Įkraunama...
Įkraunama...

Randų naikinimas

QUOTE(Frosted_berry @ 2005 06 26, 12:13)
Nu klausykit, mano vienas randas, kuris nuo nesekmingo bambos durimo likes, gyja po biski, lugtais nebe toks baltas, kaip buvo. O kitas, tas kur ant veido, prie pat akies, kai patepu, baisingai niezti (tipo, gyja). Nu gerai, bet kad jis dar ir parausta blink.gif
Ar cia normalu ar cia jau alergine reakcija??? g.gif

Normalu, kad rausta. Ir dar ilgai raus, net apie metus. Kalbu iš patirties.
Atsakyti
QUOTE(Adrijaana @ 2005 06 27, 08:14)
O kur to skysto deguonies rasti ir kaip juo gydytis? g.gif

Pabandyk pas kosmetoleges paklausinėt. Mano anyta kosmetologė, tai iš kažkur užsakė to deguonies. O gydytis paprastai. Patept tą vietą ir viskas. Tik man rodos, kad tas deguonis padeda užgydyti šviežius randus, neįsisenėjusius. smile.gif
Atsakyti
siandien turejau nelaime, kei miegojau verciaus ant kito sono dejau ish visu jegu galva ant pagalves, bet uzsimerkus buvau ir dejau su akies voku i stalo kampa astru, oi skausmo buvo.... smile.gif ir dabar vokas ishtines, gerai kad bent melynes nera.... gal zinot kaip man ta patinima greiciau nuimt?
Atsakyti
QUOTE(jadzka @ 2005 06 27, 12:13)
Mano mama buvo stipriai nusiplikius. taij tepė daug Contratubexo.  padėjo kažkiek, nebe tokie matomi tie randai pasidarė..... kažkiek sumažėjo, o mažiausi praktiškai išnyko biggrin.gif
Aišku, tepė kol dar nebuvo įsisenėję... taij nežinau kas labiau padėjo g.gif

Tas Contratubex tepalas padeda tik jei randas yra ne senas, nes aš juo tepiau ir man nieko nepadėjo sad.gif
Atsakyti
Atsiprašau,bet aš labai neapsišvietusi šiuo klausimu ir prašyčiau kad apšviestumėt mane 4u.gif Ar galima įdubusį randą panaikinti lazeriu?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo France;): 27 birželio 2005 - 18:46
Man idomu, ar is viso imanoma pooperacinius randus bent jau kiek apmazinti....Gal kas zinote cry.gif
Atsakyti
QUOTE(karietaite @ 2005 06 28, 01:15)
Man idomu, ar is viso imanoma pooperacinius randus bent jau kiek apmazinti....Gal kas zinote  cry.gif

Manau, kad ir įmanoma, bet tik po plastinės operacijos sad.gif
Atsakyti
Su Contratubex gydžiau randus po laparaskopijos. Gydžiau "šviežius" randus, kaip ir reikia, tačiau jokio stulbinančio poveikio nebuvo sad.gif. Iš trijų randelių du matosi mažiau, o vienas (ant bambos) švyti iš tolo. Kadangi tai ne ypatingai matoma vieta, tai į galvą labai neėmiau.
Kai prasiskėliau antakį, tai jį siuvęs plastikos chirurgas liepė nusipirkti kitokį tepaliuką nuo randų - DERMATIX. Kantriai juo tepiau šviežią randą apie puse metų du kartus per diena. Šis tepaliukas silikono pagrindu, labai minkština oda, neleidžia randui sukietėti, gerina jame kraujo apytaką. Randukas šiek tiek matosi, bet nepalyginti su tuo, kuris liko ant kelio (jį irgi siuvo). Kelio netepiau, nes tepaliukas bais brangus, bet dabar gailiuosi, nes reikėjo tepti ir kelią, būtų gražiau sugijęs doh.gif
Kam įdomu: Contratubex kainuoja apie 25 lt., o tokio pačio dydžio Dermatix tubelė apie 130 lt. Būtinai reikia tepti "šviežią" randą, be to "šviežią" randą laaaaaaabai reikia saugoti nuo saulės. Aš puse metų (nors jau buvo ruduo) saugojau jį su nuo saulės kremu, kurio filtras buvo 35. Visa tai man liepė chirurgas, o aš klusniai vykdžiau, nes man švietėsi rando šlifavimo operacija, o dabar aplinkiniai net nelabai jį pastebi biggrin.gif
Beja, pats chirurgas Contratubex vertino labai skeptiškai. Neva moki pigiau, bet ir efekto jokio.
Atsakyti
QUOTE(Žydraakė @ 2005 07 05, 07:18)
Su Contratubex gydžiau randus po laparaskopijos. Gydžiau "šviežius" randus, kaip ir reikia, tačiau jokio stulbinančio poveikio nebuvo sad.gif. Iš trijų randelių du matosi mažiau, o vienas (ant bambos) švyti iš tolo. Kadangi tai ne ypatingai matoma vieta, tai į galvą labai neėmiau.
Kai prasiskėliau antakį, tai jį siuvęs plastikos chirurgas liepė nusipirkti kitokį tepaliuką nuo randų - DERMATIX. Kantriai juo tepiau šviežią randą apie puse metų du kartus per diena. Šis tepaliukas silikono pagrindu, labai minkština oda, neleidžia randui sukietėti, gerina jame kraujo apytaką. Randukas šiek tiek matosi, bet nepalyginti su tuo, kuris liko ant kelio (jį irgi siuvo). Kelio netepiau, nes tepaliukas bais brangus, bet dabar gailiuosi, nes reikėjo tepti ir kelią, būtų gražiau sugijęs doh.gif
Kam įdomu: Contratubex kainuoja apie 25 lt., o tokio pačio dydžio Dermatix tubelė apie 130 lt. Būtinai reikia tepti "šviežią" randą, be to "šviežią" randą laaaaaaabai reikia saugoti nuo saulės. Aš puse metų (nors jau buvo ruduo) saugojau jį su nuo saulės kremu, kurio filtras buvo 35. Visa tai man liepė chirurgas, o aš klusniai vykdžiau, nes man švietėsi rando šlifavimo operacija, o dabar aplinkiniai net nelabai jį pastebi biggrin.gif
Beja, pats chirurgas Contratubex vertino labai skeptiškai. Neva moki pigiau, bet ir efekto jokio.

na cia gal kaip kam, pwz. man tai Contratubex'as l.padejo g.gif
Atsakyti
O pas mane nemažas randas ant veido, kuris man patinka, net nesiruošiu naikint. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(natie @ 2005 07 05, 09:02)
na cia gal kaip kam, pwz. man tai Contratubex'as l.padejo g.gif

Nesiginčiju dėl to smile.gif. Man viena dermatologė yra sakiusi, kad randelio gyjimas ir jo nykimas priklauso ir nuo pačio žmogaus, jo kraujotakos, odos sandaros, o aš žinau, kad šiuo atžvilgiu esu silpna, todėl nepagailėjau geriems vaistams.
Atsakyti
Niu mano randui jau 9 metai. ir jis koki 25 cm. ilgio po operacijos...tai, žinokit, bandžiau visokiausias priemones, tačiau nieko... susigyvenau... smile.gif o Contratubex tai turbūt tik mažiems randams, man tai nepadėjo, nei trupučio... sad.gif
Atsakyti