Įkraunama...
Įkraunama...

Randų naikinimas

QUOTE(cykita @ 2009 08 01, 15:31)
Na jums tai kaip ir nedideles bedeles,o man..skaudu labai apie tai kalbeti bet noriu paklausti patarimo ir isipasakoti.Gimiau su deme sviesiai raudona,ji yra ant vienos kojos visos,ant nugaros ir siektiek ant pilvo.jau 16 metu su tuo gyvenu,negaliu nei i pleza nueiti ..nieku nieku.ir5 labai skaudu.viena karta jau buvo kaip ir depresija kaip tikrai su tuo nesusitaikiau,ir apie tokius dalykus galvojau kad dabar pagalvojus tai blogai dariau ir galvojau.o pas daktarus bijau eiti nes bijau is ju isgirsti zodziu: teks susitaikyti,nieko nebus,neisgydoma unsure.gif .situ zodziu labausiai bijau.girdejau apie odos persodinimo operacijas.ka patartumete? verysad.gif

turiu as deme tokia ruda nuo gimimo ant kojos..na esu jauna bet kazkaip nekompleksuoju lb delto//o ji tikrai didele ir matoma..patarciau ir tau lb nepergyventi. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(natie @ 2005 02 13, 13:47)
wa turiu tokia problemele aisku ji nera tokia kad trukdytu gywent bet wis delto gal yra budu ir priemoniu jai panaikint smile.gif ant weiduko yra keletas nedideliu 'grioweliu'- randeliu kurie liko po inkstiriuku ar spuogiuku ir wis norisi kad ju nebebutu g.gif  ar imanoma, ar esa kam is jusu iskylus tokia problemele? kokiu priemoniu griebetes?

mano anytai pries kelis men dare strumos operacija, tad aisku liko randas ant kaklo, tad jai pagaminau tepala, kuri rekomendavo pazistama vaistininke, tai nuvezusi patariau teptis du kartu per diena. po triju dienu, anyta sako "paziurek i randa". ir is buvusio dantyto kaip uztrauktukas rando likusi tik lygi juostele. gal cia del to kad randas gana sviezias buvo, ar kaip, bet rezultatas akivaizdus bigsmile.gif o ir tepalas pagamintas buvo is homeopatinio tepalo ir ampuoles, kurie kartu kainavo apie 25lt. tad ne kainoje esme rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Humis @ 2010 02 18, 19:36)
mano anytai pries kelis men dare strumos operacija, tad aisku liko randas ant kaklo, tad jai pagaminau tepala, kuri rekomendavo pazistama vaistininke, tai nuvezusi patariau teptis du kartu per diena. po triju dienu, anyta sako "paziurek i randa". ir is buvusio dantyto kaip uztrauktukas rando likusi tik lygi juostele. gal cia del to kad randas gana sviezias buvo, ar kaip, bet rezultatas akivaizdus  bigsmile.gif o ir tepalas pagamintas buvo is homeopatinio tepalo ir ampuoles, kurie kartu kainavo apie 25lt. tad ne kainoje esme  rolleyes.gif

O gal galima būtų sužinoti, ką konkrečiai naudojote ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Eirenė @ 2010 02 19, 14:19)
O gal galima būtų sužinoti, ką konkrečiai naudojote  ax.gif

imama kokia 8gramai traumelio tepalo ir ilasinama ampule graphites homacord (cia irgi homeopatinis vaistas), sumaisoma ir tepama pora katu per diena. traumelio visur buna, o va tu ampuliu tik homeopatinese vaistinese
Atsakyti
QUOTE(Humis @ 2010 02 19, 20:49)
imama kokia 8gramai traumelio tepalo ir ilasinama ampule graphites homacord (cia irgi homeopatinis vaistas), sumaisoma ir tepama pora katu per diena. traumelio visur buna, o va tu ampuliu tik homeopatinese vaistinese

