QUOTE(Wiqtea @ 2008 07 29, 17:50)
Ieškojau, neradau to ko reikėjo...jei ką praleidau prašom nepykti
Taigi turiu labai didelį randą, jis ant rankos. Prasideda yra nuo peties baigiasi maždaug prie alkūnės, vietomis nudegimas paviršinis kitose vietose gilus(stipresnis).Jis jau pas mane nuo vaikystės. Trukdo psichologiškai ir taip yra negražus, jis sukelia man daug nepatogumų tokių kaip rūbų rinkimasis ypač vasarinių.
Svajoju jį pasinaikinti, tai norėčiau sužinoti gal kas kažką panašaus darėtės? Su lazeriu, o gal yra kokių veiksmingų kremų dar galinčių man padėti? Kokios kainos kremų ir naikinimo lazeriu, kiek procedūrų reikia ir visa kita ką jūs tik žinote
Taigi laukiu jūsų komentarų Iš anksto dėkoju
Taigi turiu labai didelį randą, jis ant rankos. Prasideda yra nuo peties baigiasi maždaug prie alkūnės, vietomis nudegimas paviršinis kitose vietose gilus(stipresnis).Jis jau pas mane nuo vaikystės. Trukdo psichologiškai ir taip yra negražus, jis sukelia man daug nepatogumų tokių kaip rūbų rinkimasis ypač vasarinių.
Svajoju jį pasinaikinti, tai norėčiau sužinoti gal kas kažką panašaus darėtės? Su lazeriu, o gal yra kokių veiksmingų kremų dar galinčių man padėti? Kokios kainos kremų ir naikinimo lazeriu, kiek procedūrų reikia ir visa kita ką jūs tik žinote
Taigi laukiu jūsų komentarų Iš anksto dėkoju
laba, as pati po operacijos (ne nuo nudegimu) randus tepu Dermatix kremu, kiek domejausi, tai jis vaistininku labai giriamas. jo kaina mazdaug 120, jeigu neklystu. Taciau del nudegimu randu naikinimo galbut vertetu pasiskambinti tiems, kurie turi lazerius, ir pasiteirauti, kokios galimybes panaikinti tai, kas kelia nepatogumu? turbut jie geriausiai atskleistu visa reikalinga informacija.. be to tikiuos, kad gal kazkas is mergaiciu gales patarti del lazeriu daugiau, nes mano zinios apsiriboja tik kremu
jeigu bus idomu, galesiu parasyti ir patarimus, kas padeda randams is aromaterapiniu alieju
laikykis ir mylek save