Sveikos,
Prisijungiu ir aš prie jūsų
Turėjau porą randelių, likusių nuo spuogų spaudymo, ant kaktos, o dabar turiu viena dideli ir dar tamsios spalvos
Istorija tokia, kad bandžiau gražintis su glikoline rūgštimi, ir viena labai "patyrusi" kosmetologė man taip išdegino kaktą, kad dabar greičiausiai būsiu priversta kirpčiukus kirptis
Iš tikrųjų ,net nebežinau, kas gali padėti panaikinti tuos randelius. Pati įsitikinau, kad su rūgštim nieko gero, apie lazerius visai ne kokie atsiliepimai. Pvz., mano odai netgi nebūtų galima tokios procedūros daryti,,nes garantuotai nepavyktų (čia ne vienos dermatologės nuomonė). Tai va, įsitaisiau 'džiaugsmelį" neribotam laikui, su kuriuo bandysiu kovoti, bet jau paniškai bijau ką ir dėti ant veido, kad dar blogiau nebūtų...
Prieš porą dienų nuėjau pas dar vieną dermatologę, tai ji man prirašė kažkokį tepalą, kurį Universiteto vaistinėj su receptukų nusipirkau, aišku, jis vienas nepadės. Dar prirašė man 15 kartų eiti po kažkokiu aparatu gulėti (neprisimenu, kaip vadinasi
). Ir galiausiai nusprendė, kad bandysim dėti retinolį, bet aš jau baisiai bijau ir nežinau, kaip ryžtis.
Kosmetologė pinigus, kuriuos jai sumokėjau vaikščiodama du mėnesius į tuos cheminius pilingus, gražino, bet savo kaltės nepripažįsta
apie tai, kad sumokėti man už tolesnį gydymą, ji nesileidžia į klabas ir dar paprašė parašyti raštelį, kad aš jai neturiu pretenzijų
Pasakiau, kad pretenzijų turiu ir greičiausiai dar turėsiu, todėl nesiruošiu nieko rašyti.
Todėl noriu tiesiog paraginti visas, kad ir kokių priemonių nusprestumėt imtis, kovodamos su randeliais, dėmelėm ir kitais "gražumais", pirma gerai pasidomėkit apie tų priemonių poveikį bei kosmetologę, kuri tą procedūrą atliks. Apie savąją tikrai per mažai domėjausi, nes net bendradarbių tarpe atsiorado pas ją jau buvusių ir likusiuų nepatenkintų.