Įkraunama...
Įkraunama...

Randų naikinimas

Wiqtea, deja, šlifavimas tikrai ne visais atvejais taikomas, priklauso nuo rando. labiausiai šis metodas padeda iškilusiems randams. Ėjau ne pas vieną chirurgą su savo atrofiniais (t.y. esančiais odos lygyje, iškilę vadinami hipertrofiniais, yra dar pora kategorijų ir kiekvienai skirtinga metodika taikoma) randais, sakė nepadės šlifavimas, gali tik pabloginti. O tu ar jau konsultavaisi su LT gydytojais? Nenoriu nuvilti, bet iš savo patirties manau, jog rekonstrukcinėje chirurgijoje jie nelabai pažengę g.gif Va čia nemažai prirašyta, paskaityk

Randai, randeliai

Logiškai mąstant, šveitimas turėtų būti viena efektyviausių metodikų, kadangi surandėjęs sluoksnis nušlifuojamas. Bet čia, kaip sakiau, labiau iškilusiems randams. Mačiau per Rusijos kažkurią TV laidą apie kamieninių ląstelių tyrimus, rodė porą moterų, kurios avarijoje susižalojo veidą, sutiko kad joms būtų taikomas eksperimentinis gydymas tomis ląstelėmis, rezultatas - nė menkiausio įbrėžimo. Va ši technologija man atrodo verta dėmesio, bet kadangi vis dar neuždirbau savo pirmo milijono, teks palaukti biggrin.gif o jūs ką manote?
Papildyta:
QUOTE(samyy @ 2008 11 11, 16:02)
as turiu per visa slauni pjuvio randa, ir plastines chirurgijos chirurgas pasake , jog net jei padaryt operracija, siek tiek tik matytusi, bet po kokiu 3men vel issitemps ir bus tas pats. tas pats randai ant krutines, ir man rodos ant ranku nuo peciu iki alkuniu , bet nesu tikra. atsimenu , vat slaunys, krutine tai tikrai, neapsimoka taisyt chirurginiu peiliu:) o kremai manau tuo labiau nepadetu.
as tai jau susitaikiau, ir nebematau to rando, ka jau padarysi.

samyy, o čia ne pas Radzevičių buvai? Nu tip top jo dainelė, man žodis žodin tą pasakė biggrin.gif
Atsakyti
randus naikina/susvelnina derma roller'iai/lyapko aplikatoriai...rezultatia po pusmecio...nedaug jie kainuoja, o, ir, pries ryztantis brangiai procedurai, reiktu isbandyt viska smile.gif
user posted image
Atsakyti
randus naikina/susvelnina derma roller'iai/lyapko aplikatoriai...rezultatia po pusmecio...nedaug jie kainuoja, o, ir, pries ryztantis brangiai procedurai, reiktu isbandyt visk

kur galim jų nuspirkti. ar pati esi bandžiusi. nes nenorėčiau eilini kartą nusivilti, nes turiu keturis randus o vienas iš jū net 15cm ilgio ir visas toks negražus doh.gif . esu bandžius ir contratubex ir lazeri kažkoki dėjo ir dermatix ir nieko jie man nepadėjo. doh.gif
Atsakyti
Va ir aš su klausimu 4u.gif

Nuo vaikystės ant veido turiu randą nuo vėjaraupių ir pastaruoju metu jis man pradėjo plėstis į šoną blink.gif Gal žinot pas ką Vilniuj geriau eiti dėl jo konsultuotis? unsure.gif
Atsakyti
turiu kelis nedidelius ant kaktos nes maza kai buvau buvau pramustgalve doh.gif bet nesioju grifkute taj ju nesimato bet jie man ir netrukdo gyvent smile.gif
Atsakyti
Pries savaite sprogo verdancio vandens asotis ir 1,5 litro kunkuliuojancio vandens issipyle man ant slaunu verysad.gif apie skausma jau patyliu, bet panasu, kad dar ir randai liks verysad.gif Ten kur kliuvo maziau, dabar yra tamsios demes. kaip jas salinti?
Kitur dar lupas pusles, atrodo prastai.... Kol kas tepu pantenolio balzamu, kad atsistatytu oda. o paskui????
Atsakyti
QUOTE(natina @ 2009 03 31, 00:49)
Pries savaite sprogo verdancio vandens asotis ir 1,5 litro kunkuliuojancio vandens issipyle man ant slaunu verysad.gif apie skausma jau patyliu, bet panasu, kad dar ir randai liks verysad.gif Ten kur kliuvo maziau, dabar yra tamsios demes. kaip jas salinti?
Kitur dar lupas pusles, atrodo prastai.... Kol kas tepu pantenolio balzamu, kad atsistatytu oda. o paskui????

Pradzioje labai geras vaistas yra sulfalgin, o po to contactubex arba dermatix (tik sis labai brangus apie 140 lt.)
Atsakyti
QUOTE(Bluko @ 2009 03 31, 20:22)
Pradzioje labai geras vaistas yra sulfalgin, o po to contactubex arba dermatix (tik sis labai brangus apie 140 lt.)

Sulfargin negaliu tepti, nes maitinu kudikeli wub.gif
apie contractubex gal nei vieno gero atsiliepimo cia neradau verysad.gif
gal kas turit dermatix anotacija- ar galima zindancioms kudiki ?neradau g.gif
Atsakyti
QUOTE(natina @ 2009 04 01, 00:09)
Sulfargin negaliu tepti, nes maitinu kudikeli wub.gif
apie contractubex gal nei vieno gero atsiliepimo cia neradau verysad.gif
gal kas turit dermatix anotacija- ar galima zindancioms kudiki ?neradau g.gif

Pradzioje dar labai gerai ir taip pat greiciau gydo zaizdas, bioptron lempa, aisku jei turi is kur ja gaut.
Atsakyti
QUOTE(Bluko @ 2009 04 01, 10:01)
Pradzioje dar labai gerai ir taip pat greiciau gydo zaizdas, bioptron lempa, aisku jei turi is kur ja gaut.

turiu as ja is kur gauti, neseniai randa po cezario pjuvio gydziaus doh.gif bet man rodos, kazkas tepamo butu geriau, nes oda pradejo traukti, tempti- sauseja g.gif
Po savaites vaizdas toks:
user posted image
Atsakyti
QUOTE(natina @ 2009 04 01, 13:05)
turiu as ja is kur gauti, neseniai randa po cezario pjuvio gydziaus doh.gif bet man rodos, kazkas tepamo butu geriau, nes oda pradejo traukti, tempti- sauseja g.gif
Po savaites vaizdas toks:
user posted image

Tada tepk Excipial U Lipolotio, jis duoda odai riebumo ir gydo.
Atsakyti
QUOTE(Bluko @ 2009 04 01, 14:05)
Tada tepk Excipial U Lipolotio, jis duoda odai riebumo ir gydo.

aciu 4u.gif dar baigsiu pantenolio balzama, pasidomesiu ir apie exipiali, gal tikrai man tiks unsure.gif
Atsakyti