Įkraunama...
Įkraunama...

Randų naikinimas

QUOTE(Bonifacija @ 2005 04 05, 18:46)
As po laporoskopijos naudoju contractubex. Turejau 3 randus. Saziningai tepliojau kasdien po kelis kartus apie menesi + lankiau soliariuma. Rezultatas - 2 randu nesimato visai, vienas liko maziau pastebimas.  smile.gif

labute, man taip pat dare laporoskopija ir tris "skylutes" paliko.. verysad.gif
norejau pasiteirauti po kiek laiko i soliariuma vel pradejai vaikscioti ir as nekenkia jis tiems randeliams??? g.gif
aciukas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kauniete @ 2006 03 15, 17:42)
labute, man taip pat dare laporoskopija ir tris "skylutes" paliko..  verysad.gif
norejau pasiteirauti po kiek laiko i soliariuma vel pradejai vaikscioti ir as nekenkia jis tiems randeliams??? g.gif
aciukas biggrin.gif

sako, kad rendams kenkia saule, didelis temperaturu skirtumas, saunos visokios ir pan ax.gif
Atsakyti
mergaites, kas naudojote Dermatix norejau pasiteirauti kaip greitai kai uzgyja zaizdeles ji galima naudot? Vos nukritus sasiukams>? g.gif
Atsakyti
o man ant nosies is abieju pusiu yra randas, nes kai buvau maza suo ikando, bet db kazkiap apsipratau ir jo net nepastebiu. Bet keik konsultavausi su gydytojais tai man jau reikai lazerines operacijos jo panaikinimui, nes nera toks mazas, kad panaikinti tepalais!
Atsakyti
QUOTE(kauniete @ 2006 03 26, 13:35)
mergaites, kas naudojote Dermatix norejau pasiteirauti kaip greitai kai uzgyja zaizdeles ji galima naudot? Vos nukritus sasiukams>? g.gif

as pradejau naudoti vos nukritus sasiukams, du kartus per diena gal kokius 5 men. ir randas tapo zymiai maziau pastebimas thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Saulute danguje @ 2006 04 18, 19:34)
o man ant nosies is abieju pusiu yra randas, nes kai buvau maza suo ikando, bet db kazkiap apsipratau ir jo net nepastebiu. Bet keik konsultavausi su gydytojais tai man jau reikai lazerines operacijos jo panaikinimui, nes nera toks mazas, kad panaikinti tepalais!

tai, kad jau velu naikinti ax.gif suprasciau, jei tai butu sviezias randas, o kai jau jis pas tave taip seniai vargu ar pades lazeriai schmoll.gif as taip pat turiu du didelius randus neseniai isitaisiau, tai net negalvoju apie tokias proceduras, nes mano nuomone pinigai bus ismesti i bala blink.gif nusprendziau geriau po tatuiruotem paslepti biggrin.gif draugas nuo veido bande naikinti su lazeriais, ir visiskai nieko nepadejo, nors ji uztikrino ten dirbantys gydytojai, kad tikrai isnaikins unsure.gif tai matyt, norejo uzsidirbti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(aziza @ 2006 04 19, 01:14)
as pradejau naudoti vos nukritus sasiukams, du kartus per diena gal kokius 5 men. ir randas tapo zymiai maziau pastebimas  thumbup.gif
Papildyta:

tai, kad jau velu naikinti  ax.gif suprasciau, jei tai butu sviezias randas, o kai jau jis pas tave taip seniai vargu ar pades lazeriai  schmoll.gif as taip pat turiu du didelius randus neseniai isitaisiau, tai net negalvoju apie tokias proceduras, nes mano nuomone pinigai bus ismesti i bala  blink.gif nusprendziau geriau po tatuiruotem paslepti  biggrin.gif draugas nuo veido bande naikinti su lazeriais, ir visiskai nieko nepadejo, nors ji uztikrino ten dirbantys gydytojai, kad tikrai isnaikins  unsure.gif tai matyt, norejo uzsidirbti  biggrin.gif

tai tada gerai padariau, kad vos tik nukrito randeliai emiau tepti.. mirksiukas.gif
tepu pora kartu i diena jau beveik du menesius...rezultatai siek tiek matosi .. ax.gif
na tikriausiai nereikia noreti kad iskart isnyktu... rolleyes.gif
tiesa, gal kartas zinot po kiek laiko galima i soliariuma eiti, ar kol gydau net negalvot? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kauniete: 19 balandžio 2006 - 16:53
sveikos, yuriu ir as ta nelemta dziaugsma acne doh.gif ir jos palikima, t.y. randuelius ant veido. gal kas zinote ar bandete juos naikinti? lazeriu kremais rugstimis ar kt? kaip sekesi ar tai efektyvu? dekui
Atsakyti
as prisijungiu prie klausianciosios. biggrin.gif
Atsakyti
ei??? nejaugi niekas nebande nuvyti nuo veiduko tuos slyscius pedsakus g.gif
Atsakyti
Kazhkada buwau nusipirkus tepala, shalinanti randus [pawadinimo nepamenu, mazhdaug 25lt.] Bet nieko jis man nepadejo... [gal reikejo ilgiau naudoti doh.gif ]
O wa naudotis lazerio pagalba tai tikrai niekam nepatariu... schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo _Iewa_: 24 balandžio 2006 - 16:35
QUOTE(sigulda:) @ 2006 04 24, 14:17)
sveikos, yuriu ir as ta nelemta dziaugsma acne doh.gif  ir jos palikima, t.y. randuelius ant veido. gal kas zinote ar bandete juos naikinti? lazeriu kremais rugstimis ar kt? kaip sekesi ar tai efektyvu? dekui

Labas 4u.gif taip, bandziau salinti randelius CO2 lazeriu todel nuosirdziausiai nepatariu to daryti. pasekmes gali buti labai liudnos. esu rasius apie savo patirti, bet galit ir dar karta paklaust. taip pat yra viena forumiete dariusis, tik jau kitu, silpniau veikianciu lazeriu, ir nesimate absoliuciai jokio efekto.

iki smile.gif
Atsakyti
jul_, o jei ne paslaptis, koks efektas buwo..? unsure.gif
Atsakyti