Įkraunama...
Įkraunama...

Randų naikinimas

QUOTE(_Iewa_ @ 2006 04 24, 23:08)
jul_, o jei ne paslaptis, koks efektas buwo..?  unsure.gif

na, puse metu isvis is namu kojos nekeliau, po to kai pradejau eit i lauka, storiausia pudros sluoksni tepdavau, bet vistiek matydavosi dryzuotas veidas. dabar jau beveik 1,5 metu praejo, tai plauku niekada nesirisu, visada palaidais (gerai, kad ne trumpi biggrin.gif) vis ne taip matosi randai ant viso veido. duobutes po acnes sumazejo gal 5% bet uz tai turiu kruva ivairiausiu randu. be to, ziauriai skiriasi ta vieta po smarku, kur susijungia "slifuota" vieta su "neslifuota". odos poros padidejo.. hmm.. lyg ir viskas apie efekta smile.gif
Atsakyti
QUOTE(jul_ @ 2006 04 25, 12:13)
na, puse metu isvis is namu kojos nekeliau, po to kai pradejau eit i lauka, storiausia pudros sluoksni tepdavau, bet vistiek matydavosi dryzuotas veidas. dabar jau beveik 1,5 metu praejo, tai plauku niekada nesirisu, visada palaidais (gerai, kad ne trumpi  biggrin.gif) vis ne taip matosi randai ant viso veido. duobutes po acnes sumazejo gal 5% bet uz tai turiu kruva ivairiausiu randu. be to, ziauriai skiriasi ta vieta po smarku, kur susijungia "slifuota" vieta su "neslifuota". odos poros padidejo.. hmm.. lyg ir viskas apie efekta smile.gif

Aishq... Na, tikrai uzhjauchiu... verysad.gif
Manau, ishwis tokias proceduras LT reiketu uzhdrausti. O tai parsiwezha ish uzhsienio technikos wisokios, wos pramoksta naudotis, ir tik bapkes ish to daro... mad.gif
Atsakyti
jul_, o taves kartais per televizoriu nerode? nes kazkada maciau toki efekta per TV.
Atsakyti
Sveikos,
Prisijungiu ir aš prie jūsų 4u.gif
Turėjau porą randelių, likusių nuo spuogų spaudymo, ant kaktos, o dabar turiu viena dideli ir dar tamsios spalvos sad.gif Istorija tokia, kad bandžiau gražintis su glikoline rūgštimi, ir viena labai "patyrusi" kosmetologė man taip išdegino kaktą, kad dabar greičiausiai būsiu priversta kirpčiukus kirptis sad.gif
Iš tikrųjų ,net nebežinau, kas gali padėti panaikinti tuos randelius. Pati įsitikinau, kad su rūgštim nieko gero, apie lazerius visai ne kokie atsiliepimai. Pvz., mano odai netgi nebūtų galima tokios procedūros daryti,,nes garantuotai nepavyktų (čia ne vienos dermatologės nuomonė). Tai va, įsitaisiau 'džiaugsmelį" neribotam laikui, su kuriuo bandysiu kovoti, bet jau paniškai bijau ką ir dėti ant veido, kad dar blogiau nebūtų...
Prieš porą dienų nuėjau pas dar vieną dermatologę, tai ji man prirašė kažkokį tepalą, kurį Universiteto vaistinėj su receptukų nusipirkau, aišku, jis vienas nepadės. Dar prirašė man 15 kartų eiti po kažkokiu aparatu gulėti (neprisimenu, kaip vadinasi blush2.gif ). Ir galiausiai nusprendė, kad bandysim dėti retinolį, bet aš jau baisiai bijau ir nežinau, kaip ryžtis.
Kosmetologė pinigus, kuriuos jai sumokėjau vaikščiodama du mėnesius į tuos cheminius pilingus, gražino, bet savo kaltės nepripažįsta doh.gif apie tai, kad sumokėti man už tolesnį gydymą, ji nesileidžia į klabas ir dar paprašė parašyti raštelį, kad aš jai neturiu pretenzijų doh.gif Pasakiau, kad pretenzijų turiu ir greičiausiai dar turėsiu, todėl nesiruošiu nieko rašyti.
Todėl noriu tiesiog paraginti visas, kad ir kokių priemonių nusprestumėt imtis, kovodamos su randeliais, dėmelėm ir kitais "gražumais", pirma gerai pasidomėkit apie tų priemonių poveikį bei kosmetologę, kuri tą procedūrą atliks. Apie savąją tikrai per mažai domėjausi, nes net bendradarbių tarpe atsiorado pas ją jau buvusių ir likusiuų nepatenkintų.
Atsakyti
Sveikos.
Siemet per velykas poilsiavau gamtoje ir patyriau trauma siokia tokia... Nukritau ir subraiziau kojaa[blauzda] sakomis. Sasiukai jau nukrito, bet liko tokie du vienas salia kito kokiu 4-5cm ilgio bruksniai. Neemiau smarkiai i galva, galvojau isdils.. rolleyes.gif O dabar nusipirkau bridzus ir negaliu nesiot, kaip tie du randai taip negraziai islinde sviecia verysad.gif
randas

