Įkraunama...
Įkraunama...

Randų naikinimas

Sveikutes smile.gif
Noriu paklaust zinanciu , sumasciau kad nusibodo man gyvent randuotai , mano visi zandai nuseti randeliais po spuogu... Na nera visai tragiska,bet kaip suprantat kompleksas yra verysad.gif
noreciau daugiau suzinot apie randu salinima lazeriu... www.sugichara.lt radau kad tokia "operacija" kainuoja 440 lt... bet koks cia plotas?? ir kiek tu proceduru prireiks??
padekit mamkos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Tonga @ 2007 01 10, 18:30)
Sveikutes  smile.gif
Noriu paklaust zinanciu , sumasciau kad nusibodo man gyvent randuotai , mano visi zandai nuseti randeliais po spuogu... Na nera visai tragiska,bet kaip suprantat  kompleksas yra  verysad.gif
noreciau daugiau suzinot apie randu salinima lazeriu... www.sugichara.lt radau kad tokia "operacija" kainuoja 440 lt... bet koks cia plotas?? ir kiek tu proceduru prireiks??
padekit mamkos  4u.gif

kaip jau buvo kalbeta,daugiau zalos nei naudos nuo tu lazeriu.
Atsakyti
gal kuri girdejot toki balzama "gelbetojas"? skaiciau rudens pradzioj kazkokiam laikrastyje straipsni apie ji-cia lietuviskas...tipo padeda uzgyt zaizdelems, nudegimams ir pan...galvoju ir neseniams randukams turetu padeti..tik kad neteko vaistinej jo pamatyti... g.gif
Atsakyti
QUOTE(mergytia @ 2006 12 29, 15:37)
puse metu tepliotis? gal jiem galvoj negeraj...  g.gif  lotuliukas.gif  galetu buti toks kur uzhtepi ir kita diena neber  thumbup.gif
cia ne bajeris o rimtai,pasidaryt randelius lengva,o va kad jie isnyktu taip pat greitai,deja..pati lekiau pas gydytoja ir jis sake,kad cia tik reklama apie contratubex isvis nekalba,o dermatix nors dukart brangesnis dar yra vilties,bet 100 procentines garantijos nedave.pasiule taip daryti pries tepant dermatix patepti tas vieteles drekinamuoju kremu arba riesutu aliejum palaukti kol gerai isigers 15-20min ir tada ta tepaliuka tepti,tipo taip geriau isigeria tepalas nuo randu.niu jei man nepades,o pas mane vos tik lb is arti matomi tokie taskiukai,mazyte duobele,kai kur tai kas turi didesniu problemu,tai... apsisarvavau kantrybe ir pirmyn,galesiu parasyt po 6men rezultatus lotuliukas.gif
ir dar aplamai sake,kad is esmes nieko padaryt negalima, o apie lazerius tai pateike pvz,apie Gabali,kad nors ir daresi ta slifavima juk vistiek vaiksto toks pat,gal tik vos vos maziau tu randeliu...
Atsakyti
QUOTE(Aislanda @ 2007 01 11, 16:08)
cia ne bajeris  o rimtai,pasidaryt randelius lengva,o va kad jie isnyktu taip pat greitai,deja..pati lekiau pas gydytoja ir jis sake,kad cia tik reklama apie contratubex isvis nekalba,o dermatix nors dukart brangesnis dar yra vilties,bet 100 procentines garantijos nedave.pasiule taip daryti pries tepant dermatix patepti tas vieteles drekinamuoju kremu arba riesutu aliejum palaukti kol gerai isigers 15-20min ir tada ta tepaliuka tepti,tipo taip geriau isigeria tepalas nuo randu.niu jei man nepades,o pas mane vos tik lb is arti matomi tokie taskiukai,mazyte duobele,kai kur tai kas turi didesniu problemu,tai... apsisarvavau kantrybe ir pirmyn,galesiu parasyt po 6men rezultatus  lotuliukas.gif
ir dar aplamai sake,kad is esmes nieko padaryt negalima, o apie lazerius tai pateike pvz,apie Gabali,kad nors ir daresi ta slifavima juk vistiek vaiksto toks pat,gal tik vos vos maziau tu randeliu...