Ačiū 4u.gif
Atsakyti
sveikos, dabar tik jusu temele atradau. nes ir as turiu tokia pat beda kaip ir jusu. Jau vargstu 15 metu su tuo ant kelieno randu. Taip norisi panaikinti, bet nerandu kas galetu ir kokie tai budai. Labiausiai manje sudomino espanderis, kur cia mergaites minijeo, tik niekas neaisku.noreciau suzinoti daugiau, ar kas ji dar gal pasidareti. Buciau labai labai dekinga
Atsakyti
Na, kažkada, kai dar buvau mažytė, tai man randą degino skruzdelių kažkuomtai. Na, uždėdavo bintą sulenktą ant rando, pridėdavo kažkokius laidus ir būdavo toks jausmas, kad skruzdės po kaktą vaikšto. Randas buvo tikrai labai didelis, skylė kaktoje buvo, o dabar beveik nesimato ok.gif
Atsakyti
su svieziais randais, tai aisku neturetume bedu, bet kai yra po 15 ar dar adugiau metu, tai kazin ar kas padetu, nebent je itik chirurgine operacija, jei norint rezultat kazkoki pamatyt, nes man tai sviezia truiu ir teup su dermatix, tai amzeja randelis ir beveik nieko nesimato, su tuo senu randu, tai vargelis, nezinau ir i ka kreiptis, nes matau mergisno nieko neatraso,
Atsakyti
Sveikos,

visos temos neskaičiau, bet kiek peržvelgiau, tai nelabai ką radau apie naujų randų naikinimą.

man po apgamų naikinimo jie liko tokie raudoni, ypač vienas, kur didesnis buvo. norėčiau ką nors daryt kol jie dar nauji ir ne per vėlu. Čia turbūt apie lazerius kalba neina tik tapaliukai? koki efektyviausią būdą galėtumete patart? nemažai gerų atsiliepimų apie Dermatix girdėjau, bet ar tai vienintelis būdas tuos randus panaikint? Ačiū
Atsakyti
as tai daugiau ir nieko nebandziau, bet ir su dermatix, atsiliepu esu girdejus nenokiu, bet pameginau, ir zinok, kur visai tikrai nesitikejau, p o truputi mazina, jau naudojau kokias tris savaites ir rezultatai matosi, o mano tas randukas tikrai didokas, ir dar tsikises buvo, tai jis man sumazino ta atsikisima, ir randuko jau neizvelgsi, ir jo nedaug tereikia uztepti to tepaliuko, ta viena tuteli nezinau kiek laiko galima naudoti, bet ir tai kazin as susinaudos, as tik i diena ji tepu po ketrius akrtus, nors ten parasyta po du. Bet sakau labai dziaugiuos rezultatais, dabar zinosiu ka daryti tokiu atveju. Tikrai paaukok tuops pinigelius ant to kremuko, jis vertas. Nes as ir galvojau kad jis nieko nepadeda, skeptiskai ziurejau, dar galvojau 150 tai dideli pinigai, o jei nieko nepades, ir pinigai bus ismesti i balu. Bet as bent labai dziaugiuos, tikiuos greitu laiku isvis isnyx jis. su naujais randais nera nei vargo, tik su senais tai didziule problema unsure.gif unsure.gif unsure.gif unsure.gif
Atsakyti
elcia, jei tau nesunku, pagelbek man, as niekru nerandu tu plastikos hirurgy, kurie galetu man padeti, Lbai noriu panaikinti ta randa. Jauatsibodo rayst visiems ir konsultuotis, girdint ta pati atsakyma.buciau begalo be krasto dekinga lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Is patirties galiu pasidalinti. Turejau ant kojos randa, toks gilus, idubes buvo. Ejau darytis plastine operacija, galvojau gal bent padarys lygu. Ne velnio. Nieko nepadare geriau, dar +nusiurbe nuo toks kojos riebaliuku biski, nes buvo nevienodo storio, tai dabar net gumbeliai kazkokie matos, o praejo jau pusmetis. Ir randelis toks raudonas vis dar, kazin per kiek laiko isnyks ta spalva pjuvio vietoje?
Atsakyti