Galvoju pirkti "Contratubex". Buvau isistraciusi randa pries kokius 8metus ant kaktos, tai domejausi vaistineje del sio tepalo. Sake reikes naudoti ne viena menesi, sutepti pora tuteliu, kad butu matomas rezultatas. Tai ir pagailejau pinigeliu. Dabar jau tas randas beveik nematomas, isdyles, beja kirpciukus nesioju tai nepergyvenu smile.gif

O kiek jus laiko naudojot Contratubex? Mano randas ant kojos neidubes, bet ir neiskiles... Nezinau, toks susilygines su oda, unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kelsey: 04 birželio 2006 - 13:23
Kosmetologė pinigus, kuriuos jai sumokėjau vaikščiodama du mėnesius į tuos cheminius pilingus, gražino, bet savo kaltės nepripažįsta doh.gif

Vien tai jau yra klaidos pripažinimas!
Galvoju pirkti "Contratubex".

Nepirk ir neleisk pinigų vėjais schmoll.gif Duodu 100%, kad nepadės, pati sutepiau kelias tūbeles naiviai tikėdamasi stebuklo- net milimetru nesumažėjo doh.gif
Atsakyti
o kaip pleistrai? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Kelsey @ 2006 06 04, 15:30)
o kaip pleistrai?  unsure.gif

Tas pats š***, nebent dėtum silikoninius ir tuoj pat po operacijos- gal šiek tiek ir apmažins, bet tik šiek tiek verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Hestija @ 2006 06 04, 15:50)
Vien tai jau yra klaidos pripažinimas!

Nepirk ir neleisk pinigų vėjais  schmoll.gif  Duodu 100%, kad nepadės, pati sutepiau kelias tūbeles naiviai tikėdamasi stebuklo- net milimetru nesumažėjo  doh.gif
Pritariu drinks_cheers.gif pati visa tubele sunaudojau, o rezultato nulis doh.gif pas mane toks negilus pusiau, kaip ibrezimas atrodo, tai net jo nepanaikino.

Papildyta:
QUOTE(Hestija @ 2006 06 04, 17:12)
Tas pats š***, nebent dėtum silikoninius ir tuoj pat po operacijos- gal šiek tiek ir apmažins, bet tik šiek tiek verysad.gif
O kokia kaina?gal man padetu,jei negilus?
Atsakyti
apie 10lt.
pavadinimas "Mepiform" atrodo. skaiciau senesniose sios temos zinutese mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Kelsey @ 2006 06 06, 13:53)
apie 10lt.
pavadinimas "Mepiform" atrodo. skaiciau senesniose sios temos zinutese  mirksiukas.gif
Dekui 4u.gif
Atsakyti
Aš savo randą tepu Dermatix kremuku (140 Lt) ir randas mažėja. Nenoriu čia reklamuoti labai, nes gal tas efektas dėl to, kad mano randas šviežias. Kremo aprašyme parašyta, kad jis tinka iškiliems randams, o mano įdubęs, bet vis tiek mažėja bigsmile.gif Aišku, iki visiško lygumo dar toli, bet juo riekia tepti metus ryte ir vakare, nes tiek laiko naujas randas keičiasi, o po metų jau jis liks toks, koks yra.
Atsakyti