siaubas...o ash visa randuota... kojos taj ishvis nuo vaikystes... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(mergytia @ 2007 01 11, 14:45)
siaubas...o ash visa randuota... kojos taj ishvis nuo vaikystes...  verysad.gif
na tokia ta asmenine gydytojo nuomone,bet kita vertus pagalvoju apie tuos uzsieninius realybes sou,kad ir ekstramalus pokyciai,tai ohooho ka padaro ir dar kokios problemos buna,na kad ir del veido odos,tai logiskai mastant negi pas mus nera taip jau neimanoma ka nors padaryti,na nebent tukst.ima g.gif
Atsakyti
QUOTE(Aislanda @ 2007 01 11, 18:18)
na tokia ta asmenine gydytojo nuomone,bet kita vertus pagalvoju apie tuos uzsieninius realybes sou,kad ir ekstramalus pokyciai,tai ohooho ka padaro ir dar kokios problemos buna,na kad ir del veido odos,tai logiskai mastant negi pas mus nera taip jau neimanoma ka nors padaryti,na nebent tukst.ima  g.gif

joa maciau viena lajda kai moteriai su kazkokia rukstim vejda nuvale ir odos virsutinis sluoksnis nusilupo ir paskuij ataugo naujas tai kai kokia 20mete atrode nors jai apie 40 tai super thumbup.gif pas mus tokius dalykus darytu verysad.gif
Atsakyti
o randus be tepaliuku salina tik lazeris, daugiau jokiu priemoniu ner? unsure.gif gal kuri asmeniskai isbande ir galetu patart ar isvis verta eit daryt? nes siuo metu ant kojos turiu 23cm. ilgio randa po operacijos, nes buvo luzusi koja ir dejo plokstele unsure.gif tai kai as ja isiminesiu galvoju ar verta dar bandyt naikint ta randeli ar geriau iskart lekt darytis tatuiruote biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(aziza @ 2007 01 14, 15:51)
o randus be tepaliuku salina tik lazeris, daugiau jokiu priemoniu ner?  unsure.gif gal kuri asmeniskai isbande ir galetu patart ar isvis verta eit daryt? nes siuo metu ant kojos turiu 23cm. ilgio randa po operacijos, nes buvo luzusi koja ir dejo plokstele  unsure.gif tai kai as ja isiminesiu galvoju ar verta dar bandyt naikint ta randeli ar geriau iskart lekt darytis tatuiruote  biggrin.gif

Gydytojai sako,kad randu visiskai isnaikint neimanoma g.gif tik pagrazint,pamazint. Ar nebandei det tokiu ampulyciu LIDAZA?Svieziems randeliams thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgutėlė @ 2007 01 14, 15:40)
Gydytojai sako,kad randu visiskai isnaikint neimanoma g.gif  tik pagrazint,pamazint. Ar nebandei det tokiu ampulyciu LIDAZA?Svieziems randeliams thumbup.gif

ant veido tepiau dermatixu labai padejo, o ant kojos netepiau, nes manau, kad neverta vistiek ten pat pjaus, kai reiks plokstele isiminet doh.gif unsure.gif o kur ju galima nusipirkt ir kiek kainuoja?
Atsakyti
QUOTE(aziza @ 2007 01 14, 16:48)
ant veido tepiau dermatixu labai padejo, o ant kojos netepiau, nes manau, kad neverta vistiek ten pat pjaus, kai reiks plokstele isiminet  doh.gif  unsure.gif o kur ju galima nusipirkt ir kiek kainuoja?

Parveza is Rusijos,kainuoja nedaug,bet labai veiksmingos,viena daktare rode pirsta,kur suo buvo stipriai apdraskes,tai ne zymes neliko thumbup.gif Bet man atrodo,kad senu randeliu taip lengvai neisnaikinsi.Dar galima ta ampulyte nusinest pas kosmetologe,ir ji kokio nors savo aparaciuko pagalba gali ta skystuka ivest giliau,nors ir pati gali detis kompresiukus bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgutėlė @ 2007 01 14, 16:37)
Parveza is Rusijos,kainuoja nedaug,bet labai veiksmingos,viena daktare rode pirsta,kur suo buvo stipriai apdraskes,tai ne zymes neliko thumbup.gif Bet man atrodo,kad senu randeliu taip lengvai neisnaikinsi.Dar galima ta ampulyte nusinest pas kosmetologe,ir ji kokio nors savo aparaciuko pagalba gali ta skystuka ivest giliau,nors ir pati gali detis kompresiukus bigsmile.gif

o kas parveza? cia turbut reiktu eit prasyt pas tuos zmones kurie turguj sedi su rusiskais vaistais, taip?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aziza: 14 sausio 2007 - 17:37