O as savo dviguba randa per alkune (nes buvo pjauta du kartus toj pacioj vietoj) beveik pasinaikinau ozonoterapijos pagalba. I ranada kas centimetra leidzia ozono dujas. Pats pjuvis jau visai issilygino, braukiant net nebejauciu, o rando spalva is tamsiai violetines, veliau raudonos dabar patampa kuno spalva.
QUOTE(jolitka @ 2008 11 12, 17:15)
O as savo dviguba randa per alkune (nes buvo pjauta du kartus toj pacioj vietoj) beveik pasinaikinau ozonoterapijos pagalba. I ranada kas centimetra leidzia ozono dujas. Pats pjuvis jau visai issilygino, braukiant net nebejauciu, o rando spalva is tamsiai violetines, veliau raudonos dabar patampa kuno spalva.
papasakok plačiau kas per procedūra, kaip atsirado randas? kiek kainuoja?
Sakykit mamos, ar kam nors teko panaikinti sena nudegimo randa, esu vaikysteje su verdanciu valdeniu nusiplikiusi, kazka girdejau kad slifuoja. Jei kas domejosi, pasidalinkite patirtim ACIU
QUOTE(Wiqtea @ 2008 11 17, 01:31)
papasakok plačiau kas per procedūra, kaip atsirado randas? kiek kainuoja?
Randas atsirado po 2 operaciju. 1kartas 100 lt, bet man leidžia ne tik i randa, dar ir i rankas, kojas, veida, pilva ir t.t. Apie ozono savybes galit pasiskaityti internete. O procedura labai paprasta - ozona is aparato pritraukia su sirkstu ir tada koki 10 kartu kas centimetra leidzia i randa. Kadangi mano randui puse metu, tai visai neskauda.
paskaitinejau internete apie ozono poveiki, tai stebuklas kazkoks , bet azono terapija tikriausiai taikoma sunkesniems ligoniams, kuriems sunkiai gyja zaizdos ar visai negyja, kai mano randas jau senas ir jokiu komplikaciju man nekelia, tikriausiai nelabai kas tokia procedura taikytu. Staipsnis cia ozono poveikis
paziurejau, kad randus naikina visi plastikos chirurgai. Eisiu rytoj i tokia klinika, tik kitu klausimu, butinai pasidomesiu, kaip galima butu nudegimu randus pasalinti ar kaip nors padaryti maziau matomais, esu girdejus apie paslifavima, paziuresiu ka pasakys, kad tik nepamirsciau
QUOTE(Rutyciukas @ 2008 12 03, 20:56)
Laba diena! Gal kas galetu placiau papasakoti apie Lidaze? Gal kas bande gydidi randus? Kokie atsiliepimai? Ir kur Vilniuje galima butu atlikti proceduras su Lidaze?
Kas ta lidaze?
Jeigu svieži žaizda - man padėjo vaistinėje pirkti spec pleistrai randams, kuriuos reikia kasdien klijuoti. beveik neliko rando
QUOTE(Victorious @ 2008 12 04, 22:35)
Kas ta lidaze?
Cia forume 20 psl, apie ja daug raso. Noreciau daugiau tsiliepmu isgirsti.
Klausykit, mano mažei po vėjaraupių ant veido negražūs du taškiukai liko. jai dar nė 2 metukų nėra. kaip manot ar augant išsitemps oda ir jų nebesimatys, ar verta iškart pradėt juos kažkaip naikint, kokiais nors kremais turiu omeny. sakė tas "contractubex" nepadeda.
Aš gal biški ne toj temoj čia klausiu, bet netyčia užtikau tai ir paklausiau. Jūsų problemos aišku didesnės negu mano, bet gi visada vaikų išvaizda mum daug svarbesnė už savo.
Aš gal biški ne toj temoj čia klausiu, bet netyčia užtikau tai ir paklausiau. Jūsų problemos aišku didesnės negu mano, bet gi visada vaikų išvaizda mum daug svarbesnė už savo.