Įkraunama...
Įkraunama...

Randų naikinimas

prisidedu prie randuotuju verysad.gif aciu dievui, nera pas mane jie dideli, bet vistiek noretusi juos bent jau apgydytir maziau matomus padaryt blush2.gif vienas idkiles ant rieso, kitas duobute ant kojos doh.gif abu seni kaip sis pasaulis doh.gif gal kas daugiau zinote apie lazeri? unsure.gif
Atsakyti
sweikos smile.gif as turiu - turejau randa ant zando (atsitrenkiau i langa ir jis suduzo verysad.gif ) jis buvo gal kokiu 3 cm. ilgio, nelygus, kampuotas ir siek tiek iskiles. Pradzioje naudojau krema , naudojau contraktubex, taip pat pleistra, jo pav. nepamenu. Jie padejo tik pasalinti raudonuma, siek tiek ji suminkstino, taciau nustojus naudoti randas per kiek laiko vel sukietedavo. Veliau kreipiausi i plastikos chirurga, man sake kad chirurginiu budu jo salinti nepavyks, nes jis buvo labai nelygus, ir gal siek tiek per mazas, juk po chirurginio salinimo taip pat lieka sioks toks randas tik mazesnis, tad patare randa slifuoti. nuslifuoja randa,virsutini odos sluoksni, paskui uzdeda toki kaip ir pleistriuka, panasus i storesne plevele, tuomet ji dziovini su dziovintuvu kiekviena diena, taip su ta plevele susidaro sasas kuris per kokia savaite nusilupa. paskui zinoma lieka paraudimas, va tada man gal labiausiai ir padejo kremai, pleistrai. (manau kad visi kremai ir pleistrai padeda tik svieziems randams, o jau isisenejusius kazin ar gali labai pakeisti ) Siuo metu randas labai mazai matosi, kai pasidazai is salies atrodo kad jo visai nera.
p.s. randas buvo gal kokiu 0,5-1 metu senumo kai ji slifavo, be to man tuomet buvo 16 metu, gal tai taip pat dave savo rezultatui.
seksmes kovojant su savaisiais randais smile.gif
Atsakyti
QUOTE(evaneva @ 2008 08 18, 23:11)
sweikos smile.gif as turiu - turejau randa ant zando (atsitrenkiau i langa ir jis suduzo  verysad.gif  ) jis buvo gal kokiu 3 cm. ilgio, nelygus, kampuotas ir siek tiek iskiles. Pradzioje naudojau krema , naudojau contraktubex, taip pat pleistra, jo pav. nepamenu. Jie padejo tik pasalinti raudonuma, siek tiek ji suminkstino, taciau nustojus naudoti randas per kiek laiko vel sukietedavo. Veliau kreipiausi i plastikos chirurga, man sake kad  chirurginiu budu jo salinti nepavyks, nes jis buvo labai nelygus, ir gal siek tiek per mazas, juk po chirurginio salinimo taip pat lieka sioks toks randas tik mazesnis, tad patare randa slifuoti. nuslifuoja randa,virsutini odos sluoksni, paskui uzdeda toki kaip ir pleistriuka, panasus i storesne plevele, tuomet ji dziovini su dziovintuvu kiekviena diena, taip su ta plevele susidaro sasas kuris per kokia savaite nusilupa. paskui zinoma lieka paraudimas, va tada man gal labiausiai ir padejo kremai, pleistrai. (manau kad visi kremai ir pleistrai padeda tik svieziems randams, o jau isisenejusius kazin ar gali labai pakeisti ) Siuo metu randas labai mazai matosi, kai pasidazai is salies atrodo kad jo visai nera. 
p.s. randas buvo gal kokiu 0,5-1 metu senumo kai ji slifavo, be to man tuomet buvo 16 metu, gal tai taip pat dave savo rezultatui.
seksmes kovojant su savaisiais randais  smile.gif

kiek kainavo rando slifavimas?
Atsakyti
QUOTE(Wiqtea @ 2008 08 18, 23:18)
kiek kainavo rando slifavimas?

mokejau 200lt., taciau tai buvo pries kokius 4 metus, tai dabar gal gali kainos but kiek pakite. Osiap tai kaina priklauso nuo rando dydzio ir gylio manau.
Atsakyti
Seno gilaus nudegimo rando niekas nepanaikins.Lazeris gali tik siek tiek nuimti pavirsini odos sluoksni ir tiek, gaila, bet cia kaip su strijom-nepanaikinama.Teisinga ta mergina rase, kad po apendicito ar cezario jei supuliavo ir surandejo, geriau ispjauti ir leisti graziai antra karta sugyt, bet ant veido deje, tai neimanoma.
Atsakyti
tai strijos nepanaikinamos jokiu budu?gal kas padetu?
Atsakyti
Gal jums pasirodys iš fantastikos srities mano pasakymas, bet žinau meditaciją, kurios metu pati naikini savo randą vizualizacija...
Atsakyti
QUOTE(evaneva @ 2008 08 19, 22:14)
mokejau 200lt., taciau tai buvo pries kokius 4 metus, tai dabar gal gali kainos but kiek pakite. Osiap tai kaina priklauso nuo rando dydzio ir gylio manau.

na nera taip daug rolleyes.gif
QUOTE(Padukele* @ 2008 08 19, 22:42)
tai strijos nepanaikinamos jokiu budu?gal kas padetu?

panaikinamos, bent jau apgydomos iki tokio lygio, kad tampa visai nebepastebimos thumbup.gif mano drauge, kaip ir as pradzioje nestuke.gif pradejo vartoti kremos, po nestumo irgi tepemes, taigi tos strijos kurios visgi atsirado yra nezymios, beje drauge jas jau pasinaikino, su slifavimo pagalba, kai labai idemiai ziuri tada siek tiek matosi, bet del to siek tiek lotuliukas.gif as kei jau busiu LT eisiu pas gydytojus parodysiu savo visus randus ir prie to pacio apie strijas pasidomesiu savo, neturiu ju daug, tik poro, ir jos dideles, na bet nera baisios, bet manau irgi pasieksiu gera rezultata.
o siaip manau nera neimanomu dalyku, reikia tik tureti tam pinigu ax.gif

QUOTE(vaižgantė @ 2008 08 20, 11:14)
Gal jums pasirodys iš fantastikos srities mano pasakymas, bet žinau meditaciją, kurios metu pati naikini savo randą vizualizacija...

papasakok daugiau, kas tai per velnias? g.gif
Atsakyti
Vizualizacijomis galima rimtas ligas sutvarkyti, o čia tik randai. Metodikos pasakoti negaliu- tai ne foruminis dalykas.
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2008 08 20, 12:52)
Vizualizacijomis galima rimtas ligas sutvarkyti, o čia tik randai. Metodikos pasakoti negaliu- tai ne foruminis dalykas.

tai nemetodika o esme, kas tai per dalykas, nes mes minciu neskaitom, jei jau uzsiminei tai paaiskint mirksiukas.gif
Atsakyti
Cia tikras fantastu klubelis renkasi, vienos pazystama strijas pasinaikino, kita vizualizacijom randus naikinasi.Nei as nei mano drauges, deje, neistriju neisigydem , nei nudegimo randu nepanaikinom, tikrai ne piniguose esme, o tai, kad neimanoma.Patikekit, atkentejau ir uzmokejau pakankamai, niekas nepadejo, nei lazeris nei kremai nei pilingai..
Atsakyti
na, strijas lyg ir galima pasalinti kol jos dar sviezios, raudonos... tam yra mezoterapija bet brangokas malonukas unsure.gif
Atsakyti