Įkraunama...
Įkraunama...

Randų naikinimas

QUOTE(naujakė2005 @ 2008 08 20, 18:32)
Cia tikras fantastu klubelis renkasi, vienos pazystama strijas pasinaikino, kita vizualizacijom randus naikinasi.Nei as nei mano drauges, deje, neistriju neisigydem , nei nudegimo randu nepanaikinom, tikrai ne piniguose esme, o tai, kad neimanoma.Patikekit, atkentejau ir uzmokejau pakankamai, niekas nepadejo, nei lazeris nei kremai nei pilingai..

as apie vizualizacija ar ka ten isvis nieko nezinau, todel ir klauiu kas cia per velnias, o apie strijas prasom nesinervint kad tau napavyko nereiskia kad neimanoma, lotuliukas.gif suprantamai parasiau rodos, kad idemiai paziurejus jas isziureti galima, bet labai menkai tongue.gif o ir beje nereikia laukti kol atsiras tos strijos, reikia jau nuo 4 nestuke.gif menesio kremukus pradet tepti, vat tada, kad ir atsiras, bet jas tikrai bus imanoma padaryti labai mazai pastebimas thumbup.gif mn pvz kur atsirodo jos, del kremu naudojimo buvo menkas raudonumas grazei gijo, ir gydytojo nuomone patvarkyti jas tikrai galima doh.gif
kokias lazerio proceduras tau dare? kiek mokejai? blush2.gif ir koks tas nudegimo randas pas tave buvo, nes mano iskiles ir tikrai zinau, kad slifavimas man gerokai pagelbetu, bangyssiu, kai tik grisiu i LT blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(Bonbonke... @ 2008 08 20, 19:29)
na, strijas lyg ir galima pasalinti kol jos dar sviezios, raudonos... tam yra mezoterapija bet brangokas malonukas  unsure.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif 100% drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
Visus tris nėštumus pilvą ir kojas kremais tepiau nuo pirmų savaičių kasdien. Strijų yra, bet jos vos vos pastebimos.
Papildyta:
Wigtea, yra tema apie vizualizacijas.
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2008 08 21, 15:09)
Visus tris nėštumus pilvą ir kojas kremais tepiau nuo pirmų savaičių kasdien. Strijų yra, bet jos vos vos pastebimos.
Papildyta:
Wigtea, yra tema apie vizualizacijas.

tai vat del srtiju reikia jom kelia bandyti kirsti pries atsirandant, tada ir atsiradus bus imanoma dar pagrazint, o nedejuoti, nieko nedariau.... niekaip isgydyti negalima doh.gif

aciu reiks pasidomet kas ten per dalykas, kad zalia vista nebuciau lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Wiqtea @ 2008 08 21, 23:01)
tai vat del srtiju reikia jom kelia bandyti kirsti pries atsirandant, tada ir atsiradus bus imanoma dar pagrazint, o nedejuoti, nieko nedariau.... niekaip isgydyti negalima doh.gif
aciu reiks pasidomet kas ten per dalykas, kad zalia vista nebuciau lotuliukas.gif

esi neteisi tongue.gif Tepiausi kremais nuo 3 men nestumo. dar ni pilvo nebuvo, o strijos yra ne tik ant viso pilvo, bet kirksnyse ir panasiose nerealiose vietose kur net nebuvau sugalvojus kremais tept. Ir jokio skirtumo tarp vietu teptu kremais ir neteptu. Yra labai daug faktoriu nuo kuriu priklauso striju atsiradimas: odos elastingumas, priaugti kg (as 25 priaugau) ir pan. manau didele dalis ir genuose. mano mama mane nesiodama plyso ir as plysau, kad ir ka bedariau doh.gif
O su antru nestumu neatsirado ni vienos naujos strijos. Nors priaugau tiek pat ir su niekuo nebesitepliojau blink.gif
Atsakyti
QUOTE(mama2004 @ 2008 08 22, 12:11)
esi neteisi  tongue.gif  Tepiausi kremais nuo 3 men nestumo. dar ni pilvo nebuvo, o strijos yra ne tik ant viso pilvo, bet kirksnyse ir panasiose nerealiose vietose kur net nebuvau sugalvojus kremais tept. Ir jokio skirtumo tarp vietu teptu kremais ir neteptu. Yra labai daug faktoriu nuo kuriu priklauso striju atsiradimas: odos elastingumas, priaugti kg (as 25 priaugau) ir pan. manau didele dalis ir genuose. mano mama mane nesiodama plyso ir as plysau, kad ir ka bedariau  doh.gif
O su antru nestumu neatsirado ni vienos naujos strijos. Nors priaugau tiek pat ir su niekuo nebesitepliojau  blink.gif

na taip kiekvienam skirtingai, bet manau geriau bandyti, ir daryti pradzioja, nei po to gailetis ir sakyti...(tikiuos supratai ka turiu omenyje blush2.gif ) o kur as neteisi, gi neteigiu kad tikrai taip ar anapi, tik sakau is savo patirties, ne nevien savo, bet.. taigi, kad tau nebuvo skirtumo, nebutinai jo nebus ir kitai tongue.gif
Kas butu jeigu butu... o seip pykstu ant tu kurios teigia grieztai, kad nera kitokio varianto .pvz. negalima doh.gif arba galima doh.gif

