QUOTE(naujakė2005 @ 2008 08 20, 18:32)
Cia tikras fantastu klubelis renkasi, vienos pazystama strijas pasinaikino, kita vizualizacijom randus naikinasi.Nei as nei mano drauges, deje, neistriju neisigydem , nei nudegimo randu nepanaikinom, tikrai ne piniguose esme, o tai, kad neimanoma.Patikekit, atkentejau ir uzmokejau pakankamai, niekas nepadejo, nei lazeris nei kremai nei pilingai..
as apie vizualizacija ar ka ten isvis nieko nezinau, todel ir klauiu kas cia per velnias, o apie strijas prasom nesinervint kad tau napavyko nereiskia kad neimanoma, suprantamai parasiau rodos, kad idemiai paziurejus jas isziureti galima, bet labai menkai o ir beje nereikia laukti kol atsiras tos strijos, reikia jau nuo 4 menesio kremukus pradet tepti, vat tada, kad ir atsiras, bet jas tikrai bus imanoma padaryti labai mazai pastebimas mn pvz kur atsirodo jos, del kremu naudojimo buvo menkas raudonumas grazei gijo, ir gydytojo nuomone patvarkyti jas tikrai galima
kokias lazerio proceduras tau dare? kiek mokejai? ir koks tas nudegimo randas pas tave buvo, nes mano iskiles ir tikrai zinau, kad slifavimas man gerokai pagelbetu, bangyssiu, kai tik grisiu i LT
Papildyta:
QUOTE(Bonbonke... @ 2008 08 20, 19:29)
na, strijas lyg ir galima pasalinti kol jos dar sviezios, raudonos... tam yra mezoterapija bet brangokas malonukas
100%