Įkraunama...
Įkraunama...

Randų naikinimas

QUOTE(aziza @ 2006 09 27, 15:32)
del inkstiru nezinau, as tepiau randa gana nemaza ir ant veido  blink.gif bet rezultatais dziaugiuosi  thumbup.gif
Papildyta:

blink.gif negazdink manes  blink.gif turiu per visa koja randa ir po antros operacijos planuoju tepti tik siuo tepaliuku, tai kas bus jei nerasiu  blink.gif contratubex man nepatiko  schmoll.gif jei pirksiu tai tik sita  thumbup.gif primenu, kad ji tepiau saziningai 2 kartus dienoj [ veliau ir viena ] kokius 5 men. ir manau todel gavosi geri rezultatai  thumbup.gif
tai gal padetu jei nemaza randa pablukina g.gif kaip manot? o tavo randas iskilus?o kam nors padejo turint neiskilu randa?
Papildyta:
QUOTE(Aislanda @ 2006 09 27, 15:44)
tai gal padetu jei nemaza randa pablukina  g.gif  kaip manot? o tavo randas iskilus?o kam nors padejo turint neiskilu randa?
Nesigasdink smile.gif manau kurioje nors vaistinej rasi as kai vienos vaistininkes klausiau galima uzsakyt 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aislanda: 27 rugsėjo 2006 - 13:45
Auuu 4u.gif negi niekas nezino atsakymo?
Atsakyti
QUOTE(Aislanda @ 2006 10 11, 10:41)
Auuu 4u.gif  negi niekas nezino atsakymo?

Ash idubusi randeli tepu contractubex tai man padeda, nors visos peike, kad nieko.Bet ash jau daugiua nei puse metu tepu, o randelis nedidelis.Galvoju ir ash ta nusipirkti apie kuria cia klabejo [pav. pamirshau doh.gif ].Kai turesiu tiek atliekamu pinigeliu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(GinCherry @ 2006 10 11, 21:12)
Ash idubusi randeli tepu contractubex tai man padeda, nors visos peike, kad nieko.Bet ash jau daugiua nei  puse metu tepu, o randelis nedidelis.Galvoju ir ash ta nusipirkti apie kuria cia klabejo [pav. pamirshau  doh.gif ].Kai turesiu tiek atliekamu pinigeliu smile.gif
gal turejai omeny inku perlus?idomu koks jo poveikis g.gif 4u.gif
Atsakyti
Sveikutes, gal kas zinot koki gera plastikos chirurga randams salinti?
Atsakyti
QUOTE(Aislanda @ 2006 09 27, 13:45)
tai gal padetu jei nemaza randa pablukina  g.gif  kaip manot? o tavo randas iskilus?o kam nors padejo turint neiskilu randa?

na siuo metu mano randas lygus, gal palietus kazkiek jauciasi iskilumas, bet nesimato, o dar siek tiek pudros uzsidedu tai isvis nei zenklo bigsmile.gif bet nors ir pudros nera, reikia su pirstu parodyt, nes nieks neiziuri biggrin.gif o 4,5 cm. ilgio kaip ant veido tai labai daug blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aziza: 22 lapkričio 2006 - 22:49
sweikutes, as naudojau dermatix... nius brangokas jis g.gif bet randeliai tai mazuciai liko... aisku nezinau kokie butu like naudojant koki kita tepaliuka...
Atsakyti
QUOTE(kauniete @ 2006 11 29, 21:15)
sweikutes, as naudojau dermatix... nius brangokas jis  g.gif  bet randeliai tai mazuciai liko... aisku nezinau kokie butu like naudojant koki kita tepaliuka...

o seni randeliai buvo? Nes ash bijau rizikuoti, nes parashyta,kad tik naujus veikia tai ir kankinuos su contractubex, nes bijau rizikuot ir pikrt ta dermatix blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(GinCherry @ 2006 11 29, 22:52)
o seni randeliai buvo? Nes ash bijau rizikuoti, nes parashyta,kad tik naujus veikia tai ir kankinuos su  contractubex, nes bijau rizikuot ir pikrt ta dermatix  blush2.gif

na randeliai nauji buvo, nes as iskart po operacijos pradejau naudot
Atsakyti
QUOTE(sigulda:) @ 2006 04 24, 14:17)
sveikos, yuriu ir as ta nelemta dziaugsma acne doh.gif  ir jos palikima, t.y. randuelius ant veido. gal kas zinote ar bandete juos naikinti? lazeriu kremais rugstimis ar kt? kaip sekesi ar tai efektyvu? dekui

Na pas mane buvo pakankamai neryškūs/negilūs nelygumai, tai man labai padėjo rūgštiniai pylingai. Aišku procedūras dariausi keletą metų ir gan dažnai, tiksliai nepamenu bet berods iš pradžių kas mėnesį, vėliau gal kiek rečiau, tačiau rezultatu patenkinta. Dabar išvis nieko nematyt.
Atsakyti
QUOTE(Enita @ 2006 11 30, 14:08)
Na pas mane buvo pakankamai neryškūs/negilūs nelygumai, tai man labai padėjo rūgštiniai pylingai. Aišku procedūras dariausi keletą metų ir gan dažnai, tiksliai nepamenu bet berods iš pradžių kas mėnesį, vėliau gal kiek rečiau, tačiau rezultatu patenkinta. Dabar išvis nieko nematyt.

o tu namie tas proceduras dareisi ar kosmetologiniam? Gal zinai kokios koncentracijos ir kokia rugstis? g.gif As irgi dabar bandau veiduka su glikolio rugstim palyginti pas kosmetologe ax.gif
Atsakyti
QUOTE(veriru @ 2006 11 30, 15:19)
o tu namie tas proceduras dareisi ar kosmetologiniam? Gal zinai kokios koncentracijos ir kokia rugstis?  g.gif  As irgi dabar bandau veiduka su glikolio rugstim palyginti pas kosmetologe ax.gif

Procedūras dariausi pas kosmetologę, koncentracijos tiksliai nežinau, tačiau gydytoja minejo, kad ilgainiui perėjo prie stipriausios galimos koncentracijos. Aišku pradėjo nuo daug silpnesnės, kol oda priprato.
Atsakyti