Gerai griztam prie temos apie randus nes strijoms aptarineti yra tikrai nemazai temu, o si tema yra apie randu naikinima lazeriu,slifavimu,ir kitus metodus kaip juos panaikinti, taigi pasisakykite tos kas turite tame reikale bent kiek patirties, ir pleace nebekalbam apie strijas mirksiukas.gif
Atsakyti
Strijos taip pat randai...
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2008 08 23, 13:14)
Strijos taip pat randai...

zinau, bet cia kalbama ne apie jas, o apie kitus randus, neuztenka jau sukurtu temu kalbeti butent apie strijas?
Atsakyti
QUOTE(Wiqtea @ 2008 07 31, 13:15)
o kiek pleistrai kainuoja? Ir mažaug jau kiek išleidai tam reikalui? O pleistras atkimba pvz sušlapus, kas kiek laiko jį keisti reikia?

priklauso kokiso dydzio perki, yra mazesni ir didesniu, uz mazesni kiek mokejau jau nepamenu, uz didesni apie 30lt. Ji susikarpai pagal rando ilgi, ploti, tai nuo pavasario sunaudojau viena maza, viena dideli pleistra, dabar vel pirksiu. Tai kaip ir nedaug skaitau. Suslapus neatkimba, gali laisvai maudytis. Siaip instrukcijoj raso,ka d kas savaite ir jei sviezias randas, nakciai nusiimt pakvepuot, bet as rasiau, kad uzklijuodavau ir pamirsdavau,kol krastai neatsilupineja, nes kai randas zemai, jo nepastebiu ir pamirstu pakeist blush2.gif uzuomarsa didele esu, bet va matai, veikia gerai, jau puse to randuko graziai sugijo, dar puse liko, nes ten buvo toks iskilus randukas, tai iskilumas dingo, reikia dar paklijuot, kad suplonetu thumbup.gif jei ka domina rasyk i AZ, nes temos neseku sios mirksiukas.gif
Atsakyti
niu tai gal dar kas turi kokios patirties? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Wiqtea @ 2008 08 29, 11:25)
niu tai gal dar kas turi kokios patirties? ax.gif

Labas smile.gif Turiu pooperacini randa, jis ir man nedave ir neduoda ramybes..
per puse metu pas mane jis puse graziai uzgijo (plona balta juostele), o kita susiformavo toks raudonas, iskilus, toks jausmas, kad vis pletesi.. verysad.gif Kai jam buvo puse metu, parodziau plastikos chirurgui (anksciau nelabai ka daro), sprendimas buvo leisti vaistus i randa. Per visa rando ilgi svirkstu subade (jausmas labai labai nemalonus, skausmingas) Rezultatas: jau po 2-3 dienu jis eme ploksteti thumbup.gif Po menesio dar karta leido vaistus. Tai kainavo po 100 Lt. Po dar vieno menesio dare jau lazeriu, juo naikino likusi raudonuma (raudonuma duoda naujai susidariusios mazos kraujagysles). Kas menesi dabar ir daro korekcijas lazeriu, turejau jau tris, o kada pabaiga nezinau... rezultatai akivaizdus, labai pagerejo ir pagrazejo, bet vis tik dar labai matomas. Apsisarvavau kantrybe.. kas belieka.. smile.gif tiesa, lazeriu kainavo viena procedura 300-350 Lt. Tokia ta mano randu istorija..gal pagelbes.. 4u.gif
Atsakyti
Pas mane irgi yra didelis randas ant klubo sad.gif Tikrai nekaip atrodo, ypač jei su kokiu maudymuku norisi. Lazeris ten tikrai nepadėtų, nes chirurgė sakė, kad tikriausiai trūksta audinių.... sad.gif Tai gal reiks operuoti, jau davė siuntimą į santariškes... Gal be operacijos yra koks būdas?
Randas nuo gimimo (tai jau 17 metų jam sad.gif ) ir tikrai nemažas... kokie 10cm ir gilus labai...
Atsakyti
Dave siuntima i santariskes? Ten operuos? Kazkaip isivaizdavau, kad tik privaciose operuoja.... Nezinau nuo kur pirma pradet kreiptis verysad.gif O ir kainos kosmines verysad.gif
Atsakyti