilusi virs odos, tai tokia operacija kompensuoja ligoniu kasos.
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Tik dabar,po poros metų nuo tada,kai 2 ar 3 chirurgai pasakė,kad mano randas nekoreguotinas,prisiruošiau užsirašyti pas dar vieną plastikos chirurgą.Šį kartą bandysiu laimę su gyd.Kaikariu.Jei sakys,kad nekoreguotinas,tai aš bandysiu išsakyti savo nuomonę,kaip jis man atrodo koreguotinas. rolleyes.gif Žodžiu,tikiuosi geriausio: 1.kad pasakys,kad randą galima tvarkyti.2.kad operacija nesudėtinga ir užteks vietinės nejautros.3.kad kainuos įkandamą sumą. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Magnifique @ 2012 08 14, 13:03)
Sveikos  4u.gif
Tik dabar,po poros metų nuo tada,kai 2 ar 3 chirurgai pasakė,kad  mano randas nekoreguotinas,prisiruošiau užsirašyti pas dar vieną plastikos chirurgą.Šį kartą bandysiu laimę su gyd.Kaikariu.Jei sakys,kad nekoreguotinas,tai aš bandysiu išsakyti savo nuomonę,kaip jis man atrodo koreguotinas. rolleyes.gif  Žodžiu,tikiuosi geriausio: 1.kad pasakys,kad randą galima tvarkyti.2.kad operacija nesudėtinga ir užteks vietinės nejautros.3.kad kainuos įkandamą sumą. smile.gif

Taigi,esu po konsultacijos lotuliukas.gif
Pasakė,kad: 1.Randą galima tvarkyti. 2.Apsieisime su vietine nejautra. 3.Kaina pakankamai įkandama net man,studentei thumbup.gif
Ar gali būti geriau???
Mano didžioji diena Rugsėjo 10. wub.gif wub.gif Laukiu nesulaukiu!!
Atsakyti
QUOTE(jearmaine @ 2012 06 07, 11:32)
As turiu nudegimo randa, kuris visiskai neiskiles, ti oda zymiai tamsesne toj vietoj. Ka tokiu atveju dar chirurgas? Leidzia kazkoki skysti i ta vieta, kad issviesintu? Gal kas susidure panasiai?smile.gif

as taip pat esu nusideginusi ranka ir dabar yra tamsi deme. kokiu budu reiktu salinti ar ji pati po kiek laiko pranyks? gal kas zinote apie tai?
Atsakyti
Sveikos smile.gif gal galite pasidalinti kur naikinote randus po spuogų Vilniuje? Kiek mokėjote , kiek procedūrų darėte, kiek mokėjote?
Atsakyti
Sveikos. Papasakokit kaip sekes po chirurgines rando korekcijos? Kur daretes? Kiek mazdaug kainuoja? Ar dziaugetes rezultatais? Aciu 4u.gif
Atsakyti
Laba,cia gal ir nelabai tiksiu prie sitos temos , bet pasikonsaltuot vistiek noriu,turejau idreskima i nosi , uzsidejo sasas kuris nukrito mazdaug po savaites , dabar jau trecia savaite kai matosi raudona saso diemele ant odos, gal zinot kaip paspartint ta gyjima , naudoju contractubex , bet tepu 3 savaite nelabai matau kokios naudos. smile.gif Ar tiesiog tokias smulkmenas uzgydis laikas ?
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Turiu toki klausimeli, niekur neradau, tai gal jus zinosit ar gal kamnors buvo ir kilus tokia mintis ir bandet biggrin.gif Turiu apendicito randa sone, labai negrazus, ir baisiai geda rodytis su maudimuku viesose vietose, o kaip tik zadu vaziuot atostogu prie juros... Ir kilo tokia mintis biggrin.gif O jei ant to rando uzklijuociau netikra tatuiruote? Kazi nieko tokio? Nesureguos oda? Tikros tikrai nenoriu, o va tu klijuojamu nesu bandzius, bet butu puiki iseitis biggrin.gif

Ka manot? blush2.gif
Atsakyti
Sveikos,

ar kas nors bandete lazerini randu naikinima, ar pasiteisino ? 4u.gif
Atsakyti
Sveiki ,atsakysiu i kai kuriuos klausimelius. Randams po vejaraupiu ar acne naudojamas frakcinis lazeris, rezultatas matomas jau po pirmos proceduros ,kaina 2500. Taip pat naudojami rugstiniai pylingai naikint tokiem randeliam, del spugu apie ju nauda zinau, taciau kiek realybeje veikia randus nezinau. Randus po operaciju galima slifuoti, bent seniau kvadratinio centimetro kaina buvo 100 litu... Taciau jei randai sviezi , siulau panaudot ilga laika silikoninius pleistrus, Man jie asmeniskai dave didesni efekta nei tepalai...
Jeigu randai po kokios nors operacijos dideli, daroma plastines operacijos. Nu rando dydzio, vietos(svarbu ir pagal tai kaip kunas lankstos jo vieta pvz), kiek papildomos skuros yra(ty ar ispjautas gabalas odos ar tiesiog susiuta), ar randas platus ar ne ir tt... taikomas skirtingas siuvimo budas. buna zigzagais, buna tiesiai ir tt... jeigu odos neuztenka ar kad graziai susiut jos daugiau butu ne pro sal, tada po oda dedamas toks daikciukas,kuris vis pleciamas , oda tempiasi ir veliau jos lieka papildomai. na vaikstai su tokiu gumbu kol istampai oda...tada kai jos daugiau yra , padaromas grazesnis randas
Atsakyti
QUOTE(Besikiskiakopusteliaudama @ 2013 11 07, 20:12)
Sveiki ,atsakysiu i kai kuriuos klausimelius. Randams po  vejaraupiu ar acne naudojamas frakcinis lazeris, rezultatas matomas jau po pirmos proceduros ,kaina 2500. Taip pat naudojami rugstiniai pylingai naikint tokiem randeliam, del spugu apie ju nauda zinau, taciau kiek realybeje veikia randus nezinau. Randus po operaciju galima slifuoti, bent seniau kvadratinio centimetro kaina buvo 100 litu...  Taciau jei randai sviezi , siulau panaudot ilga laika silikoninius pleistrus, Man jie asmeniskai dave didesni efekta nei tepalai...
Jeigu randai po kokios nors operacijos dideli, daroma plastines operacijos. Nu rando dydzio, vietos(svarbu ir pagal tai kaip kunas lankstos jo vieta pvz), kiek papildomos skuros yra(ty ar ispjautas gabalas odos ar tiesiog susiuta), ar randas platus ar ne ir tt... taikomas skirtingas siuvimo budas. buna zigzagais, buna tiesiai ir tt... jeigu odos neuztenka ar kad graziai susiut jos daugiau butu ne pro sal, tada po oda dedamas toks daikciukas,kuris vis pleciamas , oda tempiasi ir veliau jos lieka papildomai. na vaikstai su tokiu gumbu kol istampai oda...tada kai jos daugiau yra , padaromas grazesnis randas

Na frakciniu lazeriu viso veido odai, dideliam plotui ~2500lt? O kiek jei juo kvadratiniu cm? Ar šlifavimas tai jau ne tuo pačiu lazeriu? Ar mažiau efektyvu?
Atsakyti