Randai, randeliai
Logiškai mąstant, šveitimas turėtų būti viena efektyviausių metodikų, kadangi surandėjęs sluoksnis nušlifuojamas. Bet čia, kaip sakiau, labiau iškilusiems randams. Mačiau per Rusijos kažkurią TV laidą apie kamieninių ląstelių tyrimus, rodė porą moterų, kurios avarijoje susižalojo veidą, sutiko kad joms būtų taikomas eksperimentinis gydymas tomis ląstelėmis, rezultatas - nė menkiausio įbrėžimo. Va ši technologija man atrodo verta dėmesio, bet kadangi vis dar neuždirbau savo pirmo milijono, teks palaukti o jūs ką manote?
Papildyta:
QUOTE(samyy @ 2008 11 11, 16:02)
as turiu per visa slauni pjuvio randa, ir plastines chirurgijos chirurgas pasake , jog net jei padaryt operracija, siek tiek tik matytusi, bet po kokiu 3men vel issitemps ir bus tas pats. tas pats randai ant krutines, ir man rodos ant ranku nuo peciu iki alkuniu , bet nesu tikra. atsimenu , vat slaunys, krutine tai tikrai, neapsimoka taisyt chirurginiu peiliu:) o kremai manau tuo labiau nepadetu.
as tai jau susitaikiau, ir nebematau to rando, ka jau padarysi.
as tai jau susitaikiau, ir nebematau to rando, ka jau padarysi.
samyy, o čia ne pas Radzevičių buvai? Nu tip top jo dainelė, man žodis žodin tą pasakė