QUOTE(cykita @ 2009 08 01, 23:42)
Vyno deme? nesu apie tai girdejusi,nors ir ilgas ar sudetingas bet vistiek pasirysciau,na as kartais pagalvoju kad tikrai man dar pasiseke kad ne ant veido.bet vistiek varzaisi,ziuri kaip apsirenkti kad pasilenkus nesimatytu ir panasiai,yra nemalonu.Trecedieni vyksime mes pas daktara,labai bijau tos dienos.Bet esu su mintimi kad pasakys geras naujienas.
Po apsilankymo pasakykit ka daktaras pasake
Nors vyno demes shiaip buna ryshkiai ryshkiai raudonos, tai gali buti, kad tai ne ji
QUOTE(natina @ 2009 08 02, 00:26)
ne i tema, klin klin- tavo darbeliai- nerealus
Dekui
Ash randa naikinau lazeriu, pas mane ant veido lyginimas gan didelis surandejes plotas, darytos 2 proceduros, tuo paciu gydytoja "uzgriebe" randa prie antakio, kuri igijau atsitrenkus i duru kampa ir prasiskelus
Tai randas prie antakio jau beveik nera matomas, randine veido oda taip pat palygejo.Sake reikes iki 5 proceduru, tai esu pasiryzus dar 3 daryti, tik pas mane net teisingai priziurint gaunasi komplikacija, nes oda linkus pigmentuoti
Ziuresim, koks rezultatas bus po dar 3 proceduru....nors kaina tai tikrai nejuokinga, kazkaip bijau, kad po vasaros nebutu dar pabrange