Įkraunama...
Įkraunama...

Randų naikinimas

QUOTE(Elcia @ 2009 03 09, 14:21)
Sveika. Labai užjaučiu Tave, suprantu, ką moteriai reiškia randai, taip pat ir kokia neviltis gali apimti, kai niekas negali padėti. Bet jei chirurgo tokia reputacija, baisu, kad nebūtų dar blogiau. Kas ten toks, jei ne paslaptis? Ir labai įdomu, kiek prašo už operaciją? Patarčiau apie jį pasiskaityti forumuose, paieškoti žmonių, kurie operavosi pas jį. Suprantu, kad norisi kuo greičiau viską susitvarkyti, bet vis tiek gerai pagalvok.
Tiesa, mačiau prieš porą metų "Bėdų turguje" jauna panelė ieškojo, kas galėtų paremti pinigais, kadangi jai likę randai ant kojų po vaikystės nudegimų ir reikėjo dėti net kelis espanderius, tai operuoti sutiko Kauno chirurgai Aštrauskas ir, jei gerai pamenu, Kaikaris, bet pas juos eiti aš nebandžiau (beje, jei ši panelė netyčia skaito šį forumą, būtų labai įdomu, jei papasakotum, kaip pavyko operacija).
Mane pirma paprastai operavo. Šiaip espanderį būtų dėję iškart, tačiau pas mane buvo randas prie pat kelio, jis niekad normaliai taip ir nesugijo ir visąlaik tempėsi; jei dėtų espanderį tada, tas randas būtų išvis baisiai išsitempęs, ir neužtektų sveikos odos ploto paskui. Tai man iš pirmo susiuvo tą randą, liepė labai atsakingai prižiūrėt, o kai sutvirtės ir nebebus rizikos kad išsitampys, bus galima ir espanderį dėt, nes ten šalia to rando yra dar randuotos odos plotas, kurį tik espanderiu galima pašalinti.

Sveika Elcia, aciu kad atrasei. kaip tau sekasi? gal jau buvai vel pas plastikos chirurga Baltarusijoje?
As konsultavausi pas Kukanova, Klaipėdoje, ir operacija sake nieko nekainuos??? Nes tai butu kaip butina operacija, nes randai trukdo judesiui. Gal kas zinot apie sia plastikos chirurge, tiesiog norisi susidaryti nuomone.Aciu.
Atsakyti
Aš nuo striju tepuosi šį aliejuka Bio Oil, tačiau radau ne vieną straipsnį ,kad jis padeda kovoti su randais. Štai vienas is pvz.
Aprašymas angliškai.
Randas pradzioje:
user posted image
Po menesio:
user posted image
Dvieju men: user posted image
Beveik 4men: user posted image
Jei kam idomu, ar nesuprantat angliskai galeciau pabandyti padeti su info apdorojimu. Uzsisakinesiu sau, galiu ir dar kam prie to pacio uzsakyti.
Atsakyti
QUOTE(natina @ 2009 04 01, 00:09)

apie contractubex gal nei vieno gero atsiliepimo cia neradau verysad.gif

Aš turiu ant veido seną randą nuo vėjauraupių, kuris dabar dar ir didėt pradėjo.. doh.gif tai nusipirkau contraxtubex gal prieš kokią savaitę, ir kadangi man tas randas toks tamsus yra, tai naudojant contraxtubex pradėjo šviesėt thumbup.gif išnykt turbūt neišnyks, bet bent jau nešvies iš tolo ax.gif
Atsakyti
Koki tepala patartumet cezario randui naikinti? gal kas zinot koki efektyvu? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Dolita @ 2009 04 24, 09:47)
Koki tepala patartumet cezario randui naikinti? gal kas zinot koki efektyvu? g.gif

Gal kol kas neverta biggrin.gif ar antro neplanuojat ax.gif ....
As sakiau su pirmu nieko nedarysiu ax.gif
Atsakyti
Na ir man idomu kas galetu padeti po CP. Randui jau 9men., gal jau ir per velu kazkuo tepti. Bet siaip randas yra labai tvarkingas, sauras, kaip siulas ir neilgas. Jis man netrugdo, bet noreciau kazka pabandyti, pagrazinti odele.
Atsakyti
Man atliko operacija ir iskart nusipirkau isreklamuotaki Contractubex. Kadangi randas - ant nugaros, tik uzgijus operacijos zaizdai, vyras tepe kelis kartus per diena, saziningai. Visa pakuote isnaudojau ir nieko.. nors sake, kad jei ant sviezio rando tepsi - poveikis bus.. Bet jau uzsimirsau apie ta randa ir nebekompleksuoju.
Atsakyti
QUOTE(nouvelle @ 2004 12 01, 10:43)
Tas naujas tepalas nuo randu, kur per TV reklamuoja kainuoja 130 Lt blink.gif

nuo pigmentiniu demiu man padejo SOTHYS kremukas pavadinimo dabar nepasakysiu bet lietuviska antraste skelbe taip : problematiskai spoguotai odai. priemone pasalina pigmentines demes. priemone labai padejo nuo demiu o su spuogais as nelabai turiu problemu tai nznau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(cherrymint @ 2009 06 29, 01:49)
nuo pigmentiniu demiu man padejo SOTHYS kremukas pavadinimo dabar nepasakysiu bet lietuviska antraste skelbe taip : problematiskai spoguotai odai. priemone pasalina pigmentines demes. priemone labai padejo nuo demiu o su spuogais as nelabai turiu problemu tai nznau  mirksiukas.gif

kokia jo kaina?
Atsakyti
QUOTE(Mangale @ 2009 04 15, 01:30)
Aš nuo striju tepuosi šį aliejuka Bio Oil, tačiau radau ne vieną straipsnį ,kad jis padeda kovoti su randais. Štai vienas is pvz.
Aprašymas angliškai.
Randas pradzioje:
user posted image
Po menesio:
user posted image
Dvieju men: user posted image
Beveik 4men: user posted image
Jei kam idomu, ar nesuprantat angliskai galeciau pabandyti padeti su info apdorojimu. Uzsisakinesiu sau, galiu ir dar kam prie to pacio uzsakyti.

o kaip su kaina? 4u.gif
Atsakyti
Randai labai aktuali tema, dabar yra atsiradusi nauja priemone randams kelo - kote, kolkas Vilniuje turi tik kelios vaistines, bet jo galima isigyti grozio akademijoje, cia galit pasiskaityti http://www.grozioaka...ndex.php?id=264, kainos paziurejus nera labai mazos, bet reikia isidemeti, kad pakuote yra kursui, t.y trims men.
Atsakyti
As uzsienio portaluose radau geru atsiliepimu apie seruma nuo randu, striju ir dar ivairiu padariniu ir apsidziaugiau, kai radau lietuvoj ji http://www.palmers.lt/123.php
Kaina nemaza 67 lt, kazin ar apsimoka g.gif bet jei atsiliepimai geri, tai.. blush2.gif reiks pagalvot smile.gif
Atsakyti