Įkraunama...
Įkraunama...

Baltmė (vitiligo)

Butinai parasysiu, merginos. Tik kadangi tai viskas vyko senokai, reikia man paskambinti mamai ir pasiklausti ar turi islaikiusi visus duomenis.
Atsakyti
QUOTE(WildCat @ 2006 10 15, 23:54)
Butinai parasysiu, merginos. Tik kadangi tai viskas vyko senokai, reikia man paskambinti mamai ir pasiklausti ar turi islaikiusi visus duomenis.

Laukiam, laukiam. rolleyes.gif rolleyes.gif rolleyes.gif
Atsakyti
sveikutes ir sveiki,tai kur visi pradinge ? smile.gif kas ka naujo papasakos,kaip sekas ir pan. smile.gif
Atsakyti
Sveiki visi noriu prisijungti prie jusų.as taip pat turiu sia nelemta bėdą.man 19 ir jau gyvenu su ja metus.tokia dovana gavau is proseneles. verysad.gif pradėjus lankytis soliariume man pradėjo atsirasti rudi taškeliai(bet tik po menesio ejimo i soliariumą ir su kremuku)tai as vasarą prie jūros dar deginausi bet tik su kremu nes be jo man ta oda paraudo ir skaudėjo.dabar tų normalios odos taškelių apie 50 % bet as nenusiteikus pasiduoti.noriu tapti normali.gal kas isband3 tok5 b8d1 kaip aš?labai džiaugiuosi kad yra tokių žmonių kurie supranta kaip jautiesi. 4u.gif
Atsakyti
nu as ta nelaijme turiu ant kaktos..ir kai buvau prie juros tepeusi tuo vitix kremuku ir gulejau ant saules..tj labai nudegeu as ja ir buvo net koki menesi raudona...nu vaizdas tox lyg oda luptusi...perstejo lb..pleijskanojo..bet pokiek laijko raudonumas pranyko ir atsirado nezymiu taskeliu rudu..poto pradejau eijti i soleriuma su vitix kremuku ir be jokiu ten tu idegi skatinanciu ar panasei kremu..tik su savo vaistu..tj mano ir mamos akimis demes konturai apmazejo...
bt toleu nebevaikstau ,nes jau ir tjp esu ruda o dbr juk ziema nenoriu vaijksciot kaip negre..tajgi ziemai pudruoju ta vietele..
lb laukiu paneles kuri buvo kijevo klinikoje pranesimo ar dar egzistuoja ta klinika..
ir prasau neuzmirskit..dalinkimes savo patirtimi ..kartu mum gali pavykt atsikratyti sios nelemtos problemos.. bigsmile.gif
Atsakyti
noreciau suzinot kuo jus maskuojat tas demes?pudra?as kai nusitepu trumpam buna gerai bet po to ta vieta tampa oranzine ir bado akis doh.gif ar ir jums as pats?
Atsakyti
tai ce as manau priklauso nuo pudros spalvos ir panasei..mano pudra kai uzsitepu ant tos v ietos irgi igija bisky orandzinio atspalvio bet po kiek laijko jis pranyksta ...deme pasidaro rudos spalvos..bet man tyik deme tepti nepakanka ..tepu ir skruostus bisky ir kita kaktos daly...nes kai tik deme patepi ji atsiskiria nuo veijdo splavos.. smile.gif
Atsakyti
Siuo momentu, kai idegis jau apsiploves ir demes netokios ryskios, tepuos su Maybelline Wonder finish. Bet vasara to neuztenka, naudoju keliu rusiu pudras, krempudras. Zinoma cia veidas...O ka daryt su kitom kuno vietom???Kaip tas rankas paslept, kojas???Juk nevaiksciosi kaip arabe per karscius su paklode susivyniojus...
Atsakyti
QUOTE(bzzz... @ 2006 11 08, 14:43)
Siuo momentu, kai idegis jau apsiploves ir demes netokios ryskios, tepuos su Maybelline Wonder finish. Bet vasara to neuztenka, naudoju keliu rusiu pudras, krempudras. Zinoma cia veidas...O ka daryt su kitom kuno vietom???Kaip tas rankas paslept, kojas???Juk nevaiksciosi kaip arabe per karscius su paklode susivyniojus...

O kas tai "Maybelline Wonder finish"? Ar čia kokia krempudra.
Atsakyti
QUOTE(tsima @ 2006 11 08, 20:42)
O kas tai "Maybelline Wonder finish"? Ar čia kokia krempudra.

Jo, krempudra smile.gif
Atsakyti
QUOTE(bzzz... @ 2006 11 09, 10:21)
Jo, krempudra smile.gif

O kaip ji, nes aš išbandžius nuo pigiausių iki brangiausių(max factor, loreal ir t.t), bet kol namie, kai pasitepi lyg ir gerai, bet išeini į lauką ir atrodo, kad vis tiek tos dėmės šviečia, arba kaip pats žinai, tai ir matai.
Atsakyti
man r tas pats bandziau ir loreal ir maxfactor bet gaunasi oranzine man ant koju tai dabar ramu nes jau salta o vasara tai prasikankinau.eini ir galvoji kad visi tik i tavo demes ziuri schmoll.gif
Atsakyti